Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
LOL...zanimljiv post kiwi...Meni su takve stvari simpa.
Korisnikov avatar
By mmiki
I tako... btw i like mmiki
I like mmiki too
:merlinka: :zvezda:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Kiwi
Eu odeio quando alguém uso a outra língua na discussão. Britney ou Christina, a mesma merda !!!
mrzi i dalje.. :D

nisu isto sranje, daleko od toga....

:sunce:
Korisnikov avatar
By V25
Mislim da Britney ne poseduje nikakve vokalne kvalitete za razliku od Christine Aguilere. Iskreno, ne znam koja mi je ružnija, ako posmatramo njihov fizički izgled. No, ovde ocenjujemo muyiku.

Pa, šta znam. Britney je imala par dobrih aranžmana kao što su "Born to make you happy", "Toxic" i "My Prerogative". Ostalo stvarno ne mogu da podnesem, jer me jako iritira njen glas.

Sto se Christine tiče, smatram da je njen prvi single "Ginnie In the Bottle" ostao njen najbolji. Sa drugog albuma bih izdvojio pesmu "Fighter", a sa trećeg gotovo sve pesme, jer smatram da joj je ovo najbolji album. Uživam u zvuku, kao i u njenom glasu.

Ipak, zna se da će Christina opstati na muzičkoj sceni za razliku od Britney za koju čisto sumnjam da će naraviti neki veći hit u skorije vreme a i u daljoj budućnosti. Ima jako loše producente.
Korisnikov avatar
By Zonche!
To cemo videti...kada je madonna mogla...
Korisnikov avatar
By V25
Madonna je kreativna i harizmatična, za razliku od Britney. Realno, ima mnogo bolje pesme... Svaki Madonnin single je bio hit, i davne 1982. kao i danas.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Sada vec ulazis u stvari koje se ticu ukusa...Meni je Britney harizmaticna, to sto tebi nije to je druga stvar...I Britnini singlovi su hitovi, tako da...kazem ti, videcemo...
Korisnikov avatar
By Dirrty
zonche cuti ti! :p

Christina jetalentovanija u pevanju sto je najbitnije jer bi trebalo sebe da zovu pevacicama a ne igracicama :p

i pogledaj malo spot Diddy feat Christina Aguiler-Tell me da vidis kako treba da se izgleda, Xtina je tu extra!
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne možeš da kažeš da Britney ne izgleda extra ... Ima savršen osmeh, pravilne crte lica i dopadljiv glas ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
aj sve ostalo ali dopadljiv glas? imas li ti sluha ccc... ne :P

ispravka, izgledala je extra, sad ne izgleda.
Kad bude se dovela u red pozovite me, a sa druge strane Xtina je u super formi, vidi samo spot.
Korisnikov avatar
By Dirrty
i da dodam.... britney ima lepe crte lica ali obicnu facu. ima 000 riba koje imaju slicnu facu dok je Xtina karakteristicna i uvek ce biti zanimljivija od brit.

Xtina bolje ume da glumi u spotovima i izgleda kao riba, dok meni brit je i dalje devojka.... i uvek ce izgleda biti koliko je pametna :)

ja ne prozivam, to su cinjenice izvedene iz njenih postupaka u poslenjih godinu, dve
Korisnikov avatar
By V25
Ma od pevacica je najlepsa Nicole Scherzinger...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Uhhh daaa...Nicole je super...

Ali dirrty, ako ti mislis da je Xtina lepsa od Britney i bolja riba onda si stvarno slep...
Za pevanje ok, Xtina ima bolji glas, ali ga toliko forsira da je to preslo u dranje a ne pevanje...

A naravno da Britney treba vremena da se vreti u formu, pitacu te kad Xtina rodi kako ce da izgleda...
Korisnikov avatar
By Dirrty
pitaj me :p

makar ce biti srecna i u takvom stanju i sigurno se nece usvinjiti toliko.

a sto se tice izgleda, da mislim da je bolja riba, jer ima izazovnu facu i moze da se ponaa izazovno jer je takva.

sto se tice Nicole iz Pussycat Dolls, ona jeste zgodnija od obe, ali mislim da u faci nije lepsa ni od Christine ni od Britney...

