Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Čak i Britney bolje kapira od tebe... :facepalm:

Da je sve u brojkama, njoj bi život bio idealan.
Pa da. Šta se panično držite brojki? Zašto je to mera uspeha? Nekako mi je bitnije šta misle ljudi o albumu i njoj nego brojevi. Slažem se da je Britni i dalje relativno jaka, ali samo zato što donosi brdo novca.
Inače, fin album.
Brojke nisu bitne, i ja ih se ne drzim ali su to podaci koji mere nečiji uspeh, i to je bio samo odgovor Timothiju (ili kako se već korisnik zove). Uradio sam "članak" sa relevantnim podacima i informacijama, a ne njegovim ličnim "hejtanjem". Ja postujem kad nekog ne volis, ne dopada ti se i to je to, ali njegove nebuloze sam stvarno morao prokomentarisati na takav način, niko od ljudi koji prate i dan danas rad BS nije spominjao ništa od toga osim njega, ja stavljam tačku na takvu raspravu i uzivam u albumu, ovo je tema o njemu i to je to. E moj Dirrty kad dostignes nivo mog obrazovanja, posla i slično, onda možeš komentarisati moje kontanje.

Slika
Slika

Producers Credits:

Alien - William Orbit, HyGrade
Work Bitch - Sebastian Ingrosso, Otto Knows, will.i.am
Perfume - will.i.am, Chris Braide
It Should Be Easy - David Guetta, Giorgio Tuinfort, Nicky Romero, Marcus van Wattum, Will.i.am
Tik Tik Boom - Anthony Preston, co-produced by Damien LeRoy
Body Ache - David Guetta, Giorgio Tuinfort, Will.i.am co-written by David Guetta, Richard Vission, & Luciana.
Til' It's Gone - Giorgio Tuinfort, Anthony Preston. Written by David Guetta
Passenger - Diplo. Katy Perry & Britney co-wrote it.
Chillin' With You - will.i.am, FRESHM3N III
Don't Cry - will.i.am. co-produced by Richard Vission & Chico Bennett
Brightest Morning Star - Dr. Luke, Cirkut
Hold On Tight - Kool Kojak & A.C. Peter Carlsson.
Now That I Found You - will.i.am, Giorgio Tuinfort
Perfume (Dreaming Mix) - Chris Braide

Writing Credits:

Alien - Britney Spears
Work Bitch - Britney Spears
Perfume - Britney Spears, Sia.
It Should Be Easy - Britney Spears
Tik Tik Boom - Britney Spears
Body Ache - co-written by Britney Spears, David Guetta, Richard Vission, & Luciana.
Til' It's Gone - Britney Spears
Passenger - Britney Spears, Katy Perry, Sia.
Chillin' With You - Britney Spears
Don't Cry - Britney Spears, William Adams, Joshua Lopez, Richard Vission.
Brightest Morning Star - Britney Spears, Sia
Hold On Tight - Britney Spears, Allan P. Grigg
Now That I Found You - Britney Spears
Perfume (Dreaming Mix) - Britney Spears, Sia
Korisnikov avatar
By Neutron
Jeb'o je will.i.am! Jel svugde morala da ga gurne? Za sada mi je "Alien" favorit.
E da, čini mi se da ima dosta brzih pesama, nadao sam se nekim power baladama. No aj da čujemo još ove 3 pesme koje nisu izašle.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590621#p2590621]maww napisao:[/url] E moj Dirrty kad dostignes nivo mog obrazovanja, posla i slično, onda možeš komentarisati moje kontanje.
Tužno je to obrazovanje koje te nije naučilo da šire posmatraš stvari, već sve bukvalno kapiraš (u prevodu ne kapiraš)... ali to je već posebna rasprava i problematika.

Inače, zanima me kako zvuče pesme Sie, da li je ubola nešto neobično...
By abrakaduda
Album je vrlo eklektican i posle Blackouta najbolji od nje, definitivno. Ocekujem da ce ga i kritika dobro "podrzati".

