Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By starsailor
znam znam odavno, jos odkada se pojavila, slatka mala :happy:
By ~ Le Saint X ~
Da...

Moi...Lolita

:love:

jedna od najboljih pop pesama svih vremena

po meni
By mikka
He
Kad dzogiram uz ovu pesmu
bas mi daje energiju :muzika: :sunce:
Korisnikov avatar
By decko
Prvi put kad sam cuo pesmu bila mi bzvz, a sad ne mogu da je izbacim iz glave... :)
Korisnikov avatar
By Sanguine
Meni je Dexi rekao za nju...on je slusa vec nekoliko meseci i sad sam poceo i ja :D

Definitivno favoriti Hot n Cold i Ur so Gay i I kissed a Girl :)
Korisnikov avatar
By uninvited
pesma mi bas i nije nesto ali brzo ulazi u glavu!
ali slatko mi zvuci ova verzija od Jill :)
Korisnikov avatar
By foolish
nominovna je za mtv video nagradu

"Katy Perry rounds out the Best Female race with her cheeky summer anthem "I Kissed a Girl." "
Korisnikov avatar
By starsailor
vidite ovo OMG :lol:

Current pop phenomenon Katy Perry has a lot of answering to do, or so her uptight mother would like to believe.

“I hate the song, it clearly promotes homosexuality and its message is shameful and disgusting,” Perry’s lovely mother told Starpulse.com, referring to her daughter’s number one hit single “I Kissed A Girl”. “Katy knows how I feel. We are a very outspoken family and she knows how disappointed her father and I are.”

An evangelical preacher by day and bigot by night, her mother prays regularly for her daughter’s misbegotten soul.

“The first time I heard it I was in total shock,” Perry’s mother said. “When it comes on the radio I bow my head and pray.”

Mommy dearest went on to cast stones at her daughter, decrying the “rebellious” singer as a blasphemer and promoter of sin, and is convinced Hollywood is mostly to blame.

“Katy is not a homosexual, but I fear she has been led astray by the Hollywood crowd,” she said. “I pray all the time that God will work through her and help her find salvation.”

Perry is currently engaged to Gym Class Heroes frontman Travis McCoy, an African American. Oooo...Scandelous!

Witch! Witch! Witch! Burn the Witch!!!
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by starsailor

Witch! Witch! Witch! Burn the Witch!!!

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hotjem i ja da cujem musku verziju :lol:

Meni je dobra pesmica i remiksi su sjajni...
Korisnikov avatar
By ns.happy
pesma mi se popela na vrh glave, i kad je negde cujem, odmah menjam stanicu, lokal... sta god... postala je kao umbrella...
Korisnikov avatar
By gneeebo
slucajno sam videla naziv pesme na mtv i odgledala spot naravno. privuklo me to i kissed a girl.
al nakon sto sam videla text, kao na pr:

I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it :wtf:

No, I don't even know your name
It doesn't matter
You're my experimental game

:rafal: :rafal: :rafal:

kada naletim na nju menjam kanal.smucilo mi se. do kada ce da skupljaju fanove i slavu na "tabu teme"...
tabu za njih, naravno, to je tako cool :protest:
sta tek kazete na ovo:

You’re so sad maybe you should buy a happy meal
You’re so skinny you should really Super Size the deal
Secretly you’re so amused
That nobody understands you
I’m so mean cause I cannot get you outta your head
I’m so angry cause you’d rather MySpace instead
I can’t believe I fell in love with someone that wears more makeup than me..

(CHORUS)
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like boys
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like…

potpuni idiotizam, "i kissed a girl" nema nikakve veze sa lezbejkama, narocito ne sa oslobadjanjem i emancipacijom, to je najjeftinija (homofobicna) hetero-fantazija, na kraju se ona budi u krevetu pored decka sa "oops i did it again" izrazom na licu, a momci pred ekranima vec izdrkali. ovu "ur so gay" ne moram ni da komentarisem. pritom se album zove "one of the boys". bitch, please!
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by gneeebo
to je najjeftinija (homofobicna) hetero-fantazija
Koji deo je homofobican?

"It's not what good girls do
Not how they should behave"
?

Meni bas nista ne smeta u tekstu (sem citiranog dela, jer iz njega sledi da ako su dve devojke zenoljupke, onda nisu dobre => onda su lose??).
Devojka eksperimentise sa drugom devojkom, poljubi je, i kaze da joj se cak i svidelo. Sta je tu lose?
Kad se probudi, shvatimo da ima decka. Big deal! :hand: I ja da sam sanjao isto sto i ona, mislim da bih istovetno reagovao. Tacnije, moj san bi izgledao kao kosmar, a ne onako :sweet: kao njen.

Pa neka je, nek' eksperimentise. Mozda i otkrije nesto novo o sebi. :lukavi:

Pesma (verovatno) jeste napisana za str8 muske fantazije, ali cak ni tu ne vidim problem. Nek' fantazira ko god hoce. Mene to uopste ne dotice. :dance:

