Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by m..she's very very indeed str8, probacjemo da je dovedemo na dis-patch, the rest is up 2 you
Mrsava crna, prelepa, nije liv tyler, ne deluje kao da moze da proguta jabuku odjednom. Sedele smo zajedno u onom kaficu na Exitu, ej, hebiga slabo se ja exita secam... Karte bile 400...
Na Manitobu ide, makar ja morala da molim tvoju mamu! Bila jos jedna ksmata sa njom, e ta mi kosmata deluje poznato, ali bog te mazo ne znam odakle... Ma uzimam sutra fon pa te zovem.
Originally posted by greenwichJoj, nek je strejt (I obviously only have eyes fot straight girls) .... Nego je tako slatka i tako to.
she's very very indeed str8, probacjemo da je dovedemo na dis-patch, the rest is up 2 you![]()
osim m.. da li ima jos nenormalnih koji eeeventualno idu na dis-patch?
inace, ponovo nam dolaze Deep Dish... 20. oktobra, missim.
moje emocije za u2 su krajnje raznolike i zivahne: od apsolutnog hejta zbog mrznje Bono Vox-a prema Srbima, do njegovog izvinjenja srpskome narodu zbog recenog i izjave da je shvatio da situacija ovde nije toliko crno-belamrzeo nas je onda, mrzi nas i sada...sta izvinio se, i to je to....ma pliizzz....
Originally posted by zbunjenamoje emocije za u2 su krajnje raznolike i zivahne: od apsolutnog hejta zbog mrznje Bono Vox-a prema Srbima, do njegovog izvinjenja srpskome narodu zbog recenog i izjave da je shvatio da situacija ovde nije toliko crno-belamrzeo nas je onda, mrzi nas i sada...sta izvinio se, i to je to....ma pliizzz....
nevezano za "mrzznju" svaka chast za komunu...konachnoooo i U2 u Begishuu....jeeeeiiiiiiijjj......
ps. mene taj koncert nimalo ne zanima!![]()
Originally posted by EgmontOriginally posted by amnesiaWell, koju od nas dve ce Bono zamoliti za ples na bini?
Bicu u prvom redu (na ogradi) i VRISTACU DOK NE IZGUBIM GLAS!!!
![]()
![]()
Originally posted by amnesiaZar josh pitas?!?!
Jedan od najvecih gitarista svih vremena, Steve Vai u Beogradu, 15 novembar! Da vas cujem rokeri!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!