Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Ulix
Originally posted by Dzelajza Rouz
I Satan Panonski. :D
:lol:

Da, i Satan Panonski. There's a blast from the past. Mislim da to ime nisam čuo od osnovne škole.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Ulix

Da, i Satan Panonski. There's a blast from the past. Mislim da to ime nisam čuo od osnovne škole.
Ja zadnji put kad je profesorka sociologije pricala o sektama i onda pocela da prica o njemu.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Uf, pa ovo je vrlo siroka tema. Novi val je u ex Yu toliko bio raznorodan, da su ta imena na prvu loptu, Azra, P. kazalište, Haustor, EKV, samo vrh brega, i to meni najmanje drag, moram reći.
Preporučujem za uvid u riječku scenu

Ukratko, moji favoriti:
nezaobilazni Denis & Denis, evo za slušanje jedna neobjavljena stvar,
http://www.youtube.com/watch?v=gplCYPw_ ... annel_page

pa Paraf, u fazi kad su prerasli pank i imali pevačicu; pa Beograd, rani Laki pingvini, rana Zana, Laboratorija Zvuka kojima je balkanska kraljica Kleopatra pre nego što je postala proročica gostovala na jednom albumu; pa Cacadou Look, VIA Talas, i tako dalje i tako dalje sve do mojih omiljenih Sizika i Amile, bivse grupi Bijelog Dugmeta.

I evo, još dva prava, mala, one hit wonder bisera
MAx & Intro - Ostavi sve, http://www.youtube.com/watch?v=PihwlFe-tnA
Rezonanca - Programiraj me, http://www.youtube.com/watch?v=rUoGNfy3Wvg

njam!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Zvonce87
znam ali samo ponesto
ja bas trazim diskografije pojedinih bendova
Pa sto ne trazis? Necu vise da citam ovu temu. :durise:
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Originally posted by the1whowished
Originally posted by Zvonce87
znam ali samo ponesto
ja bas trazim diskografije pojedinih bendova
Pa sto ne trazis? Necu vise da citam ovu temu. :durise:
:) Da draga, od tebe sam pre 2 god. pokupila Haustor, Evu Braun, Idole i tako jos po nesto, a ne znam sta jos imas? Hm moracu znaci opet da kopam po tvojim kolekcijama, nadje se sigurno jos korisnih stvari, verujem ja u tvoj ukus ;)

Ma kad dodjes u Bg pa cemo preslusavamo sve redom natenane, to bar ne zamara mozak :)
Korisnikov avatar
By Val
Molicju moderatora da menja naslov u novA Val!

:hamlet:

Ak´ vecj nosim, onda u zhenskom rodu! :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Cudno je sta sve podrazumevate pod novim valom...

Prvi su bili Pankriti, pa je Prljavo Kazaliste snimilo prvi LP...
Onda se Stulic osisao i sve je ostalo istorija...
U Srbiji su prvi bili Pekinska Patka, Sarlo Akrobata i VIS Idoli ... ako se ne varam...

Novi Val je prakticno pojeo samog sebe negde 1982-3 godine kada se sve transformisalo u komercijalu,
jer se i Bijelo Dugme neposredno pre toga primilo na ovaj trend, a onda je dosla tzv. sarajevska skola koja je generaciju vratila rakiji, stoki i livadama...

Cudno je to kako je jedan bend kao sto je P. Kazaliste nekad pevao o "muskoj ljubavi" u homoeroticnoj pesmi "Neki djecaci" ( http://www.youtube.com/watch?v=jb6yG5EQfeE ), da bi se vremenom pretvorili u ultra desnicare i nacionaliste sa "Ruzom hrvatskom" i sl.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
pod novim valom se podrazumeva brdo stvari. al ako bismo rekli novi val u najuzem smislu onda bi to podrazumevalo najvise tu ex yu varijantu post panka. bar po nekoj mojoj klasifikaciji, iako novi val volim da prosirim na sve one bendove koje sam gore navela.
Korisnikov avatar
By antibiotic
i meni je novi val ta punk varijanta o kojoj pricas, a sve ostalo - sto je kasnije doslo samo posledica i trend koji se razvijao pod uticajem i drugih muzickih pravaca koji su dolazili iz sveta, ne samo novog vala. Inace, i za mene to nije samo muzika, vec tadasnja nova energija, mladost... duh nove post-titovske ere.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
joj, kad to kazes, ja se setim onog tres slovenackog filma 'autsajder'. tres, al u mladim danima sam ga volela :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
seksualni pistolji
sta ti znaci ono a u o
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Ulix

satan! ha!
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Delete

A za Miladojku Youneed? :lol:

I try,
you try,
we try,
all try,
REEL LOVE
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!