Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna i Lola u decembarskom broju "W"

Slika

“Imamo pravila” rekla je the Material Mom ranije ove godine, kada su je pitali o roditeljstvu nad Lourdes, 14 (poznatijoj kao Lola). “Može da se našminka kad ide na žurke i posebne događaje. I znate već kako to ide, uvek su tu rasprave o dužini suknje ili dubini dekoltea. Ja joj uvek kažem: 'Je l' hoćeš da zure u tvoje grudi ili da pričaju s tobom?'" Mama, don’t preach? U septembru, Madonna i Lourdes su pozirale na crvenom tepihu povodom otvaranja njihove zajedničke modne linije, zvane - Material Girl - koja je, ukratko, Lolin pristup Madonni iz '80-ih. "Osamdesete su moja velika opsesija", napisala je Lola na svom blogu. "To je totalno super, jer Material Girl.. HELLO! Obeležila je '80-e". U retkoj prilici kada se obe pojave u javnosti i govore za medije, ovaj par otkriva tajne Madonninog ormara (koji Lola često voli da opljačka), da obe vole crno i kako su često jedna drugoj predmet modne kritike. "Mislim da često pohvaljujemo jedna drugu, ali se nekad i ne slažemo." "Zasigurno ima nesuglasica", dodaje Lola. "Ali nekako funkcioniše".
"Ja, na primer, ne bih nosila ovu suknju", završava Madonna, pokazujući na Lolin večerašnji outfit. "Ali njoj dobro stoji."
Diane Solway
Korisnikov avatar
By Heartkiller
M na Time-ovoj listi najmoćnijih žena prošlog veka

The 25 Most Powerful Women of the Past Century

01 - Jane Addams (1860-1935)
02 - Corazon Aquino (1933-2009)
03 - Rachel Carson (1907-1964)
04 - Coco Chanel (1883-1971)
05 - Julia Child (1912-2004)
06 - Hillary Clinton (1947-)
07 - Marie Curie (1867-1934)
08 - Aretha Franlkin (1942-)
09 - Indira Gandhi (1917-1984)
10 - Estée Lauder (1908-2004)
11 - Madonna (1958-)
12 - Margaret Mead (1901-1978)
13 - Golda Meir (1898-1978)
14 - Angela Merkel (1954-)
15 - Sandra Day O'Connor (1930-)
16 - Rosa Parks (1913-2005)
17 - Jiang Qing (1914-1991)
18 - Eleanor Roosevelt (1884-1962)
19 - Margaret Sanger (1879-1966)
20 - Gloria Steinem (1934-)
21 - Martha Stewart (1941-)
22 - Mother Teresa (1910-1997)
23 - Margaret Thatcher (1925-)
24 - Oprah Winfrey (1954-)
25 - Virginia Woolf (1882-1941)

Svaka pop zvezda koja je svoju karijeru izgradila u protekle dve ili tri decenije treba da zahvali Madonni na nekom delu svog uspeha. Ona je ostvarila het-trik - ona je pevačica sa singlovima na vrhu liste, ona je sjajna plesačica i zna kako da izazove kontroverzu. Napustila je rodni Michigan sa 35 dolara u džepu kako bi u New Yorku živela svoj san. I jeste ga proživela, uspesima pesama kao što su "Like A Virgin", "Vogue" ili "Ray Of Light". Nezaboravni nastupi i spotovi ove jedinstvene umetnice, koji gotovo uvek podrazumevaju provokativne plesne korake, neuobičajene kostime i sadržaje koji ne ostavljaju ravnodušnim, načinili su je jednom od najpopularnijih MTV zvezda. Nakon što je svojom seksualnošću i rečitošću osvojila svet, Madonna se okrenula majčinstvu i humanitarnom radu - a pre toga osigurala je svoje mesto u pop kulturi, kao najprodavanija izvođačica 20. veka.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna na otvaranju Hard Candy Fitnessa u Meksiku

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Dance with Madonna!

