Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
mama mama, našla sam dečka, svidelo mi se kako vrcka u diskoteci, isti onaj Aleksa Jelić... jedva čekam da ga upoznaš :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam se sad ukljucio u prenos i vidim da je poceo revijalni deo.
Jel ` istina sto se prica da ce Tomasevicka sigurno trijumfovati ?
Korisnikov avatar
By IriS
istina je deni. a ja spremam kastraciju Željka seljka. ako ima šta da se kastrira :D
By superfly
očekivah mick jaggera da primi nagradu za ivent godine.... :sigh:
Korisnikov avatar
By Zibro
i ja glaso za jablane dragane inace meni je Alexa relativno periferan u odnosu na ovu plavusu koja peva :hyper:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Cekajte jel sam se ja istripovao ili je to ista riba koja je bila u drugoj postavi Tap011
Korisnikov avatar
By Nbegi
U jbt, i Stonsi bili na Beoviziji :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Zonche
Cekajte jel sam se ja istripovao ili je to ista riba koja je bila u drugoj postavi Tap011
je je, bas ona :yes:

inace mi je bila krsh skroz, ali danas bijase skroz ala gwen stefani :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hvala,

vidim niko ne spominje reko mora da sam se ja zajebao...
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ako postoji taj neki, kako ga Lakiboy_NS nazvao - nacionalni konsensuz da Tomasevicka trijumfuje sa tom etno pesmom ( zbog situacije oko Kosova ), zar nije bilo svrsishodnije plasirati Evropi neku drasticniju i radiklaniju varijantu etno pesme, u interpretaciji Save Putnik, recimo ?
:puzzle:
Korisnikov avatar
By avalon
Jebale ih nagrade... Fali jos kategorija za najbolje pertle kafekuvarice :lood:
Korisnikov avatar
By erkondisn
begi sram da te bude, ne prostaci po forumu :smeh:
Korisnikov avatar
By EnRage
Kako se usudjujes tako cestitu krajinsku zenu (Savu putnik) utrpavat u neki cirkus poput Eurosonga. Ona je ipak za vise razine. Ona ne pati od stajlinga, bluza na ruze i suknja, to se tako nosi u njenom kraju :lol:

Umaraju me ove nagrade, pa nigdje ne pise da ovo bas MORA trajati tri sata.
Korisnikov avatar
By IriS
provalite teks sa jednog foruma, ja sam vrištala od smeha :lol:

