Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Dušan Maljkovićpitam se samo... koliko neko mora biti mlad da tu stvar ne zna???!!!
Mislim da mi je to ipak "Stairway to Heaven" grupe Led Zeppelin -- za one malo mlađe, koji ne znaju ovaj klasik.
Originally posted by just_meOd toga da se uopšte krene u takvu suludu diskusiju koja je pesma naj naj, luđe je jedino to da se na kraju dogovorite i složite.
Pre nekog vremena sam sa dva asistenta i par kolega na fejsbuku vodio diskusiju o tome koja je pesma naj naj naj... Posle celodnevnog dopisivanja, prepucavanja i ubeđivanja, uspeli smo da se dogovorimo da nam je tom nekom savršenstvu najbliža Wish you were here by Pink Floyd
Ovom prilikom je kačim i ovde
Originally posted by MarsZnači.. prvih sat vremena smo se zezali samo i iznosili eventualne predloge. Mislim da za tih sat vremena, niko do nas 5 - 6 nije kontao u šta će se to pretvoriti... Posle više od 12h prepucavanja je Pink Floyd isplivao na površinu.. A kakvi su sve argumenti bili upotrebljavani.. ju ju ju
Originally posted by just_meOd toga da se uopšte krene u takvu suludu diskusiju koja je pesma naj naj, luđe je jedino to da se na kraju dogovorite i složite.
Pre nekog vremena sam sa dva asistenta i par kolega na fejsbuku vodio diskusiju o tome koja je pesma naj naj naj... Posle celodnevnog dopisivanja, prepucavanja i ubeđivanja, uspeli smo da se dogovorimo da nam je tom nekom savršenstvu najbliža Wish you were here by Pink Floyd
Ovom prilikom je kačim i ovde
Originally posted by MarsPa generalno, svi smo imali dovoljno sličan, ali opet, dovoljno različit ukus. Ja lično slušam punk. Stariji asistent je poklonik raznih zanrova od hard roka do densa 80tih. Mlađi, pak sluša rok i neke varijante bluza. Kolege se kreću u rok, pop, bluz - dzez vodama. Možda nismo bili baš baš objektivni, ali činjenica da smo preko 12 sati diskutovali o tome je dovoljan dokaz da se nismo tek tako složili
Ali neverovatan je onaj drugi deo, da ste se složili.
Možda nemate totalno različit muzički ukus.
Pogledaj samo ovde koji su sve predlozi, i ajde sad ubedi Buraka da "najbolja pesma" nije Zorice Brunckilk nego Elvisa, ili mene da je Xtina Agliera a ne neko drugi...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!