Madonna drži čas plesa srećnim članovima Hard Candy Fitnessa u Meksiku (29. novembar)

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Seaman
''

Nesto mi se slusa ova pjesma :dance:
By ~ Le Saint X ~
Zadnjih desetak dana/2 nedelje
samo slusam

Slika

pre svega pesme koje pre uopste nisam slusao/obratio paznju
a sada su mi
:love:

HOW HIGH
LIKE IT OR NOT
JUMP
LET IT WILL BE
PUSH
Korisnikov avatar
By Seaman
Pocela je sa snimanjem novog albuma.
Izjavila je da se vraca svojoj prvoj ljubavi, muzici.

:yay:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by ~ Le Saint X ~

samo slusam

Slika

a sada su mi

HOW HIGH
LIKE IT OR NOT
JUMP
LET IT WILL BE
PUSH

Jump? :bic: Danima sam djuskao uz tu pjesmu :D

Ma to joj je extra album.
Korisnikov avatar
By spliff

samo slusam

Slika

a sada su mi

HOW HIGH
LIKE IT OR NOT
JUMP
LET IT WILL BE
PUSH

push i jump su mi se svidele na prvo slushanje
like it or not mi je daleko najbolja pesma sa tog albuma
:snob:
Korisnikov avatar
By spliff
jedva chekam turneju :kolo:
valjda tje da dodje (jopet) kod nas
Korisnikov avatar
By Heartkiller
^ Ja ne mogu da dočekam novi album i turneju.
:hyper: :hyper: :hyper:

Ako bude dolazila, mada čisto sumnjam, kao i prošle godine, biću u prvom redu...
:kolo: :wundy:
By Hans
Da, Confessions jeste odličan, naročito 'Forbidden Love'. Sjajna! :wundy:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna najpopularnija osoba decenije

Kraljica popa je osoba o kojoj se najviše pričalo u Ujedinjenom Kraljevstvu u poslednjih deset godina!
'Ovo pokazuje kakva je ona legenda', izjavio je Brian Merron, ispred grupe koja je izvršila istraživanje.

The list in full:
1. Madonna - 46,017 pominjanja u medijima
2. Simon Cowell - 29,888
3. Robbie Williams - 28,563
4. Kate Moss - 28,056
5. Britney Spears - 27,588
6. Victoria Beckham - 25,833
7. David Beckham - 24,953
8. Michael Jackson - 24,688
9. Paul McCartney - 21,556
10. Kylie Minogue - 19,694

:radosnice: :love:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna i Pharrell Williams - ponovo saradnja?

Slika

Govoreći iz studija u Majamiju, Pharrell Williams otkriva šta se nalazi u kalendaru grupe N.E.R.D. za 2011. godinu.

"Svuda smo po malo sa novim projektima. Trenutno radimo na našoj novoj muzici. Takođe radimo par stvari i sa Madonnom."

Dvojac je prethodno sarađivao na Madonninom albumu "Hard Candy" iz 2008. godine.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Previše za MTV: 10 kontroverznih spotova koji su zabranjeni

Činjenica da je novi spot Julianne Hough za pesmu "Is That So Wrong" odbijen od strane MTVja jer "otkriva previše" podsetila nas je na 10 provokativnih muzičkih spotova iz prošlosti koji se nisu prikazivali na muzičkoj mreži (makar ne na dnevnoj svetlosti) - čak 4 su Madonnina!

Duran Duran, “Girls on Film” (1981)

Mötley Crüe, “Girls, Girls, Girls” (1987)

Madonna, “Like a Prayer” (1989)

Sada se ovaj spot smatra revolucionarnim, ali kada je isti prvi put prikazan, svima je zastao dah. Koristeći katoličku simboliku u prikazivanju priče o nevinosti Afro-Amerikanca optuženog za ubistvo, Madonna glumi očevica, a kasnije ljubi sveca u usta. Kritičari klipa optuživali su Madonnu da se ljubila s crnim Isusom, a čitava kontroverza koštala je reklame za Pepsi -- koja je prikazana samo jednom – ali joj je donela i nagradu MTV Viewer’s Choice Award te godine.

