Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Marsa a hiki hiki
Crna zemlja, kažem ja...kao lepršavo, kao poletno...a ono ekvivalent 10 tona mrkog uglja da istovare na tebe.
Vra ti leeeeeeeee smoooo seeee..."2"...
Ne znam ni to koliko bi bila dobra ideja...prošlo je vreme onih poskočica.
Originally posted by MarsKristina ima mnogo emotivnije pesme ali na ne onaj način na koji Aleksandra prezentuje te svoje...emotivne balade.
Da,da. I meni više prija, definitivno. Ono "Kolena" (ako se tako zove)...pa i ono "Srebro i zlato" i još nešto zimsko, božićno....miriše na cimet i karanfilić...
Kad je A. izbacila onaj prošli singl (gorilica što je okačio) ja sam rekao WOW! pop NIJE mrtav! evo pesme za sva vremena koja će za 10 godina da bude kao "Zlarni dan" (na primer)...medjutim već posle par dana sam jedva čekao da se završi kad krene, a posle nedelju dana panično se bacao na audio uređaje da prekinem emitovanje...
Originally posted by MarsPa dobro, mnogi si poceli poskocicama i tlalalalalajkama, pa su zasreli u nesto drugo, ali ostali isti bend. Ja bih mogao da zamislim njihov comebeck kao K2.
Vra ti leeeeeeeee smoooo seeee..."2"...
Ne znam ni to koliko bi bila dobra ideja...prošlo je vreme onih poskočica.
Originally posted by Orionhmm... meni je Kristitin album zaista divan, ali malo onako naivan, deciji... treba malo da se opusti sama sa sobom. Od ovog albuma se dugo i puno ocekivalo, i sestra i cale i prijatelji i fanovi... svima je trebala da dokaze da moze da uradi kvaletetan album. Flop je bio nezamisliv.
Kristina ima mnogo emotivnije pesme ali na ne onaj način na koji Aleksandra prezentuje te svoje...emotivne balade.
Meni mnogo više zato prija Kristinin stil. Nekako je...nežniji i možda odaje taj neki prirodniji utisak a mislim da to fali kod Aleksandre. Suviše se trudi da bude u nekom trendu i da bude 'kvalitetna' pa deluje nekad suviše izveštačeno.
Originally posted by OrionJedna reč: te-ška!
...a mislim da to fali kod Aleksandre. Suviše se trudi da bude u nekom trendu i da bude 'kvalitetna' pa deluje nekad suviše izveštačeno.
Originally posted by antibioticNije meni problem da zamislim njihov povratak, nego kako to ja da preživim!
Ja bih mogao da zamislim njihov comebeck kao K2.
Originally posted by antibioticJeste...ali baš to je delom lepota tog albuma.
hmm... meni je Kristitin album zaista divan, ali malo onako naivan, deciji...
Originally posted by MarsNije meni problem da zamislim njihov povratak, nego kako to ja da preživim!
Originally posted by BellyButtonslažem se, tekstovi asociraju na med i mleko ... mada kada se malo zadubiš, baš i nisu isto
Kupio sam album u Mamutu...
Prvi utisak mi je da je album mnogo sporiji nego prethodni a da tekstovi lice na tekstove sa prethodnog albuma...
Aleksandrine balade mi se nikada ne dopadaju na prvo slusanje ali znam da cu ovaj album voleti...
Originally posted by Hans_87Ima takvih dosta
Osećam negativan naboj kada čujem toliko vokala koje ta AK ispušta u svakoj pesmi i svaki pretenduje da bude visoko C...preslušaću to, ali...![]()
Originally posted by Tungiupravo tako...
Muzicki pravac podrzavam,samo se ona ne snalazi nekako bas najbolje u tome..
Originally posted by KgCS3Slusao sam i sta znam simpa mi je i ok. Nisam ja tu strucan da bog zna kako komentarisem muziku, jednostavno mi se dopada
Ja je volim, premda nisam neki veliki fan![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!