Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By deran
odvratna su mi ovakva takmičenja,a kad neko peva ovako nešto je čista blasfemija...

(odnosi se na marka,prim.prev.)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Voditeljka Marijana i njena "pedagogija" :ozbiljan:
Kaze da prave zene nisu debele jer je to nekomotno,
onda jednom decaku je rekla da treba vise da se druzi sa devojcicama jer bi tako trebalo da bude (da bude strejt)... puna je takvih bisera.

Sebastian Nadj :love:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Синоћна емисија ми је била некако потанка. Ок, било је пар добрих вокала и интерпретација, али ваљда су нас научили да то може много боље, па и ја негдје очекујем увијек више. А и бараж је био некако чудан, не знам на коју фору испаде она мала што је прва пјевала (Витни?). Е да, што ми је онај клинац у карираној кошуљи ишао на живце... :roll:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ne mogu da svarim kako se potenciraju razile izmedju decaka i devojcica. Sve devojcice treba da budu vile i princeze, a decaci "pravi" tj. mali macho muzjacici na opste zadovoljstvo Goce Trzan. Jelena Tomasvic, Leontina i voditeljka su jos gore. Udavise i femi i manjefemi decake o tome kako su meta "devojcica fanova" i raznim drugim heteronormativno-traumaticnim gadostima.

edit: i diskretna elijenizacija dece koja nisu srpske nacionalnosti.
Korisnikov avatar
By antibiotic
edit2: i neka prestanu da sprestravljuju decake time kako ce "da im puca" u pubertetu :lol:
By Kragi
A inace, Jelena osim nedostatka nekog licnog izraza u modnom smislu, iz emisije u emisiju ponavlja recenicu tipa 'Bog ti je dao talenat/glas'. :zid:
By Kragi
Jeste, super je interpretacija ali ona mala sto je pevala Daničinu pesmu 'Suze za kraj' je bila bolja.
Inace Bošnjak ce pobediti pa ni ove godine, kao ni prosle, nema dileme oko toga.
By alexandermagic

Sjajno. Djevojka ima i X faktor i materijal je za strano, ne domace trziste. Poslo joj je za rukom da savrseno odrzava dinamiku pjesme.
Korisnikov avatar
By Tungi
Svi su dobri bili, većina i predobra. Odličan i izbor pesama, od Jessie J, Edith Piaf, Scorpionsa, Deep Purple-a do Danice Krstić.. Ta mala koja je pevala 'Suze za kraj' je možda i najbolja bila.
Korisnikov avatar
By Sunce
Novi clan zirija (Sale, ako se ne varam) me podseca na djo-a. Po usnama i prici. :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
nisu novi clanovi , on i ona drugi sto je bio, vec zamena za harija mataharija dok je on odsutan, hvala bogu
By alexandermagic
Hariju je mjesto u ziriju, jer je odlican pjevac. Od Stankovica mi se .enja, rekao bi covjek ovaj je zavrsio, u najmanju ruku, konzervatorij kol'ko trazi dlaku u jajetu. Da mu nije bilo onog opicenog Sase Popovica nitko za njega ne bi ni znao.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Milan me uzasno potseca na mog komsiju (slicno su godiste) koji isto ima ti neku ostru seljacku inteligenciju kojoj ne mozes da dobacis, jer ne uspevas da se pozicioniras u komunikaciji sa njim, tako da ispadnes glup ili u najboljem slucaju zbunjen
By Kragi
Bošnjak ce i u petak rasplakati ceo ziri :radosnice: ali opasno mi ide vec na kurac kad krene da se dere.
By Kragi
Makedonka objasnila kako se peva.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Marko Bošnjak bi mogao malo da izbegava pesme sa jako visokim tonovima, parem dok mu pubertet ne prođe.
A žiri mi ide na đoku sa onim cmizdrenjem. Nek olade malo.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Marko je stvarno pretalentovano dijete ali ima to nešto u njemu što nervira i iritira.

Martija je neprikosnoveni favorit za mene! :tapse:

:drama:
Korisnikov avatar
By Sunce
Markic je presladak i zaista divno peva. :)
Korisnikov avatar
By 2kune
inače ne gledim ništa pinkasto a poglavito neke tamo zvezdice... mrzim dičurliju a ponajviše ako su 'talentirana' ... svi odreda su starmale projekcije nedojebanih odraslih...
ali ovo... :radosnice:

Korisnikov avatar
By Sunce
2kune, bilo je tako divne dece.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!