Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ogi_ns
Jennifer Lopez’s Weight Loss? - justjared.com

Jennifer Lopez and hubby Marc Anthony attended Los Angeles Free Clinic Dinner Gala at the Beverly Hilton Hotel in Los Angeles. The swank event honored Paramount Pictures Corporation Chairman and CEO Brad Grey. Looks to me like Jenny from the block lost some weight but she sure looks smashing!

Us Weekly reported Jennifer’s diva-like behavior at Tom and Katie’s wedding this past weekend: “Tom and Katie kindly arranged for a private plane to bring some of their more famous friends to Italy for their wedding. Hours before Jada Pinkett Smith, Leah Remini and Cameron Crowe boarded, Jennifer Lopez sent her assistant to lay all her belongings on all the best seats! …The pre-wedding welcome dinner [at Nino restaurant on Thursday night] was supposed to be casual. But Jennifer, of course, wore a gown. So much for casual!”
Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Jel izašao taj bre dugo očekivani album na španjolskom?
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Renoir
PESMA JE

S U P E R !!!!!!!!!!!!!!!!!
me agree, samo bi rekao da je ovo neki reggeaton remix, tako mi lici...

al vidicemo...
Korisnikov avatar
By V25
Meni se na prvo slušanje nije dopala, ali sada mi se sviđa... Očekuje se spot krajem decembra, a album bi u prodaji trebalo da se nađe početkom februara. Nažalost, ovo će biti još jedna propast za J.Lo... Treba joj novi producent kao npr. Timberland da joj "umesi" neki hit, inače joj karijera propade skroz...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ja citao juce na forumu jlo.net da
1. singl verovatno nece izaci pre nove godine, kao ni spot
2. album najavljen za 22. februar 07
3. ovo sto je procurelo JESTE remix, original je drugaciji i moze da se nadje delic snimanja spota sa delicom originalne verzije pesme na youtube/u

sto se tice njene karijere ne mora da propadne ukoliko se bude drzala latino ritmova jer njen muz nije ni malo los tu! (sve mi se cini da se zato i udala za njega)
propasce ako bude i dalje pokusavala da pravi RnB :uplasen:
:sigh:
kad bi ponovila nesto u stilu "waiting 4 tonight" :molise:
Korisnikov avatar
By V25
Spanski jezik jeste rasprostranjen po svetu, ali zato pesme na tom jeziku jako teško uspevaju da postanu hitovi. U proteklih par godina mislim da je jedino Shakira imala priliku da napravi hit takve vrste- "La Tortura".
By ~ Le Saint X ~
KAd ve spomenu LA Torturu...
Ima u ovoj new song od J.Lo malo tog ritma...ali je prikriven...

Inace, da spot verzija pesme je drugacija sto s etice muzike!
Korisnikov avatar
By V25
Ja se samo nadam da nije mnogo sporija od remixa...
Korisnikov avatar
By V25
Prosto ne znam šta bi bilo potrebno da ta žena uradi pa da joj karijera po uspehu barem malo liči na period 1999-2002. Posle toga je stalno išla up and down, ali pretežno down... Mogla bi malo "novijeg" zvuka da unese u svoje pesme... Mislim da onaj moj prethodni predlog za Timberlanda kao producenta uopšte nije loš. I ova Spanish faza će je koštati puno, a već se vidi da će album da bude oskrnavljen od kritike i da će imati slabu prodaju... A ona je jedna od pevačica kojoj je popularnost više nego potrebna jer baš i nema glasovne sposobnosti na kojim joj se može pozavideti...(to joj je jedini adut za dobru prodaju - atraktivna reklama)
Korisnikov avatar
By ogi_ns
dok god igra u spotovima (i na nastupima)
dok god bude opterecena modom
dok god bude imala veliko dupe i male sike i svoju facu

volecu je... :love:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
dok cekamo spanski album i slusamo remix QUE HICISTE na radijima...

