Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Damita Jo
obe su mi drage ali Whitney volim malo vise. Citao sam da zavrsava novi album pa videcemo hoce li biti bar priblizno uspesan i dobar kao poslednji Marajin.

Za one koji ne znaju Mariah Carey je imala najvise prvih mesta na Billboardovoj top listi u zenskoj konkurenciji! Samo u SAD-u prodala je 61,5 miliona albuma! Ubedjen sam da ce u bliskoj buducnosti Mariah postati najprodavanija pevacica u SAD-u. I ne samo u americi...

US ALL-TIME TOP 10

1.STREISAND, BARBRA
71.0

2.MADONNA
63.0

3.CAREY, MARIAH
61.5

4.HOUSTON, WHITNEY
54.0

5.DION, CELINE
49.0

6.TWAIN, SHANIA
47.0

7.SPEARS, BRITNEY
31.0

8.ENYA
26.0

9.JACKSON, JANET
26.0

10.HILL, FAITH
25.0
Korisnikov avatar
By Error
kvantitet ne znaci kvalitet i imajmo na umu da kada govorimo o tirazu- pricamo o masi, hm, njegovom visocanstvu prosecnom coveku lisenom viseg zdravoraumskog rsudjivanja i osecaja za estetiku.

sa ove liste priznajem jedino Barbru Streisand, Madonnu, Whitney i Faith Hill.

Britney! Celine! Mariah! Pliz!
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Pa upravo o tome sam vise puta pisao. Mada mi je ukus malo drugaciji od tvog. Recomo Faith Hill mi je bezveze. Mnogo su mi pored muzike bitne i poruke koje umetnici salju svojim pesmama. Tu je Janet neprikosnovena. Podredjen polozoaj zena, skriveni rasizam, homofobija, samoprihvatanje, zlostavljanje, AIDS, socijalna nepravda i preuzimanje odgogovornosti nad svojim zivotom samo su neke od tema o kojima je Janet pevala. A sve to spakovala je u dobru muzicku formu.
Osim toga Janet nikada nije jurila za tirazima. Objavljuje po jedan album na svakih 4 ili 5 godina.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Damita Jo
obe su mi drage ali Whitney volim malo vise. Citao sam da zavrsava novi album pa videcemo hoce li biti bar priblizno uspesan i dobar kao poslednji Marajin.

Za one koji ne znaju Mariah Carey je imala najvise prvih mesta na Billboardovoj top listi u zenskoj konkurenciji! Samo u SAD-u prodala je 61,5 miliona albuma! Ubedjen sam da ce u bliskoj buducnosti Mariah postati najprodavanija pevacica u SAD-u. I ne samo u americi...

US ALL-TIME TOP 10

1.STREISAND, BARBRA
71.0

2.MADONNA
63.0

3.CAREY, MARIAH
61.5

4.HOUSTON, WHITNEY
54.0

5.DION, CELINE
49.0

6.TWAIN, SHANIA
47.0

7.SPEARS, BRITNEY
31.0

8.ENYA
26.0

9.JACKSON, JANET
26.0

10.HILL, FAITH
25.0
ju! kako to da je janet tek na 9. poziciji? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Originally posted by spliff

US ALL-TIME TOP 10

1.STREISAND, BARBRA
71.0

2.MADONNA
63.0

3.CAREY, MARIAH
61.5

4.HOUSTON, WHITNEY
54.0

5.DION, CELINE
49.0

6.TWAIN, SHANIA
47.0

7.SPEARS, BRITNEY
31.0

8.ENYA
26.0

9.JACKSON, JANET
26.0

10.HILL, FAITH
25.0
ju! kako to da je janet tek na 9. poziciji? :puzzle:
Pa gore navedene teme o kojima je do sada Janet pevala su jedan od razloga. Ameri vise vole bljutave ljubavne pesme to je mnogo bezbednije. A
za one koji ce reci da je i Madonna pevala o slicnim temama - ne zaboravite da Janet ima mnogo manje albuma.

Shinia i Whitney su zapravo NAJUSPESNIJE na listi jer su objavile najmanje albuma, pored JJ ali su vise prodale od nje. I Britney je napravila impresivan komercijalni uspeh. Za samo nekoliko godina vec je prodala 30 miliona u poredjenu sa madonninih 60 miliona za vise od 20 godina karijere :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Error
Pa upravo o tome sam vise puta pisao. Mada mi je ukus malo drugaciji od tvog. Recomo Faith Hill mi je bezveze. Mnogo su mi pored muzike bitne i poruke koje umetnici salju svojim pesmama. Tu je Janet neprikosnovena. Podredjen polozoaj zena, skriveni rasizam, homofobija, samoprihvatanje, zlostavljanje, AIDS, socijalna nepravda i preuzimanje odgogovornosti nad svojim zivotom samo su neke od tema o kojima je Janet pevala. A sve to spakovala je u dobru muzicku formu.
Osim toga Janet nikada nije jurila za tirazima. Objavljuje po jedan album na svakih 4 ili 5 godina.

