Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
izashao novi album rolling stones-a
a bigger bang
Korisnikov avatar
By m..
Veceras koncert Ann Sheton (iz Add N To X) sa sve tereminima i svim suludim mashinama, u DOB-u. Za one koji ne znaju ko su add n to x (hej jel postoji neko ko nema 'plug me in' spot na kompu?), a tu i tamo prate dogadjanja - to je ona zena sto je odmenjivala trudnu chick on speed na koncertu u hangarima, i svirala onaj 'prdafon' (grom me ubio ako ta mashina uopste ima ime)... Tako.
Ah dzabe se trudim, to izgleda samo mene interesuje...
Korisnikov avatar
By greenwich
ma niiije, evo B Reddie i ja zamalo da dodjemo :D
aj bas napisi kako je bilo...
Korisnikov avatar
By m..
Uuu, bilo fenomenalno, nije bilo extra puno ljudi, Shentonova je bila luda ko milion volti, muzika dobra, fenomenalno sam se provela, jos ja pitam naseg zajednickog ortaka da li B Reddie dolazi, a on kaze da ne, da je to verovatno ne zanima... Btw, sretoh neku B Reddinu prijateljicu, srele je na exitu, jako lepa devojka (jel dolazi ta BR na forum uopche?), anyway hrtela bih da zna kako se zove ta cura... Steta sto niste bile...
Bice Manitoba (sada pod novim imenom, smrtz) 30., ako to propustite ima da vas bijem kishobranom!
By B reddie
e, draaagi mmm-icu! ne dolazim na forum, jer je forum izandjan....
elem, zao mi sto nisam bila, bas sam htela, ali mi je bilo nezgodno, i tako... a manitoba, obavjezno!!! osim ako ne budem imala porodicnu frku... ma zovem te, pa cemo pricati... koga si to srela?? liv tajler, ili malu crnu? verovatno ovo drugo... pa da. eto. sad mi bedak... e, a kolko su bile karte? aj javi se!
ljubim dotle?? :friends: :mama: :komp: :chilling: :sise: :dancing: :obraz:
Korisnikov avatar
By m..
Mrsava crna, prelepa, nije liv tyler, ne deluje kao da moze da proguta jabuku odjednom. Sedele smo zajedno u onom kaficu na Exitu, ej, hebiga slabo se ja exita secam... Karte bile 400...
Na Manitobu ide, makar ja morala da molim tvoju mamu! Bila jos jedna ksmata sa njom, e ta mi kosmata deluje poznato, ali bog te mazo ne znam odakle... Ma uzimam sutra fon pa te zovem.
Korisnikov avatar
By reveal
hint: oni koji su bili na exitu 01, 02... verovatno se secaju sjajnog DJ seta ove britanske gospodjice DJ-a, koja je digla na noge kompletan DJ Stage.... radeci back-to-back sa Colin Dale-om na drugom exitu... zaljubila sam se u nju i njenu muziku.

naime,

Subota 15. Oktobar
---------------------------
S K C

Underground Forces #2 :: Vinyl Vixens

Brenda Russell [on_test] UK

Rachel Rackitt [stay Up Forever /vinylvixens /kinetec ] Uk

Lusinda [vinyl Vixens / Victim Rec. / Raw] Uk

Concrete Djz

Slika

:love:

:kokice:
Korisnikov avatar
By greenwich
Originally posted by m..
Mrsava crna, prelepa, nije liv tyler, ne deluje kao da moze da proguta jabuku odjednom. Sedele smo zajedno u onom kaficu na Exitu, ej, hebiga slabo se ja exita secam... Karte bile 400...
Na Manitobu ide, makar ja morala da molim tvoju mamu! Bila jos jedna ksmata sa njom, e ta mi kosmata deluje poznato, ali bog te mazo ne znam odakle... Ma uzimam sutra fon pa te zovem.
she's very very indeed str8, probacjemo da je dovedemo na dis-patch, the rest is up 2 you :D

osim m.. da li ima jos nenormalnih koji eeeventualno idu na dis-patch?

inace, ponovo nam dolaze Deep Dish... 20. oktobra, missim.
By amnesia_
vozi, vozi brendica... imam ispit bas tad, pa netjem motj! ebaga... :cita:
Korisnikov avatar
By EYA
kolko je upadnica ?

brenda je :mljac: u svakom smislu !
Korisnikov avatar
By Draco
Ma ne mogu vise ni na nju, zilion puta sam je slusala.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by greenwich
she's very very indeed str8, probacjemo da je dovedemo na dis-patch, the rest is up 2 you :D

osim m.. da li ima jos nenormalnih koji eeeventualno idu na dis-patch?

inace, ponovo nam dolaze Deep Dish... 20. oktobra, missim.
Joj, nek je strejt (I obviously only have eyes fot straight girls) .... Nego je tako slatka i tako to.
Ima brdo nekih ljudi, nego mene ubija sto su prodigy i ona gay zurka u trezoru, i glavno vece dispatcha isti dan. Smrt. Ne znam kako se to dogodilo.
Uh.
Korisnikov avatar
By greenwich
zurka u trezoru ti je 6., a prodigy i "glavno vece" dis-patcha 7.og (ako su nam isti favoriti) :chilling:
By amnesia_
Kah, khm, kashljoooc... daklem...

Draga nam nasa "Komuna" dovodi Irski bend U2 u maju/junu 2006...!

UFFFFFFFFFFFFFFFFFFF..... KONACNOOOOOOOOO.... cemo cuti sve te divne hitove uz koje smo odrastali, i to LIVE, with or without you, where the streets have no name, pride (in the name of love), one, ... i mnoge mnoge druge...