A sto se tice fizickog izgleda ukusi su razliciti, bitnije je kakve su pevacice jer bi to i trebale da budu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dirrty18g
ima 000 riba koje imaju slicnu facu
Tačno tako. Nula riba.
Korisnikov avatar
By KiWi
Da li si slušao neke njene balade? ... Daj odradi domaći i preslušaj to, pa onda komentariši ... Ima veoma dopadljiv glas i jasnu dikciju .. dok se kod Xtine jasnoća gubi sa visinom note koju peva ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
ima 000 riba koje imaju slicnu facu
Tačno tako. Nula riba.

hteo sam da napisem 1000 riba lici na Britney, znaci da nije jedinstvena. Ne kazem ja da ni Britney nije lepa, da nije ne bi bila toliko poznata. Ali smatram da je potrebno biti jedinstven u svakom smislu, mada nisu one birale kako ce izgledati...

A ja sam zavoleo Christinu Aguileru najvise zato sto ume da bude prava kucketina i da se tako ponasa i izgleda. Verovatno sam se zato pronasao u svemu tome jer sam i ja takav :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li si slušao neke njene balade? ... Daj odradi domaći i preslušaj to, pa onda komentariši ... Ima veoma dopadljiv glas i jasnu dikciju .. dok se kod Xtine jasnoća gubi sa visinom note koju peva ...

slusao sam ja dosta pesama i od Britney od koje takodje imam sve pesme.
Ima lepih balada i lepih pesama, ne kazem ja, i ne kazem da nema sluha, ali joj se glas nije razvio od detinjstva, pa zvuci previse detinjasto i nevino... a to nije cilj

xtina ume nekad da pretera, slazem se jbg! ali neka brit pokusa da peva u 4 oktave a kamoli u 8!
Korisnikov avatar
By Zonche!
I give up... :whatever:
Ne vredi jednostavno...ovako mozemo u nedogled
Korisnikov avatar
By coka
iako sam se opredelila za brit moram zaista da pohvalim xtinu kako extra izgleda u novom spotu sa diddy-em ,pesma"tell me". Nikada bolje nije izgledala nego sad stvarno sam odusevljena! Sad nam ostaje da cekamo i vidimo sta nam brit sprema
sve u svemu bice HOT
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Zonche
I give up... :whatever:
Ne vredi jednostavno...ovako mozemo u nedogled

to sam i ja hteo da na[pisem, da ne vredi.....
ovo je isto kao ono, sta je starije kokoska ili jaje?
p.s. nemojte odgovarati na to!
By goran85
Christina... bljak.. tako je prljava i ruzna i Britney wannabe.

Mozda Britney nema bogznakakav glas, ali je trebalo videti njen koncert... to je pravi show!!!

ni Madonna ne peva nista posebno, pa je Madonna.

Britney rules

fucking filthy IliketodressupasMarylineMonroebutIlooklikeshitonastick Christina sucks...

Koliko mrznje, boze.. :posrani:
Korisnikov avatar
By Zonche!
:lukavi:

btw,bio na Britninom koncertu...da se zna ko je ovde PRAVI fan
Korisnikov avatar
By Mars
Xtina. Glas bre.

:pirat:
Korisnikov avatar
By nik_kok2
Originally posted by Renoir
Dakle...
DA li vise volite Britney ili Christinu????

Opet, volim obe VERY MUCH.....
Posto volim da igram, Britney sa brzim pesmama mi vise lezi u tom smislu...
Opet, Christina sama pise tekstove, te njoj ide prednost :)
A i... glas joj je...just great!
I ja se isto nebih mogao odluciti obe su mi super,Christinu sam zavoleo otkad postoji pesma i spot BEAUTIFUL.
Korisnikov avatar
By De Profundis
Britney.

Christina pravi grozne grimase kada pjeva. Da se streses od jeze. :smilegrin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!