Petak, 07.03- Jovana Jankovic je otkazala svoje ucesce na ESC. Ulogu zenskog voditelja preuzima Zeljko Joksimovic. Za tu priliku, specijalno ce ga obuci Zvonko Markovic.
Ponedeljak, 10.03- Srbiju ce na ESC2008. predstavljati Jelena Tomasevic, sa pesmom «ORO» Zeljka Joksimovica
Utorak, 18.03- Zeljko Joksimovic je postavljen za generalnog direktora RTS-a, umesto Aleksandra Tijanica, koji ce mu biti licna sekretarica
Petak, 28.03- Prihvacen je predlog novog direktora RTS-a da SVE pesme na ESC2008. interpretira Zeljko Joksimovic
Cetvrtak, 03.04- Trgovi Nikole Pasica i Trg Republike menjaju nazive u Trg Laneta Valjevskog i Trg Moralnog pobednika ESC2004, cisto da ne bude providno
Utorak, 15.04- Zeljko Joksimovic je postavljen za premijera Srbije
Sreda, 16.04- Zeljko Joksimovic je postavljen za predsednika Skupstine Srbije
Sreda, 23.04- Na predlog premijera Srbije, promenjen je sistem glasanja na ESC2008. Postojace samo jedan clan zirija i tajnim glasanjem u EBU, odluceno je da to bude Zeljko Joksimovic (dokumentacija o glasanju, kao i listici su izgoreli u pozaru, koji je iznenada izbio u sedistu EBU)
Ponedeljak, 28.04- Boris Tadic abdicira u korist Zeljka Joksimovica
Subota, 03.05- Na velelepnom cinu vencanja u Hramu «Zeljka Joksimovica Vidovdanskog» na Vracarskom platou, vencali su se Anja Rogljic i Zeljko Joksimovic. Kumovi su bili Ban Ki Mun i George Bush. Stari svat, Svante Stokselius iz EBU, mladencima je poklonio vlasnistvo nad EUROSONGOM, koji ce se u znak postovanja prema nasem heroju od danas zvati ZELJKOSONG.
Sreda, 07.05- Iz svojih domova nestali Zdravko Colic, Ceca Raznatovic, Lepa Brena i Marija Serifovic. Poslednji put vidjeni na Petnici iznad Valjeva, gde im se gubi svaki trag. U popodnevnim satima je tajnim glasanjem za najvecu licnost u dugoj istoriji Srba, izabran Zeljko Joksimovic, jednoglasno. Nazalost, dokumentacija je....
Ponedeljak, 12.05- Za novog generalnog sekretara UN izabran je Zeljko Joksimovic
Petak, 16.05- Jednoglasno, na referendumu u UN, tajnim glasanjem, odluceno je da ce novi naziv planete Zemlje biti planeta ZELJKA, obavezno velikim slovima. Nazalost, dokumentacija je....
Nedelja, 18.05- Na vanrednoj Skupstini UN, prihvacen je predlog generalnog sekretara UN da se promene nazivi nekih gradova, drzava, priredbi, kao i da neke reci koje su cesto u upotrebi, a oznacavaju nesto bozanski i uzviseno, ponesu ime naseg voljenog vodje ZELJKA JOKSIMOVICA
Utorak, 20.05- Na izboru za najbolju pesmu ZELJKOSONG2008 u Beogradu, u polufinalnoj veceri pobedila je kompozicija broj 1, pod nazivom "MY GOD IS ZELJKO" u fantasticnoj interpetaciji ZELJKA JOKSIMOVICA, koji je predstavljao Veliku Britaniju
sreda, 21.05- Dopunjena je odluka Skupstine UN od 18.05. i usvojen je novi set predloga za promenu imena i naziva
Subota, 24.05- Na finalnoj veceri ZELJKOVIZIJE2008. u ZELJKOGRADU, u finalnoj veceri, koju su vodili ZELJKO JOKSIMOVIC i ZELJKO JOKSIMOVIC, pobedila je ZELJKOzicija broj ZELJKO, pod nazivom "MY ZELJKO IS ZELJKO" u fantasticnoj interpetaciji ZELJKA JOKSIMOVICA, koji je predstavljao Veliku ZELJKONIJU.
Tako je najveci sin nasih naroda i narodnosti konacno ostvario svoj san i san svih nasih radnih ljudi, gradjana i seljaka, te sada nasa planeta ZELJKA moze slobodno da se razvija i mirno nastavi putem prosperiteta i opste-drustvenog napretka. I zapevajmo svi zajedno himnu planete ZELJKE- "ZELJKO pravde, ti sto ZELJKO od propasti dosad nas..." sa novom melodijskom linijom i u aranzmanu naseg voljenog........
Nedelja, 25.05- Napadaci sa Melmaka izvrsili su napad na nasu planetu i potpuno je sravnili sa ZELJKOM
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by avalon
:lol:
Nista ih ne kostaju, pa sto da ih ne dele sakom i kapom ?
Korisnikov avatar
By *deni*
A sto ti, kissuljo, ne voles Zeljka Joksimovica?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sad samo cekam da iz nekog naftalina iskoce i LANA I ALDO ( ako ih se secate ), da i oni prime neku nagradu. :sweet:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by *deni*
Jeste, čini mi se da za izradu koriste ona plastična jaja iz Dnevnika 2.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Nbegi
Ko je sada Sava Putnik?
------------------------>
Sava Putnik je krenula !!!
Damn it! Gde je krenula? :lol:

Ko je bre ta?

EDIT: Hvala erkodišnu na U2U obaveštenju :)
Korisnikov avatar
By Nbegi
Maaaa, video sam.... može li jedno veče da prođe bez folk trasha :besan: :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Marvin
Jeste, čini mi se da za izradu koriste ona plastična jaja iz Dnevnika 2.
Pa, nije isključeno, s obzirom da su tu scenografiju sa plastičnim jajima izbacili iz upotrebe, pa su odlučili da ih iskoriste i ugrade u nagradne statue Beovizije.
Klošari su to...
Evo i Bekvalčeva primila nagradu za hit " Dobro moje ".
Po toj logici bi svi pevači koji su imali neki hit u proteklom periodu morali da prime nagradu.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!