Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by UlixBoze Ulix...zar to nisi znao do sada?
Upravo sam otkrio da ona ima official presentation: www.josipalisac.com
![]()
Originally posted by Morgan Le FayePorediti Josipu i Cher je velika uvreda - za Josipu naravno...Originally posted by UlixPoredjivati josipu i Cher, je isto kao uporedjivati tajlandsko pile sa slomljenim nogama i engleskog crnog labuda.....Originally posted by superflyPa da... ona ti dodje nesto kao balkanska Cher.
svi pederi vole josipu. i'm the one of those.![]()
Upoznao sam samo jednu osobu koja je fascinirana njom, i ta fascinacija mi je chudna, jer iako ima i glasa i stasa, nije nishta specijalno.
Originally posted by M M and IOriginally posted by UlixBoze Ulix...zar to nisi znao do sada?
![]()
![]()
Originally posted by UlixSram te biloOriginally posted by M M and IOriginally posted by UlixBoze Ulix...zar to nisi znao do sada?
![]()
![]()
![]()
Nisam.
Originally posted by Oziris
Volim neke njene pesme, npr. O jednoj mladosti, Sreca, Srela sam se s njim, Gdje Dunav ljubi nebo, volim i njenu specificnu boju glasa... Da, moze se reci da sam njen fan. Upisujem se!![]()
Originally posted by XanaXDobra je meni ona i ovak
@Stripi
kao što napisah već tamo, da je otišla u taj fah, sa svojim glasom, postala bi kraljica Bosne i okolnih joj dominiona...
mislim da je na youtubu uz taj, odmah i ona lezbijska izvedba s Hankom Paldum...Slobodno postaj link ovdje![]()
Originally posted by bojandjoOvo mora da je bilo
ave maria pevala uz didziridu:chilling:
Originally posted by UlixGlazba je ili je nema:yes:,dobro se pronalazi u acid jazzu,to potvrdjuje i njena prateca instrumentalna ekipa-legendarni Gojko Tomljanovic,Borna Sercar,Robert Vnuk...Treba cuti i LIVE iz Lisinskog 2002.,evo sad se radujem novom albumu Tisucu razloga.Originally posted by blabla-babyCeo album Live in Lap je odlican, steta sto Josipa nije cesce pevala jazz, ide joj od ruke...
pa: Over the rainbow, The lady is a tramp, Stand by me...![]()
Originally posted by MorrisonJel to onaj sa crvenom perikom na omotu? :plavusa:
Glazba je ili je nema:yes:,dobro se pronalazi u acid jazzu,to potvrdjuje i njena prateca instrumentalna ekipa-legendarni Gojko Tomljanovic,Borna Sercar,Robert Vnuk...Treba cuti i LIVE iz Lisinskog 2002.,evo sad se radujem novom albumu Tisucu razloga.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!