A jesi razmisljao o skrivenim porukama i igrama reci? Verovatno niko nikada ne bi rekao, ali pesme Kylie Minogue u krugovima ljudi koji se bave proucabanjem savremene muzike vaze za najmisticnije. Neocekivano, ali Kylie sa malo reci kaze mnogo o telefonskom sexu, prostituciji, nasilju nad zenama, narkoticima... a i kod nje sustina ne lezi samo u recima pesama, vec i spotovima. Recimo Come to my world prica pricu o kloniranju, I believe in you o nastanku sveta i td....

A da se vratimo na Maraju, proglasena je za najbolju pevacicu svih vremena - ispred Whitney, Celine, Cher, Tine Turner, Xtine. Ali na toj listi 100 najboljih nasla se i Britney. :lol:
Korisnikov avatar
By Error
Za samo nekoliko godina vec je prodala 30 miliona u poredjenu sa madonninih 60 miliona za vise od 20 godina karijere
Ali Britni je imala u startu trziste vece za milijardu ljudi (otvorena Rusija, Kina, Istocna Evropa) i potencijalni kupci imaju vecu kupovnu moc. Plus sto je muzicka produkcija u najvecoj krizi ikada, a tirazi u proseku postaju sve veci (paradoks).
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Kylie je odlicna u svakom smislu. Gledao sam na CNN-u prilog o njenom povratku tj. nastavku turneje. Mnogo mi je drago sto se oporavila i jedva cekam njen novi album. Toliko je lepa i simpaticna da bih je ozenio :-)))

A da. Britney nekako strci na ovoj listi. Ali ako nastavi po starom mogla bi i ona da se nadje na samom vrhu. Klinke su lude za njom pa ne sumnjam da ce i sledeci album ma kakvo sranje objavila biti hit nad hitovima. To je surova realnost.
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Originally posted by Tristan Adonis
Za samo nekoliko godina vec je prodala 30 miliona u poredjenu sa madonninih 60 miliona za vise od 20 godina karijere
Ali Britni je imala u startu trziste vece za milijardu ljudi (otvorena Rusija, Kina, Istocna Evropa) i potencijalni kupci imaju vecu kupovnu moc. Plus sto je muzicka produkcija u najvecoj krizi ikada, a tirazi u proseku postaju sve veci (paradoks).
Upravo tako. Ali ne samo to. Britney je svima prihvatljiva, bas kao i Celine, Barbra... njihovi albumi se kupuju i kao pokloni sto je retkost kada su Madonna i Janet u pitanju. A to zbog tema malopre pomenutih.
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Samo sad se setih da ova tvoja teorija otpada. gore pomenuta lista se odnosi samo na SAD. A sa druge strane Kina i Rusija su preplavljene kako ulicnom tako i internet piraterijom.
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Idite na temu NAJ, NAJ i pogledajti kojh 10 albuma je imalo najvise uspeha u SAD-u.
Korisnikov avatar
By Error
Dobro, Barbru priznajem zbog glasa i desetak vanserijskih pesama (ali joj ne mogu ni zaboraviti kako se prodala Demokratskoj stranci). Ali Celine! Aj, majko mila! Kakva kravetina, ne verujem da postoji veca! :napitak: Sve pesme je pokrala (obradila) i u startu ih unakazila. It's all comming back to me, The power of love, I believe in you (jos nije izdala, ali da, obradila je Kylie), Falling into you... Ali ima ona i svoje: My heart will go on, A new day has come, I'm alive... I SVE su sr.anje, ljigave... a kakve mogu biti... uh, izlajah se ja za Celine, ali sad mi je lakse :D

Najgadnija stvar na svetu je kad neko izda Bozicni album! Kao npr. Toni Braxton, ili Mariah...

