Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by gorilica
Chetvrt veka na sceni, a samo 4 albuma. Jako losh balans.
Evo, ja sam se potrudio da za sve ljubitelje Bebi Dol nabavim omote singlova i albuma koje je do sada objavila, pa uzivajte u pogledu...

1981. 7'' single Mustafa / Na planeti uzdaha

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
1983. 12'' maxi single Rudy dance mix / Rudy / Baby Love

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
1986. 12'' maxi single How Good Not To Love / Prove To All

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
1986. 7'' single Inšalah (MESAM '86)

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
1995. Ritam srca

Slika
Slika

2002. Ljuta sam...

Slika

2006. Čovek rado izvan sebe živi

Slika
Korisnikov avatar
By DeVision
Bila sam na koncertu, i bilo je superr.. Onako opusteno u njenom fazonu skrozzz :zvizdi: :zvizdi: :zvizdi: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ja sam dugo imao predrasude prema njoj zbog onog pop-sranja koje uglavnom bude na CD-ovima, dok je nisam cuo uzivo kako peva Jazz .... od tada je jako volim, jer stvarno ima dobre obrade i fantastican glas, takodje ima jedinstven stajling (koji je totalno kemp) .... zaista je posebna i preporucujem svima koji imaju priliku da je cuju uzivo kako peva jazz da ne propuste taj event, jer ona je zaista odlicna.
By жњ
Nasla sam ovu emisiju sinoc ^^

''

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:

vratite je na tv :molise:
By RACABG
Originally posted by жњ

toliko se drogira da nije u stanju nista da radi :greota:
By жњ
Originally posted by RACABG
Originally posted by жњ

toliko se drogira da nije u stanju nista da radi :greota:

uffff... gresis

radi tacno ono sto treba. ona je bebi i takva treba da bude :kosa:

a sto se tice narkotika... ja mislim da je ona kao obeliks koji je upao u bure sa carobnim napitkom i da joj uopste vise ne treba ^^
By RACABG
na zalost znam je i radio sam nekada davno sa njom ..... ljudi oko nje se cude kako je jos uvek ziva
Korisnikov avatar
By AbD
meni je how good not to love savršena stvar, a i spot mi je bio wow kad sam ga vidio. samo sad tu pjesmu nigdje ne mogu naći. :kletva:
By жњ
Originally posted by RACABG
na zalost znam je i radio sam nekada davno sa njom ..... ljudi oko nje se cude kako je jos uvek ziva

i da nam pozivi jos dugo dugo! :cheer:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by gorilica

Chetvrt veka na sceni, a samo 4 albuma. Jako losh balans.
Jbt, ja nisam imao pojma dok sam nisam procitao uvodni posto do kraja.
Ne znam zasto sam bio ubedjen da je ona izdala hiljadu nekih albuma i ko-zna-cega...
Bas je nekako malo samo 4 albuma za toliko godina u 'poslu'.

A opet...ne mogu ni znati kad je nikad nisam nesto preterano voleo. Znam da sam gledao neke emisije gde je gostovala i par puta mi je bila simpaticna i zabavna a jednom mi se zeludac prevrtao koliko je forsirala sebe i pokusavala da se ubaci u razgovor s drugim gostima a nema sta da kaze.

Ovako ima par starih pesmica koje volim al' ne toliko zbog nje vec vise jer me asociraju na odredjene ljude i momente. Ovaj zadnji cd sto je izdala sam vise puta vrteo u winampu posto su mi se svidele obrade u njenom fazonu iako mi se taj njen...specifican stil i nacin pevanja generalno ne svidja.
By Hans
Kada se kaze Beograd osamdesetih misli se na Bebi Dol izmedju ostalog. Ta cetiri albuma su jako dobra i ne bih ih menjao za 12 nechijih. "Hajde da.." "Rudi" "Brazil""Mustafa"..to i danas imam u playeru i imacu jos jako dugo...volim je. :)
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by AbD
meni je how good not to love savršena stvar, a i spot mi je bio wow kad sam ga vidio. samo sad tu pjesmu nigdje ne mogu naći. :kletva:
Imaš PP
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Hans_87
Kada se kaze Beograd osamdesetih misli se na Bebi Dol izmedju ostalog. Ta cetiri albuma su jako dobra i ne bih ih menjao za 12 nechijih. "Hajde da.." "Rudi" "Brazil""Mustafa"..to i danas imam u playeru i imacu jos jako dugo...volim je. :)
Dobro...to stoji.
Dzabe nekim ljudima sto su za 10 godina izdali 15 albuma ako su shit.
A ako bih od njenih pesama morao da izdvojim jos neke osim obrada sa zadnjeg, definitivno "Rudi" posto mi je to omiljena kao i pesme "Zrno neznosti", "Bez srca", "Hajde da..." ..itd.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Bez obzira sto je izdala tako malo albuma za toliko dug period postojanja na domacoj sceni, Bebi je vazda bila prisutna u medijima... malo malo pa eto je kao gost u nekoj tv emisiji...na radiu, u novinama.

