Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Bice suza, emocija.... sveeegggggggaaaaaaaaa!!!!!!!! :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
jos 1 daaaaaaaaaaaaaaaan

ja moram da pobegnem sa predavanja iz metodike nastave da bih se nacrtao ispred skc-a oko 6, bice guzve

Tarjaaaaaaaaa :love:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Da, pocinje u 20h. Nema predgrupe, ulaz otvaraju oko 19.30

Spontano cu sagoreti od uzbudjenja sutra :eya:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by colonia_boy
Da, pocinje u 20h. Nema predgrupe, ulaz otvaraju oko 19.30

Spontano cu sagoreti od uzbudjenja sutra :eya:

:cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Znachi ne mogu da verujem koliko zena dobro peva :love:

Bio ispred stejza u najvecoj guzvari, izgazio druge, izgazili mene, skroz promukao od vristanja :D

Kad je pocela da peva The Seer ja potpuno odlepio jer jer skoro nikad ne izvodi b-side pesme na koncertima. Nekako sam se najmanje radovao NW pesmama, mada je Nemo, Wishmaster i Passion And The Opera kao i uvek otpevala perfektno.

Sta sam jos 'teo da kazem.... daaaaaaaaaaa, zaista je lepa uzivo, cak mozda i lepsa nego na fotkama. Nisam mogao da ostanem da ju cekam posle koncerta za fotkanje zbog busa, ali rekla je da ce doci opet :D Do tad meni ce se u glavi vrteti My Winter Storm, holding me awake, it's never goneeeeeeeeeeee
Korisnikov avatar
By Oziris
Sad mogu i da umrem... Posle onog sinoc, sve drugo je samo potop... :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Khons
:love:

a ja sam se, za razliku od colonia boy-a najvise obradowala NW pesmama....eh, da je bar jos neku njihovu otpevala...ali i ovo je bilo fenomenalno, vise i nego sto sam mislila da ce biti
Korisnikov avatar
By castor
Koncert je bio fenomenalan, a ona... Malo nezna, malo divlja, predivna... Nadam joj se opet uskoro.
Korisnikov avatar
By Oziris
there's more... and more... and more... lifelong Tarja fan, sta ces! :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Negooo, bice da sam onda tu negde bila iza tebe, a? :)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ako si videla nekog loodaka u sakou (jbg, pravo sa posla na koncert) onda si definitivno videla mene :D

ja nisam na vreme uzeo digitalac od brata tako da ni jednu fotku nemam. Najlepsa secanja ipak ostaju u glavi :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Inace, od koncerta, nista drugo nisam ni na sekundu pustila na ipodu, samo Tarja i Nightwish, i vrti se all over again... :love:
By Sportasica
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, evo i ja da se javim jer jedva nadjoh net posto mi crko komp, znaci koncert ne mogu ni da opisem jer sam jos uvek u soku koga sam videla, iako proslo vec par dana od njega depresija nikako da me prodje, i kao sto rece sad mogu slobodno da umrem ali cu sacekati sledeci koncert kao sto je obecala i naravno ostati do kraja i za slikanje a ne debil zurim za prevoz... Kao sto rece colonia boy bili u najvecoj guzvi ispred stejdza gde nemam pojma kako smo ostali citavi jer je celo vreme bilo gazenje, guranje, udaranje ali to se nije ni osetilo prilikom onolikog skakanja i vristanja...
Toliko od mene a fotke kacim kada popravim komp :D
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Slika

Tarja's back! :love:

Novi album What Lies Beneath izlazi 3. septembra a danas je objavljen i prvi single, Falling Awake.

''

Falling awake je limitirano izdanje i moze se kupiti samo u UK ali zato vec 16. avgusta izlazi drugi singl Until My Last Breath za koji je snimljen i spot koji ce se pojaviti pocetkom avgusta.

Tarja u novembru krece na novu turneju i nadam se da ce opet doci u Beograd. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ju, kako sam propustio ovu temu :shok2:

I dalje se najezim kad se samo setim prve pesme sa koncetra, Boy and the ghost. Koja kolicina energije se osetila kad je zaveza pala :radosnice:

Ocu opet kme :placko: Samo ovoga puta nek bude negde drugde, skc je premali za nju :sunce:

Falling awake mi je, onako, obicna pesma, nista posebno, nadam se da ce ostalje biti bolje.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
She's absolutely incredible!
Jako mi je zao sto nisam bio na koncertu. :sigh:

Jedva cekam da izadje novi album... :hyper:

:awesome: :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
I, da cujem komentare o novom albumu?

Neko skinuo/kupio/preslusao?

I zasto na albumu nema "Enough" i "If you believe"? :(
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Novi album Colours in the Dark je izasao!

Slika

Tracklisting:

1. "Victim of Ritual"
2. "500 Letters"
3. "Lucid Dreamer"
4. "Never Enough"
5. "Mystique Voyage"
6. "Darkness"
7. "Deliverance"
8. "Neverlight"
9. "Until Silence"
10. "Medusa" (feat. Justin Furstenfeld)

Prvi singl, Victim of Ritual, je objavljen jos pocetkom jula.

:love:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Non-stop slušam njene pesme jer volim da zamišljam kako umesto nje peva Merima Njegomir. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!