Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
jel da da je divna :love:

ja sam je prvi put zapazila na projektu "s3p", ko zna šta je to, zna i zašto sam bila očarana njenim glasom. :peva:

mala je zmaj!
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja ću da glasam za Branislava Katića :bale:
Koga briga za pesme tu neke Beovizijske...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Marvin
Ja ću da glasam za Branislava Katića :bale:
Koga briga za pesme tu neke Beovizijske...
Nije on los, lep je decko, ali tako mi je zao sto su pobedila ova 2 para, a ne neki koji su meni bili favoriti :( ... Moj ukus se uglavnom poklopio sa ukusom publike, koji je bio dijametralno suprotan od ukusa zirija.

Elem sto se pesmica tice... Meni se najvise svidja Cvetina pesma :love: , samo bez onog bacanja molim :bljak: . Ja je uopste nisam prepoznao, kakva transformacija :shocked: . Simpa mi je i pesme od Denis & Obule, ali ne predvidjam joj neki plasman. Jako mi se svidja pesma "Cudesni svetovi" i cini mi se da je pevacici uzor Aleksandra Kovac (onaj stil, pa frizura, a i pesmica generalno, podseca me na nesto sto su pevale K2). Najveca glupost (ne znam ni pesmu ni izvodjaca): "Kada si me videla, ti si se upikila..." :shocked: . Mislim stvarno :hand: .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Na pesku smo se videli
Jos ni gace nismo imali

Upikila si se na dodir moj
Od tog trenutka ja sam samo tvoj

Dunav je kao more
Samo sto nije slan
Ti si Dunava ukus,
Slatka kao prvi dan

Kazu da more je ljubav,
A tebe kad vidim ja mislim na Dunav...

Pesma je prelepa. :love:

Moram da saznam gde nastupaju u NS-u.
Korisnikov avatar
By IriS

RTS- Ponedeljak, Februar 18, 2008 18:11

Festival 'Beovizija' na kome se bira srpski predstavnik na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2008, najavljen za 19. i 20. februar, posle konsultacija sa rukovodstvom Radiotelevizije Srbije [RTS] odložen je, saopštio je Javni servis.

Odlaganje našeg festivala u ovim danima kada je Kosovo jednosmerno proglasilo nezavisnost, smatramo pitanjem nacionalne odgovornosti i građanskog reda, rekla je glavni i odgovorni urednik Zabavnog programa RTS-a Sandra Suša.

'RTS očekuje da će ovu odluku podržati svi autori i izvođači pesama, izvršna produkcija 'Megaton, kao i Evropska radiodifuzna unija', kazala je Šuša.

Ona je dodala da je to odlučeno posle konsultacije sa Kolegijumom i generalnim direktorom RTS-a.
:pljuje:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Do jaja, sad i evroviziju da otkazu i definitivno emigriram.

Koji smo mi moroni.
Korisnikov avatar
By EnRage
Ma nece valjda...a toliki ljudi kupili skupe karte :D
Korisnikov avatar
By greek_lover
Clanak sa www. eurovision.tv

18/Feb 2008 @ 19:05 by Sietse Bakker
Serbian broadcaster RTS postponed the national selection Beovizija 2008, after recent developments in Kosovo. The Serbian province declared itself independent Sunday afternoon, after long negotiations over its status could not lead to a solution of mutual agreement.

The semi-final and final of the Serbian national final were scheduled for this Tuesday and Wednesday. A new date for Beovizija 2008 will be announced in due time, says Executive Producer Sandra Suša, adding that the decision was taken "in consultation with the board of RTS". Participating broadcasters have until the 17th of March to deliver their song for the 2008 Eurovision Song Contest to the European Broadcasting Union.

Svante Stockselius, Executive Supervisor of the Eurovision Song Contest, said to Eurovision.tv: "The decision to postpone a national final is entirely up to to respective broadcaster - this also counts for RTS. All 43 participating countries should deliver their song no later than the 17th of March and there are no reasons to believe the Serbian entry won't be among them."

Fans and press already raised the question if the political situation between Serbia and Kosovo could affect the planning of the upcoming Eurovision Song Contest in Belgrade. "There are no reasons to believe the preparations of the upcoming Eurovision Song Contest are in danger," assured Stockselius, who is - as every year - closely working together with the Host Broadcaster for the upcoming contest. The two Semi-Finals of the 53rd Eurovision Song Contest take place on the 20th and 22nd of May, the Final on Saturday the 24th of May.