Njena kareijera je pocela 80ih, doba individualnosti kada je biti IN zbacilo ne skupa markirana garderoba, vec ono sto su sami kombinovali, ono sto je drugacije, pa bilo to sa buvljaka ili seconda hand shopa... Takav joj je bilo i stil zivota, takva joj je bila i muzika... Pesma "super boj" je np. u to vreme zvucala neverovatno moderno, savrsena produkcija, ispred vremena, ulaz u 80te na velika vrata...

Meni je Bebi ostala neuporediva, sa vecito niskoriscenim potencijalom - da nas nisu poplavili narodnjaci i da nam je mentalitet krenuo u drugom pravcu, Bebi bi bila najveca Jugoslovenska zvezda umesto Lepe Brene.
To da se danas drogira - u to uopste ne verujem. To je samo povrsno, banalno objasnjenje za njen cudan, uvrnut, neponovljiv karakter iz sasvim drugacije dimenzije. Zapravo, mislim da je vise stejt, iskrenija i inteligentnija od vecine onih konzervi koji u javnosti "drze do sebe" i daju utisak "razumnih" i "normalnih" koji cvrsto stoje na zemlji (sta god to znacilo u Srbiji u zadnjih 20ak godina), a zapravo su jako dosadni i njihovo misljenje je misljenje drugih koje su oni samo prepricali...
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by antibiotic

....sa vecito niskoriscenim potencijalom...
Tu se slazem. Mislim da je kad pocela da peva, one bas prve pesme i cd, tad joj je glas mozda bio najbolji. Vec kasnije, tacnije kad je izdala zadnji album pre ovih obrada, tj. valjda njen 3 cd, tu je zvucala drugacije...necu da kazem losije ali svakako ne bolje.

To da se danas drogira - u to uopste ne verujem. To je samo povrsno, banalno objasnjenje za njen cudan, uvrnut, neponovljiv karakter iz sasvim drugacije dimenzije. Zapravo, mislim da je vise stejt, iskrenija i inteligentnija od vecine onih konzervi koji u javnosti "drze do sebe" i daju utisak "razumnih" i "normalnih" koji cvrsto stoje na zemlji (sta god to znacilo u Srbiji u zadnjih 20ak godina), a zapravo su jako dosadni i njihovo misljenje je misljenje drugih koje su oni samo prepricali...
Ja te price da se ona drogira(la) sam nesto relativno skoro cuo i bilo mi cudno.
Dunno...oduvek mislio da je samo malo opicena i tako...da je drugacija pa da je zato onakva kakva ume da bude kad gostuje negde.

:)

Jbt, u moja zadnja tri posta u ovoj temi sam se raspricao o njoj vise nego sto sam za ceo zivot je live spomenuo i izgovorio njeno ime :giggle:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by decko

....sa vecito niskoriscenim potencijalom...
Tu se slazem. Mislim da je kad pocela da peva, one bas prve pesme i cd, tad joj je glas mozda bio najbolji. Vec kasnije, tacnije kad je izdala zadnji album pre ovih obrada, tj. valjda njen 3 cd, tu je zvucala drugacije...necu da kazem losije ali svakako ne bolje.
Pa... godine cine svoje :) Moguce da joj je glas sada malo "puko",i da ne peva isto kao u svojim dvadesetim, al mi se cini da ona nema problema sa tim. Iz nje izlazi zrelost i iskustvo, a performansi su joj legendarni!

Inacem, smatram da je talenat "dobrog glasa" dosta precenjen.
Koliko danas ima takvih sa ne znam kakvim "glasovnim mogucnostima" (cit.R. Amadeus) koji se stancuju ko u fabrici svaki dan, a koji su samo kopija jedni drugih, bez garancije da ce ista posebno napraviti od svoje karijere... Pravi umetnik je onaj koji se izdvoji svojom posebnoscu, inovacijom, celom svojom pojavom i svojim zivotom, onako kako govori i kako razmislja...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!