Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
i ja bi :ples:

btw mislim da cu zavrsiti na nekom fensi mestu...:bljak:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Delete

:yay: :yay: :yay:

Godinama se nigde nisam pojavila u punk izdanju i mislim da je ovo savrsena prilika da batalim hladni Pariz, skupe aranzmane i dodjem u srpsku Atinu da skacem dok ne dobijem uplau misica.
Mladosti, vracam ti se... :)
Ali Atheiste i Ritam ne zelim da propustim.
:punk: :punk:
Delete, Srpska Atina će te radosno dočekati :P :*
Korisnikov avatar
By Delete
@just_me
Hvala. :kiss: Nadam se da ces me ovog puta upoznati sa cimerom. Prosli put sam propustila da se sretnem sa njim. :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
idijoti i patka - odlicni bendovi....prava nijansa panka......ali ne u ns...i ne u tom aranzmanu.....
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hahaha, znači, nećeš mi poverovati, ali čim sam skontao link hteo sam da ostavim komentar "Zagrevanje" ali si me pretekla :D
Korisnikov avatar
By Delete
@just_me

Jesi mozda negde naisao na youtube na Ateiste i njihovu pesmu sa Vise nista nije isto, verziju sa 2. lige zapad?
Korisnikov avatar
By Delete
Mozda sam suvise kriticki nastrojena prema njima, ali oni su od svih albuma snimili dva koja valjaju i dva koja ni za djubre nisu. Ja eventualno bih - A.NJ.E i 2. liga zapad, a kad sam pretrazivala yt, retke su pesme sa tih albuma. :placko:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja nisam neki preterani ljubitelj ateista, ali ok, ono.. daju se slušati, a i svirke su im ok :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by just_me

Hahaha, znači, nećeš mi poverovati, ali čim sam skontao link hteo sam da ostavim komentar "Zagrevanje" ali si me pretekla :D
Hehehe... Jedva cekam stare pizde!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
I to je tooooo!!!
Prva sigurna i zvanična objava!!! Nek uminu zli jezici a sruši se čelična ruka Nereda na Novi Sad!!!! :D

Ritam Nereda objavljuje:
"Time: 20:00. Age restrictions: All Ages. Support: Atheist Rap, KUD Idijoti, Lollobrigida, Pekinška patka, Moomin"

Izvor
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!