Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Pussycat Dolls - When I Grow Up

Me like it
16
76%
Me don't like it
5
24%
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Doll Domination dobio izuzetno lose kritike... da li je neko mozda preslusao album? vidim da se vec vrti na torrentima ali nikako da ga skinem
Korisnikov avatar
By V25
Sasvim prosečan, kao gomila b-sides materijala. Najbolje pesme su "Who's gonna love u" i "Happily never after" koje sam mesecima ranije čuo u izvedbi Nicole Scherzinger, te mi se uho na njih naviklo. "Magic", "Bottle pop", "I hate this part right here" i "The Way you love me" su samo ok. Ostalo ne mogu ni da slušam. Dobro i "When I grow up" je ok pesmica. Sve u svemu loše. Da stvar bude grđa album su "snimale" preko godinu dana.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Val
Nishta loshije do sada nisu "izdale"! :bljak:
Ali imale su samo jedan album pre ovoga :lol:

Inace, kakav god bio, moram ga posedovati, preslusati i prosuditi sam...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Halo - ova mi je na prvo slusanje najbolja
Whatcha think about that
Who's gonna love you
I hate this part right here - isto cuo pre sto godina (prvo trebala da ide backstreet boys-ima)
whatchamacallit

Ostalo je lose.

:sigh:

(When i grow up je van konkurencije)
Korisnikov avatar
By monroefan
album je dobio loshe kritike zbog ponovnog forsiranja Nicole u svim pesmama...ali s'obzirom da na deluxe izdanju svaka chlanica ima svoju pesmu,nije ni chudo...prilichno tanki vokali tako da ne znam koja bi druga mogla da bude u ravni sa Nicole osim eventualno pratecih Melody...
shto se mene tiche-nishta loshiji album od proshlog puta koji je bio pravi catchy pop(retkost danas na MTV-u,nedostaje mi kraj 90-tih... :D ...)
ima dosta hitichnih pesama,posle par slushanja postaju zarazne...
moji favoriti(pored When I Grow Up) su:

Bottle Pop(ft Snoop Dogg)-neshto izmedju Beep i Buttons sa proshlog

Whatcha Think About That(ft Missy Elliott)-podseca po tekstu na Ciaru-Like A Boy

Take All Over The World-definitivno Buttons 2008,ima orijentalni prizvuk i mislim da mi je za sada favorit(jednaka zastupljenost Nicole i Melody u pesmi)

Who's Gonna Love You-fina pop pesmica

Hush,Hush-iako je balada,dopala mi se(Nicole lepo zvuchi u njoj)

Whatchamacallit-super tekst i zanimljiva muzika

Lights,Camera,Action(ft New Kids On The Block)-chini mi se jedina dance pesma(pored Jessicine samostalne-If I Were A Man)...podseca na Steam,prvu solo pesmu Nicole...

Perhaps,Perhaps,Perhaps-volim kad na album stave ovakve pesme poput Sway i Right Now sa proshlog...znachi obrada retro-latino hita iz 40-tih...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dobih od forumasha iznad...

Solo pesmice:

Kimberly jako prijatno iznenadjenje!
Melody kao i uvek :meda: ... iako je na prethodnom mnogo vishe skichala sto se meni vishe dopadalo :trep:

Ostale pesme koje se po meni izdvajaju:
Hush hush - slatko i podnosljivo s obzirom na Nicole i njenu sposobnost pevanja balada.
Watcha Think About That - zanimljiva i pomalo drugachija od njihovih. I Melody tu napokon skichi na svoj nachin :love: :love: :love: !
Magic - isto dobra, mada pretpostavljam da je radio Timbaland... i rado bih izbacio njegovo mumlanje!
In Person - chudna chudna!
Perhaps Perhaps Perhaps - leprshava.