Madonna, “Justify My Love” (1990)

Nikad strana provokaciji, Madonna je zaradila MTVjevu zabranu za spot “Justify My Love” iz 1990. godine, ali nije to bila jedina zarada - pevačica je isti objavila u vidu prvog ikada VHS izdanja spota-singla. Žestok čak i kada je Madonna u pitanju, spot prikazuje sado-mazo i biseksualnost u punom sjaju, zajedno sa njenim eksplicitnim scenama iz spavaće sobe. Pesma je i pored svega ipak našla put to televizijskog emitovanja- kada ga je "Nightline" mreže ABC emitovao zajedno s intervjuom s pevačicom. Nedeljama kasnije, singl se našao na vrhu Billboardove liste Hot 100.

Garth Brooks, “The Thunder Rolls” (1991)

Madonna, “Erotica” (1992)

MTV je spot “Erotica” emitovao cela tri puta, nakon čega je isti proglašen "isuviše seksualnim". U spotu, u kome se kao gosti pojavljuju Naomi Campbell, Isabella Rossellini i Big Daddy Kane, glavna zvezda je svakako Madge kao kostimirana gospodarica scena iz njene knjige "Sex" iz iste godine. Eksplicitnija verzija, koja sadrži potpunu golotinju, objavljena je u Evropi i Australiji.

The Prodigy, Smack My Bitch Up (1997)

Enrique Iglesias, “Sad Eyes” (2000)

Madonna, "What It Feels Like For a Girl" (2001)

Tema ovog spota iz 2001. reditelja njenog tadašnjeg muža Guya Ritchieja je Madonna, u ulozi "člana odbora za građansku samozaštitu". Odbijen od strane MTVja i VH1 zbog nasilnog sadržaja, spot prikazuje Madonnu i jednu staricu u seriji krimilalnih dela, među kojima su i dizanje benzinske stanice u vazduh, ubistvo nevinog posmatrača i samoubistvo- sve pod uticajem pilula u mešavini s alkoholom.

M.I.A., “Born Free” (2010)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by spliff

samo slusam

Slika

a sada su mi

HOW HIGH
LIKE IT OR NOT
JUMP
LET IT WILL BE
PUSH

push i jump su mi se svidele na prvo slushanje
like it or not mi je daleko najbolja pesma sa tog albuma
Meni su se pre svidele samo 3 pesme
Sorry - #1
Forbidden Love
Hung Up

jedina pesma koja mi se ne svidja je
I love NY
Korisnikov avatar
By Heartkiller
:iskolacen:
Meni su sve pesme sa ovog albume dobre, ali najbolje pesme su mi:

- Hung Up
- Get Together
- Sorry
- Forbidden Love
- Let It Will Be
- Like It Or Not

Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madona ipak u Londonu - audicija za plesače!

Kako izvori navode, Madona je sinoć u Londonu održala audiciju za plesače i to u društvu navodno novog dečka, Brahim Zaibat-a.

''Madona je posmatrala plesače, koji su došli iz raznih krajeva i znam da ih je odabirala za sledeću svetsku turneju'' - rekao je izvor.
Nakon audicije, celu ekipu častila je pićem, a kasnije se i sama upustila u slavlje i ples sa njima. Izvori navode i da se Madona pojavila sa potpuno podmladjenim licem bez ijedne bore, što možete videti i na slikama.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna otvara lanac noćnih klubova?

Pop zvezda navodno je u pregovorima sa multimilionerom Tonyjem Fernandesom, osnivačem AirAsia airlines-a. Madonna je viđena u njegovom noćnom baru Aura u Londonu u četvrtak, gde su razgovarali.

Kako izvori prenose, Madonna želi da sa Fernandesom otvori lanac barova i noćnih klubova. "Ona je posetila njegov klub (Aura) nekoliko puta. Pregovarala je sa više ljudi, među kojima je i Fernandes. On ima dovoljno novca i iskustva kako bi joj pomogao u ostvarenju ovog plana", rekao je izvor za Evening Standard.

Fernandes i Aura organizuju after-party za Velike nagrade Formule 1 širom sveta, a izgleda da se Madonni upravo ta ideja svidela.

"Stvari su trenutno samo u pregovorima, ali dogovor bi podrazumevao otvaranje novih barova, restorana i noćnih klubova u Londonu i širom sveta."
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!