SlikaSlika

...sa Golde Globe Awardsa!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Jennifer Lopez’s New CD Artwork *www.justjared.com
SlikaSlika
Here is some new artwork for Jennifer Lopez’s latest single, “Que Hiciste” (What Did You Do) from her first Spanish album “Como Ama Una Mujer” (The Way a Woman Loves). Interestingly enough, several tracks off the album feature the strings of the London Symphony Orchestra. Jennifer worked with producer Pharrell on a reggaeton track for the album, which she recorded in Puerto Rico. Jennifer’s album drop’s April 3.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
update:

album u americi izlazi 4. aprila a u evropi 27 marta (nije li to malo cudno?)

sajt www.jenniferlopez.com je updateovan, ima dizajn novog albuma...

spot se moze vec videti na yahoo music i jos ponegde na netu,
a original pesme je jos bolji od reggeaton remixa!
(po mom ukusu)

jedva cekam :vegi:
Korisnikov avatar
By monroefan
Evo novog spota od J.Lo(HQ):
http://www.sendspace.com/file/ac7xqk

Slika
Jennifer me je bas prijatno iznenadila sa promenom stila...Que Hiciste je super,mocna pesma!Spot je isto tako mocan!Svidja mi se sto nije vise u fazonu hip hop/R & B pesama,kakve je uglavnom pevala posle albuma J.Lo...Nadam se da je ovim najavila promenu muzickog stila i na engleskom albumu,koji ce se pojaviti krajem ove godine...Ne mislim da ce biti u latino fazonu,ali se nadam da ce biti nesto nalik On The 6 i J.Lo,samo naravno na nov,drugaciji nacin...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
monroefane,
1. :love: avatar :bale:
2. potpuno se slazem s tvojom konstatacijom o svemu! mislim da ce i biti tako, jer nije se udala za M.Anthonya za dzaba, vec da joj pravi (dobre latino) pesme ;)
By ~ Le Saint X ~
mislis da muz ima uticaj na nju???

a pesma je cool
spot jos nisam video
Korisnikov avatar
By ogi_ns
mislim da ona muze muzha za dobre pesme, posto je M.A. jedan od najpopularnijih pevaca u Latinskoj Americi... godinama vec!

nije se valjda udala za njega jer je lep! :povez:

Renoir jesi cuo original verziju? ono sto odavno postavio si, remix je bio!
Korisnikov avatar
By shumadinac
pesma je super (mislim na original)

konačno se bar malo vratila korenima...nadam se da joj je i album u sličnom fazonu...

jedva čekam album...izgleda da treba da izađe već sad, u februaru...

:zvezda:
By ~ Le Saint X ~
Nisam cuo, ogi, original jos...
jer imas link do pesme da se skine?
Korisnikov avatar
By monroefan
Originally posted by ogi_ns
monroefane,
1. :love: avatar :bale:
2. potpuno se slazem s tvojom konstatacijom o svemu! mislim da ce i biti tako, jer nije se udala za M.Anthonya za dzaba, vec da joj pravi (dobre latino) pesme ;)
Hvala,hvala za avatar... :hvala: Ja sam naravno na njemu:lol:...(just kidding),to je Ahmed Zabedy,maneken iz Kuvajta,prelep je! :love:
Evo i za Renoir-a original verzija pesme:
http://www.sendspace.com/file/bg54tf
By ~ Le Saint X ~
@monroefan...
hvala..
eto, prvo potrazio pesmu na netu, skinuo je, pa dosao ovde...
u svakom slucaju,
HVALA!!!!
Skinucu i tvoj poklon...
mozda ipak nisu iste verzije ili je jedna malo bolja od druge - po kvalitetu

MERCI!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
...a shumadinac je vec postavio cd cover za avatar, sto mu od mene donosi maximalnih 12 poena u bodovanju omiljenih forumasha!!

cd je najavljen za 27 mart u EU, 4 april u US... ne znam odakle info da ce se pojaviti ranije?!

na njenom sajtu jenniferlopez.com (official) moze da se preslusa veci deo albuma, pa ko ima brzu konekciju nek slusa... a album moze da se pre-orderuje vec sad prekko i-tunes-a...

zna li neko link koji radi za HQ verziju spota??
By ~ Le Saint X ~
meni se original verzija ne svidja :(

valjda sam navikao na remix :)
Korisnikov avatar
By V25
Čuo sam original na domaćoj radio stanici... Pesma je savršena!!!! Mnogo bolja od remixa...
Korisnikov avatar
By shumadinac
Originally posted by ogi_ns
...a shumadinac je vec postavio cd cover za avatar, sto mu od mene donosi maximalnih 12 poena u bodovanju omiljenih forumasha!!

cd je najavljen za 27 mart u EU, 4 april u US... ne znam odakle info da ce se pojaviti ranije?!
:giggle:

hvala hvala...dobar cover, nema šta...u stilu naziva albuma

što se tiče izlaska albuma, negde znam da sam pročito da se može očekivati već u februaru, ali znaš kakve su te internet informacije...potpuno nepouzdane. A kažeš da ima pesama na njenom sajtu? Pa ja sam skoro bio tamo, ali se puštala samo Que hiciste...ićiću da proverim, hvala za info ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!