Mnoge pesme sa albuma imaju neki retro zvuk sto je skroz lepo ukopljeno sa vokalim i pojedinim kompjuterizovanim delovima, dopada mi se dovoljno! :rock: !!!
I Melody se dosta vishe chuje :up:
Od 23 pesama, pola je zaista ok, tako da sve u svemu nije loshe, i dalje ih volim!
Naravno nisu Xtina da razbiju sa gotovo svakom, ali im je oprosteno. :maca:

Zakljucak: Nisam od njih ocekivao ni mrvicu retro zvuka, svakako mnogo lepo iznenadjenje!
To je sve utisak na prvo slusanje, sto je jako dobro!
Tek ce mi se jos neke dopasti vremenom.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by colonia_boy
Doll Domination dobio izuzetno lose kritike... da li je neko mozda preslusao album? vidim da se vec vrti na torrentima ali nikako da ga skinem
album je - meni - sjajan!

vecina pesama mi se svidja...

I hate this part NAJBOLJA na albumu

za sada
Korisnikov avatar
By V25
Na osnovu jednodnevne analize prodatih albuma, "Doll Domination" će debitovati na mestu #4 ili #5 sa 70-75,000 prodatih primeraka, što je slabije od prvenca, koji je u septembru 2005 debitovao na mestu #5 sa 100.000 primeraka. Kada se na ovu odveć mizernu sumu doda činjenica da je većina albuma koja je startovala sa sličnim brojkama jedva dogurala do 200.000 primeraka, sam album se može posmatrati kao veliki flop. Prvi album se u USA prodao u 2,9 miliona primeraka i ostao na top listi skoro godinu i po dana.
Korisnikov avatar
By Dirrty
I love them still! :love:

Sledeci singl je Whatcha think about that, ft. Missy Elliott... :opacupa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja priznajem samo USA zvanicne singlove! :durenje:

I hate this part pesma me smara... ne zelim to!
Korisnikov avatar
By Hton
ovih dana najvise slusam Bottle Pop i If I Was A Man:lol:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Hton
ovih dana najvise slusam Bottle Pop i If I Was A Man:lol:
bottle pop je uber kulj! :yay:
zna se ko te je zarazio ovom pesmom... :kosa:

a "if i was a man" me taaaaaaako nervira! znaci, tekst pesme je kao stvoren za nase granduse...

"Fun, Monday night
Tuesday night
Friday night
Every night
Why?
CAUSE I CAN"...

znaci, "don't ask me, i'm just a girl" fazon... :bljak:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by horus.

:D
a "if i was a man" me taaaaaaako nervira! znaci, tekst pesme je kao stvoren za nase granduse...
i sta tome fali :kosa: :lol:
By ~ Le Saint X ~
spot za pesmu

I HATE THIS PART

je sjajan!

Ona u beloj dugoj haljini i u pustinji izgleda fenomenalno!

Nicole je i rekla da joj je to omiljena pesma na albumu

i meni je
od prvog trenutka
Korisnikov avatar
By V25
Može neki link do spota?
Korisnikov avatar
By V25
To sam i ja pomislio. Pošto youtube-om kruže neke parodije sa Ruslanom...
By ~ Le Saint X ~
''

spot za
WHAT YOU THINK...

spot i pesma
meni
su osrednji,cak ni to

no way this is going to hit the charts
Korisnikov avatar
By Hton
A zasto ne mogu na you tube-u da pogledam Whatcha Think About That?! Pise kao da nije dostupan u mojoj zemlji...:wtf:
Korisnikov avatar
By monroefan

grandusha je vec otpevala pesmu pre Jessice i zove se Seka Aleksic... :lol: ..."ej da sam mushko samo jedan dan..."
Korisnikov avatar
By Dirrty
I hate this part smara!

Ljubavne balade im nisu jacha strana... odnosno nisu jacha strana Nicolinog glasa!
Ali spot nije losh... napokon neshto u prirodi... van studija... osvezenje od njih sto se toga tiche.
Ali pesma je mrljava! Niti je zarazna... niti je jaka kao emotivna balada!

Whatcha think about it mi je super pesma... bas je pevljiva i catchy... i zelim da vidim spot!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tek sada videh spot za Whatcha think about that!

Socijala... cista! Jbg!

Ali mi se dopada verzija pesme koja je pomalo zivahnija od one koju ja imam, sa albuma.

A Melody i Nicole se nesto raspadaju u spotu!

I da, cool je ta koreografija pred kraj spota.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!