Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
MarvinNije on los, lep je decko, ali tako mi je zao sto su pobedila ova 2 para, a ne neki koji su meni bili favoriti
Ja ću da glasam za Branislava Katića![]()
Koga briga za pesme tu neke Beovizijske...
RTS- Ponedeljak, Februar 18, 2008 18:11
Festival 'Beovizija' na kome se bira srpski predstavnik na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2008, najavljen za 19. i 20. februar, posle konsultacija sa rukovodstvom Radiotelevizije Srbije [RTS] odložen je, saopštio je Javni servis.
Odlaganje našeg festivala u ovim danima kada je Kosovo jednosmerno proglasilo nezavisnost, smatramo pitanjem nacionalne odgovornosti i građanskog reda, rekla je glavni i odgovorni urednik Zabavnog programa RTS-a Sandra Suša.
'RTS očekuje da će ovu odluku podržati svi autori i izvođači pesama, izvršna produkcija 'Megaton, kao i Evropska radiodifuzna unija', kazala je Šuša.
Ona je dodala da je to odlučeno posle konsultacije sa Kolegijumom i generalnim direktorom RTS-a.
Originally posted by EnRage
Je, onako ulazi u uho od prve, a i dovoljno je pederska za Eurosong![]()
Originally posted by erkondisn
nitko nije falsirao? a beti bup ton pogodile nisu? e dat ces mi adresu da ti posaljem Cerustop.
smrsavio je aleksago aleksa
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!