Je l na njenom singlu pise "ovo je LEZBEJSKA PESMA koja afirmise l(gbt) prava"? :pokazuje:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Lunja
to je najjeftinija (homofobicna) hetero-fantazija
Pesma (verovatno) jeste napisana za str8 muske fantazije, ali cak ni tu ne vidim problem. Nek' fantazira ko god hoce. Mene to uopste ne dotice. :dance:
prvo, ne vidim tacno poentu ovakve konstatacije, buduci da cak i da zelis, ne mozes nikom zabraniti da fantazira o cemu god zeli (tehnicki neizvodljivo). drugo, necije privatne fantazije su jedna stvar, a javna artikulacija (kroz, recimo, spot) onoga sto se dominantno vidi i prihvata kao posebno pozeljno, seksualno privlacno itd. je vec mnogo zanimljivija tema.
Je l na njenom singlu pise "ovo je LEZBEJSKA PESMA koja afirmise l(gbt) prava"? :pokazuje:
nisam ni rekao da pise, dakle nisam zamerao nekakvu nedoslednost od strane katy perry, vec sam odgovarao onima koji su ovu pesmu na takav nacin protumacili. pesma je homofobicna onoliko koliko je svaka hetero fantazija o lezbejkama homofobicna jer se ne radi o identifikaciji sa zadovoljstvom (lezbejki) vec o instrumentalizaciji lezbejskog odnosa koji muskarac sam aranzira (on bira kako ce da izgledaju devojke u odnosu - a u glavnom izgledaju kao "full ribe") za sopstveno zadovoljstvo i koji u svakom trenutku moze da uzurpira.

a to da li ce junakinja pesme nesto otkriti o sebi ostaje da se vidi (u sledecem spotu?), no sumnjam da ce doci do nekog posebno znacajnog otkrovenja s obzirom na to da je dobro podgojena patrijarhalnim, heteroseksistickim pogledima (pogledaj i tekst za pesmu "ur so gay"), te joj najvecu brigu predstavlja sta ce njen decko pomisliti.
Korisnikov avatar
By Lunja
Mozda se razmimoilazimo zato sto ja posmatram SAMU fantaziju - seksualnu mastariju - van heteroseksisticke, patrijarhalne, homofobicne, ksenofobicne, rasisiticke drustvene matrice koja dominira i koja se namece; pa mi je iz tog razloga ok da muskarci mastaju o lezbejkama, gay muskarci o str8 muskarcima, svako da masta o cemu god hoce, cak i da pevaju o tome - sve dok ne ugrozavaju nekog i ne vredjaju (javno), tipa "poljubila sam devojku, ali nisam lezBAca, fuj, bljak, to sve treba pobiti, noz zica srebrenica!"

Nisam ni ja napisao da si TI rekao da je ona napisala da je pesma lezbejska. :giggle: To je vise bila moja reakcija na ljude koji su se BAS razocarali kad su shvatili da pesma nije ni L od lesbian.

:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Lunja
pesma je homofobicna onoliko koliko je svaka hetero fantazija o lezbejkama homofobicna jer ...
Mada, ovo mi je i dalje.... nejasno.
Siguran u ovo?

Sve su u fazonu Radovana Karadzica "e sa'cu da ih izlecim iz zablude im divne"?
Korisnikov avatar
By HeLLraCEr
E, pesma mi je super... Mada se slazhem sa ljudima koji su rekli da je dobila status umbrelle, i koliko god mi se pre svidjala, sad nemam zhivaca da je odlsusham do kraja rofl
Korisnikov avatar
By bigirl
slucajno sam videla naziv pesme na mtv i odgledala spot naravno. privuklo me to i kissed a girl.
al nakon sto sam videla text, kao na pr:

I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it :wtf:

No, I don't even know your name
It doesn't matter
You're my experimental game

:rafal: :rafal: :rafal:

kada naletim na nju menjam kanal.smucilo mi se. do kada ce da skupljaju fanove i slavu na "tabu teme"...
tabu za njih, naravno, to je tako cool :protest:
Tačno tako! :up: :up: :up:

Spot je bedan. Da ne spominjem tek ono buđenje iz strašnog sna na kraju i utešan pogled ka savršenstvu kraj sebe... :bljak: Lyrics je BLAM i shit, odvratno, odvratno i odvratno. I ona "Ur so gay" je katastrofa. A tek onaj spot sa Kenom i Barbi... Mis'im :puzzle: ?!?!?!

Pesma je prosto uvreda za svaku devojku koja je poljubila devojku jer je u nju zaljubljena/voli je.

:die:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Lunja
pesma je homofobicna onoliko koliko je svaka hetero fantazija o lezbejkama homofobicna jer ...
Mada, ovo mi je i dalje.... nejasno.
Siguran u ovo?

Sve su u fazonu Radovana Karadzica "e sa'cu da ih izlecim iz zablude im divne"?
vec sam objasnio u kom smislu (i, homofobija nije samo treba-ih-leciti-treba-ih-pobiti!):
jer se ne radi o identifikaciji sa zadovoljstvom (lezbejki) vec o instrumentalizaciji lezbejskog odnosa koji muskarac sam aranzira (on bira kako ce da izgledaju devojke u odnosu - a u glavnom izgledaju kao "full ribe") za sopstveno zadovoljstvo i koji u svakom trenutku moze da uzurpira.
p.s.

ispricavam se zbog kasnog odgovora. :giggle:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Dopada mi se pesma a i ona je bas slatka:) jasno je da je marketing u pitanju ali sta sad...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
i sad se zali sto joj devojke prilaze i zele da je poljube... well, booo hooo :pms:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A da li je iko cuo njenu pesmu "Ur so gay" ? :lol:

PENIS!
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Dirrty
A da li je iko cuo njenu pesmu "Ur so gay" ? :lol:

PENIS!
briLIjantno uRAdjeno :lol: u fuLLu - ideja za teXt, mjuZu, SPOT - vr' !!

:flasher:

p.s. teta maDonna je izjavila da joj je to 'omiljena' pessma , hehe
By ~ Le Saint X ~
pesma je

is it a wonder?

jos uvek #1
u vecini evropskih zemalja

:bananica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pesma me je smorila odavno... tako da jeste cudno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!