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

kad sam cula ovo, odlucila sam da ne idem na stounse (ipak nisam tolko stara ;) )

-moje emocije za u2 su krajnje raznolike i zivahne: od apsolutnog hejta zbog mrznje Bono Vox-a prema Srbima, do njegovog izvinjenja srpskome narodu zbog recenog i izjave da je shvatio da situacija ovde nije toliko crno-bela,ipak sam sa ushicenjem docekala vest da dolaze OVDE. Bicu u prvom redu (na ogradi) i VRISTACU DOK NE IZGUBIM GLAS!!!
:redaljka:
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
znaci ne mozem da verujem... eh...
are jou shure? na Komuna sajtu jos nema nista? baci neki linkic i za ovo, mislim toliko najzad dobro zvuci...
AAAAAAAAAAAAAAA, koliko godina ih cekam!!!!!
...ebote, lepih li vremena!

i RATTLE&HUM po 16. put u Odeonu, dosadismo i Bogu i narodu, Desire, New Year's Day, Bloody Sunday, Gloria, I Still Haven't Found What I'm Looking For, iskrzane pokisle bioskopske karte koje se i danas cuvaju... mislim strasno, posle mozam i da riknem...

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail:

@I moje emocije su tu poprilicno pomesane, nikad to nisam mogla da izbalansiram i nadjem sredinu, jedno vreme sam ih bila skroooz sahranila zbog Sarajeva i tih izjava no, after all, izgleda da se pamte samo dobre stvari.
I naravno da nista sem prvog reda ne dolazi u obzir.
:dancing:
Korisnikov avatar
By zboO
moje emocije za u2 su krajnje raznolike i zivahne: od apsolutnog hejta zbog mrznje Bono Vox-a prema Srbima, do njegovog izvinjenja srpskome narodu zbog recenog i izjave da je shvatio da situacija ovde nije toliko crno-bela
mrzeo nas je onda, mrzi nas i sada...sta izvinio se, i to je to....ma pliizzz....

nevezano za "mrzznju" svaka chast za komunu...konachnoooo i U2 u Begishuu....jeeeeiiiiiiijjj......

ps. mene taj koncert nimalo ne zanima! :kopa:
By amnesia_
Originally posted by zbunjena
moje emocije za u2 su krajnje raznolike i zivahne: od apsolutnog hejta zbog mrznje Bono Vox-a prema Srbima, do njegovog izvinjenja srpskome narodu zbog recenog i izjave da je shvatio da situacija ovde nije toliko crno-bela
mrzeo nas je onda, mrzi nas i sada...sta izvinio se, i to je to....ma pliizzz....

nevezano za "mrzznju" svaka chast za komunu...konachnoooo i U2 u Begishuu....jeeeeiiiiiiijjj......

ps. mene taj koncert nimalo ne zanima! :kopa:

macko, nista ne brini, vodimo te na brenu :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by amnesia
Bicu u prvom redu (na ogradi) i VRISTACU DOK NE IZGUBIM GLAS!!!
Well, koju od nas dve ce Bono zamoliti za ples na bini? ;)
By fencysmurf
moj neki profan psihologije, nacosh i sve to, nam je u gimnaziji branio da slusamo U2 , jer se Bono navodno zabavljao sa Muhamedom Sacirbejem , ambasadorom BiH u OUN za vreme rata ....

:zacepi:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Nije da sam neki njihov vatreni fan, ali ako dolaze zasto ih ne videti...?
Mislim, koncerti svetskih zvezda se kod nas mogu videti, za realno gledano smesne pare, gotivim par njihovih pesama, sto su dovoljni razlozi za moje prisustvo na koncertu, ako dolaze... :lizalica:
Korisnikov avatar
By m..
Jeste, posle sam skuzila, negde setajuci Bulevarom mi je sinulo...
By fencysmurf
Originally posted by Egmont
pedercine

jel?
By amnesia_
Originally posted by Egmont
Bicu u prvom redu (na ogradi) i VRISTACU DOK NE IZGUBIM GLAS!!!
Well, koju od nas dve ce Bono zamoliti za ples na bini? ;)

hmmm, probabli tebe! iz dokaznog materijala koji si prilozio, shvatila sam da plavuse definitivno nisu njegov tip ;)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ici cu na koncert, al' sa najboljom drugaricom, ZBOG nje ... to joj je omiljena grupa od malena...bukvalno od 5.-6. razreda :D
Korisnikov avatar
By spliff
wow!

beli tigar... lepo, lepo :gitara:

idem svakako
a gde svira, moliccu lepo?
Korisnikov avatar
By Skyen
svirao je na tri gitare (svi se secamo njegovog cuvenog izuma, nisu mu bile dovolje dve spojene, pa je nadogradio i trecu)
dao da mu se napravi gitara sa 7 zica, a onda posadio copor macaka i skidao njihovo mjaukanje, mjaaaaauuuuu
svojevremeno najbolji gitarista na svetu (za neke od nas i dalje)

hmmmm, dovoljno razloga for me
Korisnikov avatar
By Dominion
Jedan od najvecih gitarista svih vremena, Steve Vai u Beogradu, 15 novembar! Da vas cujem rokeri! :happysmoke:
Zar josh pitas?!?! :D
Za ovog ateistu postoji samo jedan Bog a to je Steve Vai :tehno:
Ima da se otkinemo na svirci, pazi kada se nisam nadao da cu ga ikada za svog zivotnog veka videti i cuti Live :sluske:
Ima da se vidimo tamo lepotice :kiss: :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!