Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by starsailorsta tek kazete na ovo:
slucajno sam videla naziv pesme na mtv i odgledala spot naravno. privuklo me to i kissed a girl.
al nakon sto sam videla text, kao na pr:
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it![]()
No, I don't even know your name
It doesn't matter
You're my experimental game
![]()
![]()
![]()
kada naletim na nju menjam kanal.smucilo mi se. do kada ce da skupljaju fanove i slavu na "tabu teme"...
tabu za njih, naravno, to je tako cool![]()
Originally posted by gneeeboKoji deo je homofobican?
to je najjeftinija (homofobicna) hetero-fantazija
Originally posted by Lunjaprvo, ne vidim tacno poentu ovakve konstatacije, buduci da cak i da zelis, ne mozes nikom zabraniti da fantazira o cemu god zeli (tehnicki neizvodljivo). drugo, necije privatne fantazije su jedna stvar, a javna artikulacija (kroz, recimo, spot) onoga sto se dominantno vidi i prihvata kao posebno pozeljno, seksualno privlacno itd. je vec mnogo zanimljivija tema.Originally posted by gneeeboPesma (verovatno) jeste napisana za str8 muske fantazije, ali cak ni tu ne vidim problem. Nek' fantazira ko god hoce. Mene to uopste ne dotice.
to je najjeftinija (homofobicna) hetero-fantazija![]()
Je l na njenom singlu pise "ovo je LEZBEJSKA PESMA koja afirmise l(gbt) prava"?nisam ni rekao da pise, dakle nisam zamerao nekakvu nedoslednost od strane katy perry, vec sam odgovarao onima koji su ovu pesmu na takav nacin protumacili. pesma je homofobicna onoliko koliko je svaka hetero fantazija o lezbejkama homofobicna jer se ne radi o identifikaciji sa zadovoljstvom (lezbejki) vec o instrumentalizaciji lezbejskog odnosa koji muskarac sam aranzira (on bira kako ce da izgledaju devojke u odnosu - a u glavnom izgledaju kao "full ribe") za sopstveno zadovoljstvo i koji u svakom trenutku moze da uzurpira.![]()
Originally posted by starsailorTačno tako!
slucajno sam videla naziv pesme na mtv i odgledala spot naravno. privuklo me to i kissed a girl.
al nakon sto sam videla text, kao na pr:
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it![]()
No, I don't even know your name
It doesn't matter
You're my experimental game
![]()
![]()
![]()
kada naletim na nju menjam kanal.smucilo mi se. do kada ce da skupljaju fanove i slavu na "tabu teme"...
tabu za njih, naravno, to je tako cool![]()
Originally posted by Lunjavec sam objasnio u kom smislu (i, homofobija nije samo treba-ih-leciti-treba-ih-pobiti!):Originally posted by gneeeboMada, ovo mi je i dalje.... nejasno.
pesma je homofobicna onoliko koliko je svaka hetero fantazija o lezbejkama homofobicna jer ...
Siguran u ovo?
Sve su u fazonu Radovana Karadzica "e sa'cu da ih izlecim iz zablude im divne"?
jer se ne radi o identifikaciji sa zadovoljstvom (lezbejki) vec o instrumentalizaciji lezbejskog odnosa koji muskarac sam aranzira (on bira kako ce da izgledaju devojke u odnosu - a u glavnom izgledaju kao "full ribe") za sopstveno zadovoljstvo i koji u svakom trenutku moze da uzurpira.p.s.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!