Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Dovela debeljucu da bi ona izgledala tanje? :lol:

Dovela ga na 2 sekunde... nije mu dala da igra pored nje!
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by STRIPPED
Beyonce carica!
:up:
By STRIPPED
Hey Dirrty!!!!
Ti si bas neki zloban tip!
Gledam tvoje komentare i uvek mi je u glavi da imas neki problem ili kompleks!stalno odgovaras sa nekim cinizmom i samo ti je Xtina super(i meni je,ali ne samo ona...)
Nemoj da se ljutis sto ti pisem ovo.....-)))
Bas bi voleo da te jednom upoznam da vidim kako izgledas,kada ti je to ocito jako vazno!Osecam da izgledas savrseno posto i imas tako dobre oci da na svakom pronadjes i najmanju grescicu!Verovatno zbog toga i sebe i svoje telo dovodis do savrsenstva!
Znaci kad cemo na kafu lepoto?:-))))
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Slusam ja mnoge, cak i one koje najvise prozivam... ukljucujuci debeloguzu Beyonce.

Ali istina, jedino obozavam Xtinu.

P.S. Ne pijem kafu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
drti, volim te, ali nekad stvarno seres za medalju.
Korisnikov avatar
By bern
Osnova za spot je koreografija jednog poznatog brodvejskog koreografa. Misim da joj je to odličan spot i veoma uspio.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne mora da bude značajno, al...dobio Music Video Award za spot godine.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ovo je jedan od njenih najboljih spotova, i definitivno jedan od najboljih spotova koje sam skoro video. mars, da li si skontao koji su specijani efekti korisceni? kamera leti oko njih i ni u jednom trenutku nemate utisak da je neko osim njih 3 u studiju... bas sam odusevljen ovim spotom. do imbecilnosti :-)
Korisnikov avatar
By Mars
Skontao nisam, daleko sam ja od toga :D Kopkalo me kad sam i otvorio temu, posle sam zaboravio.

Okolina i set se kod onih 360 rotacija lako pobrišu, al svačeg drugog još tu ima.

Znam devojku koja je kamerman na ozbiljnim filmovima, pitaću nju (mada sam ovo isto verovatno reko i prošle godine!)

:lol:
Korisnikov avatar
By zozefin st
svidjaju mi se njeni novi spotovi, tako i owaj, vrlo je kreativna
Korisnikov avatar
By _ J O H N 2.0
Spotovi za Single Ladies i Diva su jedni od najbiljih u poslednje vreme sto se tice pop scene..

Za spot i koreografiju za Single Ladies skidam kapu, jer je postao fenomen slican Thrilleru Michael Jacksona..

Treba samo videti koliko ljudi je postavilo snimke na YouTube djuskajuci uz Single Ladies..

A svi komentari o spotu koji se na kraju svedu na komentarisanje Beyonce-ine gradje.... a, sta o njima da kazem? :grin: Isto kao sto neko hoce da umanji Madonninu velicinu time sto ce reci da je stara...

Prosto, devojka zna posao, sto je i potvrdila prodajom diskova, rasprodatim koncertima, osvojenim nagradama, zaradjenim milionima itd.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by shut
Originally posted by STRIPPED
Beyonce carica!
:up:
Fenomenalna je! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!