This also means the live broadcast of the Serbian national final through Eurovision.tv's esctv will be postponed. Regardless the date of the event and possible scheduling conflicts with other live events on esctv, the EBU aims to broadcast the final of Beovizija 2008 live online.
Korisnikov avatar
By Sunce
Juce sam na bulevaru sreo Anu Milenkovic, pevacicu iz grupe Beauty Queens. Utisak: picipevica kost i koza! Odmah sam se setio kiss addict! :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
a što mene? :nesiguran:

da si sreo ono divno mesnato stvorenje, Sanju Bogosavljević, pa da shvatim, ali ovako :nope:

:P

p.s. meni je Anchy jako slatka i mila i najnajnajbolje peva od svih njih, ali Sanja je meso koje mene zanima :lol: :sise:
Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa setio sam se jer si pominjala i Anu! Namerno sam pred njom naglas rekao "Pa da, kamera dodaje 6 bg!". Video sam da se okrenula! :yay: Zajedno smo prelazili preko pesackog prelaza. :lol:

:adiktusha: Sanja!
Korisnikov avatar
By IriS
a kmeeeee! što si je zezao! kmeeeeee!

Sunce je :flasher: na pešačkim prelazima :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
A hteo sam da joj pridjem i da je pozdravim, ali bila je nekako nadrkana, u mislima. Muljala je usnama sva besna (od gladi) :lol: . A hteo sam da joj kazem da sam je slusao preko youtube.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sunce
(od gladi) :lol:
:smeh:

mda, ona je često nadrkana. ali zato peva svetski :D
Korisnikov avatar
By IriS
lm, Beovizija će biti održana 9. i 10. marta u SCu.
čula sam (khmkhm) da su neki izvodjači (i autorski im timovi) malo prepravljali pesme, tako da nećemo baš sve čuti u izvornom obliku (kao na ovim snimcima na temi).

neka pobedi najbolji! tj. Beauty Queens :zvezda:
Korisnikov avatar
By EnRage
Meni je bas dobra ona "Mili moj Dragane, beli Jablane" :D
Korisnikov avatar
By EnRage
Je, onako ulazi u uho od prve, a i dovoljno je pederska za Eurosong :lol:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by EnRage
Je, onako ulazi u uho od prve, a i dovoljno je pederska za Eurosong :lol:
:smeh:

Alexa vrcka za medalju !!!
Korisnikov avatar
By EnRage
Hhahaha, ma tip je krš, ali vrcka :)
Korisnikov avatar
By IriS
počelo je počeloooo :yay:

svidja mi se scena... i kako su uradili priloge izmedju pesama... nadam se da će za Eurosong sve biti još još bolje.

može ovaj RTS nekad i da iznenadi :nesiguran:

daklem, glasati za moj potpis :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Scena jeste dobra, ali se oseca ne iskustvo voditelja, kao i slab izbor pesama.
Jedino shto mogu da kazem je da je Cveta lepo izgledala, mada je i njoj pesma mrshava. :)
Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
U poredjenju sa prethodnim Beovizijama, ova je super! Bar niko do sada nije falsirao :tumble:
Korisnikov avatar
By erkondisn
nitko nije falsirao? a beti bup ton pogodile nisu? e dat ces mi adresu da ti posaljem Cerustop.

smrsavio je aleksa :yes: go aleksa :cheer:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa imali ljudi vremena da se spremaju na pretek. :)

Smrshao jeste, al mnogo se bre lomata na sceni. Nekako, uvek kada ga vidim imam utisak kao da je sam ispred ogledala i da se glupira uz Gloriju Gejnor. :lol:
Ana je bila dobra, ali Aleksa :down: .
Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
Originally posted by erkondisn
nitko nije falsirao? a beti bup ton pogodile nisu? e dat ces mi adresu da ti posaljem Cerustop.

smrsavio je aleksa :yes: go aleksa :cheer:

To sam napisao pre Betty Boopica :njanja:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Beauty queens ga isfalsirase, samo tako ... strasno
Korisnikov avatar
By decko
Meni su tako slatke cure iz Betty Boop-a... :love: A i pesma je simpa, ne znam da li je u fazonu za ovaj tip festivala ali meni se svidja :)
Korisnikov avatar
By greek_lover
Ah, Betty Boob ... kjul ... ali cekam glavnu srpsku kosovku devojku, da vidim kako pobedjuje i odoh pavati :D

Go Jelence!!! :love:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!