Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Pratite?

Ne gledam
12
39%
Ne gledam Pink uopste
7
23%
Na Pinku gledam samo 'Magazin IN'
Nema glasova
0%
Gledam
11
35%
'Ne mogu sad Filipe!'
1
3%
Korisnikov avatar
By Tungi
Maid je trebalo da ostane i drago mi je što jeste. Žao mi je Ilme, ali publika je tu debilna koja glasa za gmizavu Tamaru i onog odvratnog Lukijana.
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618768#p2618768]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618765#p2618765]IriS napisao:[/url]Kristina je potpuno u pravu
ma daj bre...dete peva kao niko...jebo ih maid i željko zajedno...
i šta tačno ona da radi sa tih svojih trinaest godina na ovoj preodvratnoj estradi? šta?

ljudi su čuli za nju, ako je pametna, nek radi na sebi i dalje.

ja bih postavila neku starosnu granicu, baš zato što je neshvatljivo da ova deca učestvuju u ovakvom nekom takmičenju, a da ni osnovnu školu nisu završili. Ilma će pevati još i bolje za par godina i za nju će biti prilike.
Korisnikov avatar
By deran
pa to-ako su je pustili da se takmiči,onda neka budu dovoljno pošteni,a ne da seru "mlada je...a maidu zadnji voz"...

no,željko je morao da pobedi...:povez:
By Sixto
Kristina je u jednom momentu pomenula nekoj takmicarki 'Neka ti mentorka napise ubuduce...'
Kako mi se sere od tog elitizma kojim ih je i sestru i nju podojila jebena mater pa tripuju da je Kovac prezime iz familije Vindzora. Buljaka, buljaka smaracice, jahacice apokalipse devedesetih natripovane da su kantautorke do bola. Serem im se u karijere. Prdenje u iznajmljenom stanu u londonu od tatinih para i udaranje u tamburu nije karijera.

Emina je retard. :lol:
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Nisam planirao da pratim ovo njesra, prosto mrzim sva ta takmičenja i svu tu drž' ne daj/kuku meni patetiku. Ali...
Privukla me Aleksandra Brković, tj. njena odežda (šta je ovo, jebote) u petom lajvu, čini mi se.
Onda sam se malo vraćao unazad i došao do ovoga:

Kakve ona face pravi... :smeh:
I sad mi nije jasno, kako u videu iznad ima 20 godina a u ovom ovde 21. Blago njoj. :placko:
Stilista se definitivno drogira ili je alkoholičar.
A tek gosujuće "zvezde"... da se rokneš (čast izuzecima). Očekujem Karleušu u finalu pa da gudi po želji.
Ko god pobedio :zvezda: biti neće.
Mmm da, glavni razlog što sam obratio pažnju je, ipak, Ana Mihajlovski (sad neko drugo prezime). Nekako je čudno lepa, od glave do pete.
Korisnikov avatar
By spliff
ana je prelepa
ali mogla bi da nabaci koju kilu...
Korisnikov avatar
By IriS
Ana mi izgleda lepo dokle god su joj ramena pokrivena odećom (bez naramenica)... kad su joj otkrivena, dobijm poriv da momentalno odem tamo i nahranim je :placko:
Korisnikov avatar
By Trilian
ilma ispala...ako je...

emina me iznenadila... onako njanjava, mislila sam da neće biti u stanju da preseče u duelu

zvezda večeri nataša bekvalac tj njena frizura

anu stanić neću komentarisati

bravo za parni valjak na live izvođenju

a onaj momak na kraju, ko god da je, posle 1min pesme otišla sam da piškim, iako mi se nije piškilo - toliki je bio transfer blama
By avgust
na sve strane 'Ilma ovo, Ilma ono..' kliknem sad da cujem kako zvuci i nista mi nije jasno. nista posebno ne pjeva.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Pa dobro, za njenih 13 godina ona fantasticno peva. Ja gde god da se okrenem cujem Danijel ovo Danijel ono...imo Danijel is overrated. Maid mi je favorit, a ne znam samo zasto hejtujete Lukijana onoliko :D
Korisnikov avatar
By Timothy
A i ova Ilmina mama....divno je što dete uči da je jedina opcija pobeda, a drugo/treće mesto je nedopustivo....leče svoje komplekse kroz to dete, koje realno ume da peva ali da sa tih 13 godina ne znam šta bi mogla drugo da radi osim da peva na dečijoj evroviziji, lupam...
Istina i ovaj Maid je iritacija žešća tako da je i on mogao sa njom da leti al dobro...
Korisnikov avatar
By Trilian
da, mama i tata koji vrište kako je emina kriva, kako je njihovo dete viđeno kao favorit, kao pobednik... pa lakše je kriviti eminu nego prihvatiti da je njihovo dete imalo tako malu podršku publike pa se našlo u duelu...
isfrustrirani ljudi i njihova sjebana jadna deca
Korisnikov avatar
By Mars
Nedostojanstvo u porazu-uvek jadan i mučan prizor.
Korisnikov avatar
By ORO
po meni favoriti su Tamara, Daniel i Doktori
a ko će pobediti ne znam, nadam se Tamara, mada ona ima dosta hejtera iz nekog razloga
u svakom slučaju najlogičnije je da pobedi :yes:
Korisnikov avatar
By maww

meni je ovaj Lukijan ružnjikav ali jebozovan :pucaodsmeha:

i bio je dobar kad je pevao "Sve moje Zore", i "Još ti se nadam" njegovu verziju....
Korisnikov avatar
By IriS
danas sam bila prinudjena pola sata da džedžim preko puta Arene... videla sam svu ovu jadnu decu koja su došla na probu... a tada je probao Maid. ljudi, taj čovek ima jezivo jaku glaščinu :hypno:

bila sam 200m udaljena od Arene, potpuno sam ga jasno čula. svaka mu čast.

no, čini mi se da će neko pevati i Seljkovu pesmu, meni omiljenu: ledja o ledja... samo ne znam u kom krugu. puštali su samo matricu, tako da ne znam ko će pevati
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a sta bi sa pricama da ce nastupati u finalu neka bas bas zvezda grande in d vrld? Riri, Britni, Gaga, Bijons, Madona?! Ko ce biti?!!!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!