Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Kiwimrzi i dalje..
Eu odeio quando alguém uso a outra língua na discussão. Britney ou Christina, a mesma merda !!!
Originally posted by Dirrty18gDa li si slušao neke njene balade? ... Daj odradi domaći i preslušaj to, pa onda komentariši ... Ima veoma dopadljiv glas i jasnu dikciju .. dok se kod Xtine jasnoća gubi sa visinom note koju peva ...
aj sve ostalo ali dopadljiv glas? imas li ti sluha ccc... ne![]()
Originally posted by KiwiOriginally posted by Dirrty18gTačno tako. Nula riba.
ima 000 riba koje imaju slicnu facu
Originally posted by KiwiOriginally posted by Dirrty18gDa li si slušao neke njene balade? ... Daj odradi domaći i preslušaj to, pa onda komentariši ... Ima veoma dopadljiv glas i jasnu dikciju .. dok se kod Xtine jasnoća gubi sa visinom note koju peva ...
aj sve ostalo ali dopadljiv glas? imas li ti sluha ccc... ne![]()
Originally posted by RenoirI ja se isto nebih mogao odluciti obe su mi super,Christinu sam zavoleo otkad postoji pesma i spot BEAUTIFUL.
Dakle...
DA li vise volite Britney ili Christinu????
Opet, volim obe VERY MUCH.....
Posto volim da igram, Britney sa brzim pesmama mi vise lezi u tom smislu...
Opet, Christina sama pise tekstove, te njoj ide prednost![]()
A i... glas joj je...just great!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!