A Kylie je sva lepa 8)
Korisnikov avatar
By Error
a ja sam nesto pametno hteo da kazem, ali sam se na Celine rasplino :-/ i zaboravio sta.
Korisnikov avatar
By Error
A nemoj otpisivati ni Kinu ni Rusiju zbog plagijata. Jer i da pirati cine 90% trzista, ipak su to masovna, globalna drustva, a ne neka Srbija ili Ukrajina.
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Dobro, Barbru priznajem zbog glasa i desetak vanserijskih pesama (ali joj ne mogu ni zaboraviti kako se prodala Demokratskoj stranci). Ali Celine! Aj, majko mila! Kakva kravetina, ne verujem da postoji veca! :napitak: Sve pesme je pokrala (obradila) i u startu ih unakazila. It's all comming back to me, The power of love, I believe in you (jos nije izdala, ali da, obradila je Kylie), Falling into you... Ali ima ona i svoje: My heart will go on, A new day has come, I'm alive... I sr.anje su, ljigave... a kakve mogu biti... uh, izlajah se ja za Celine, ali sad mi je lakse :D

Najgadnija stvar na svetu je kad neko izda Bozicni album! Kao npr. Toni Braxton, ili Mariah...

A Kylie je sva lepa 8)
I ja postiujem Barbru. Ako je bezbedno ne znaci da je lose. ABBA je imala leprsave tekstove ali muzika im je genijalna. Niko nije dao bolju pop muziku od njih. Oni su pop biblija :-)))

Samo su na albumu The Visitors digli glas protiv tadasnje politike SSSR-a.
By ~ Le Saint X ~
Kada se sve uzme u obzir...priznajem i skidam im kapu
Mariah
Janet
Shania

and Madonna

JER SAME PISU TEKSTOVE!!!!!

iako od tih 10 dama, 8 obozavam i imam sve njihove albume!
Korisnikov avatar
By Damita Jo
A nemoj otpisivati ni Kinu ni Rusiju zbog plagijata. Jer i da pirati cine 90% trzista, ipak su to masovna, globalna drustva, a ne neka Srbija ili Ukrajina.
Kina i Rusija su ogromni potencijal i bidicnost je tamo. Samo da se rese piraterije i bice super. Kinezi su nedavno objavili listu 10 naj zvezda u njihovoj zemlji (bez rangiranja) i izmedju ostalih Janet je takodje na listi. Ona je zapravo najuspesnija bas u aziji.
Korisnikov avatar
By Error
ABBA je pored odlicne muzike (osim pesme Gimme Gimme Gimme) imala i dva kristalno cista vokala.

A jesi li nekada cuo za Lauru Branigan?
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Originally posted by Renoir
Kada se sve uzme u obzir...priznajem i skidam im kapu
Mariah
Janet
Shania

and Madonna

JER SAME PISU TEKSTOVE!!!!!

iako od tih 10 dama, 8 obozavam i imam sve njihove albume!
Ne znam za ostale ali za Janet sigurno znam da pise i muziku a ne samo tekstove. Takodje je i producent. Janet je recimo potpuno sama napisala No. 1 hitove Black Cat i Again za koju je bila nominovana za oskara i zlatni globus.

Slazem se da je to veoma bitno jer kada znas da je izvodjac i autor pesme onda ti je i samo izvodjenje iskrenije, draze...

Kylie pise takodje u poslednje vreme. recimo Slow :-)
Korisnikov avatar
By Error
Koja je nauka sam da napises text! Pitanje je da li tekst valja. A i mnogo lakse je da muzika pogura tekst, nego tekst muziku.
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Koja je nauka sam da napises text! Pitanje je da li tekst valja. A i mnogo lakse je da muzika pogura tekst, nego tekst muziku.
Pa slazem se. Teze je napisati muziku, uraditi aranzman, producirati...
Korisnikov avatar
By Error
kad rekoh ovo, mislio sam na neke druge pevacice, ne na Dzenet. ;)
By ~ Le Saint X ~
Koja je nauka sam da napises text!

:mete:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Whitney! :novinar:

Maraja je raspala cistacica frizerskih salona. :D Nikad ona nece zvezda postati. Jes da obe imaju te slatko-ljigave pesme, ali, brate, Maraja nema dusu. Ista je ko ona kanadska "zvezda" Celine Dion.

Ti kao znas da li Celine ima ili ne dusu?:roll:
By Çâðê_DUP
Whitney Houston!
Korisnikov avatar
By Error
Originally posted by Jelena_Bliss

Maraja je raspala cistacica frizerskih salona. :D Nikad ona nece zvezda postati. Jes da obe imaju te slatko-ljigave pesme, ali, brate, Maraja nema dusu. Ista je ko ona kanadska "zvezda" Celine Dion.

Ti kao znas da li Celine ima ili ne dusu? :roll:
Aha, ti to sad kao meni nesto... :zacepi:
Korisnikov avatar
By Val
Njih dve su dva razlicita sveta tako da ne mogu da biram. Volim i jednu i drugu.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Jelena_Bliss

Ti kao znas da li Celine ima ili ne dusu? :roll:
Aha, ti to sad kao meni nesto... :zacepi:
aham:njanja:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!