Mozda Work bitch nije trebalo da bude Prvi single, jer bi mnogo bolje prosao kjasnije, ali se zato nadam da ce sledeci biti TIL ITS GONE, zato sto je po meni najbolja stvar na albumu. I mislim da ce dobro proci kod Generalne Publike (po broju streamova je najslusanija za sad).

Slika
Korisnikov avatar
By maww
Dont Cry mora da bude singl, nakon Everytime njena najbolja balada!
i definitivno veliki potencijal da bude mega hit ima BODY ACHE, to je Gueta radio i stvarno je vrhunska!

"I would say [the album] was kind of like therapy for me. It just kind of transformed me. As you write something your perspective changes. So, it was like my 'good therapy record.' I'm an artist so I think there are periods in everyone's life where you get kind of reclusive, your creative outlet is cut off. Then sometimes it flows and you're like, 'Oh my God, this is what I need to be doing' [which makes] it easier for you to be the artist that you want to be."

As for the Las Vegas residency that kicks off December 27, Britney says: "I've done two tours in the past three years and it's so grueling being on the road and staying in a different bed every night, the schedule is insane. I just thought it would be ideal to have one place that I could go to and I could just travel back and forth to my home and [Las Vegas] and to have a show. It just felt like the ideal thing to do. So, I'm really excited about it. It's going to be different, but I'm excited."
Korisnikov avatar
By gossip
"I wanna dance till my body ache
A little bit longer
Turn you on, make you irradiate
A little bit stronger
I wanna dance till my body ache
Show you how I want ya
Till my body ache" :peva:
MORA da bude next single
Korisnikov avatar
By gossip
"So Britney's back in the game, brushing all the riffraff away from her pop throne. Even though we're in the middle of a pop-princess pileup this winter, with Miley, Katy, Gaga and more elbowing for room on the dance floor, Britney remains the queen who out-bangs, out-booms, out-bizarres them all."
1 deo od 7

http://www.britney.rs/rolling-stone-bri ... pX4Gb1TjIU" target="_blank

Britney se vratila u igru i polako seda na pop tron 2013. godine. Iako smo u jednoj od godina gde pop muzika dominira sa izvodjačima poput Miley Cyrus, Lady Gaga i Katy Perry, ipak je Britney ta koja još jednom definiše pop muziku i pravi prave klupske pesme koje će dominirati scenom i još uvek posle toliko godina uspeva sve da nas iznova šokira.

Britney Jean album još jednom definiše novu generaciju pop muzike i nastavlja tradiciju pop pevačice, počevši sa njenim albumom Blackout koji je jedan on najuticajnijih albuma pop muzike, pa do contemporary pop albuma Circus iz 2008. do club bannger albuma Femme Fatale iz 2011. godine. Zapravo, Britninu karijeru možemo podeliti na pre Blackouta i posle Blackouta. Iako na prvo slušanje zvuči čudno, Britney Jean album je toliko dobar da Kanyeov Yeezus zvuči kao neka radionica. NASTAVAK na stranici britney.rs

http://www.britney.rs/rolling-stone-bri ... pX4Gb1TjIU" target="_blank
Korisnikov avatar
By gossip
Vise mi se dopada demo verzija pesme Alien
Korisnikov avatar
By gossip
Perfume video izlazi 3eg decembra

Slika
Mjau(Ili kako se već korisnik zove) zar stvarno misliš da ću čitati blok texta u kome subjektivno u prvi plan stavljaš samo Britnine uspehe, a ovo drugo kao da si nikad nije ni desilo....kao što rekoh, nisi objektivan i nemam nameru sa tobom da se raspravljam, ali da i dalje ću iznositi svoje mišljenje ovde jer za to forum služi :D
Btw voleo bih da čujem Passenger u Sijinoj ili Katynoj verziji :D
Korisnikov avatar
By maww
sve neka je subjektivno ali deo " gde je konkurencija" je toliko objektivno prikazana, svi podaci tačni, pouzdani, relevantni za sve pevaljke o kojima sam pisao, taj deo je tako dobro urađen da se i sad divim.

Favoriti: najbolja mi je Dont Cry, Perfume, Brighest Morning Star, Hold on Tight...vecinom balade i Body Ache HIT

Super su mi i : Till It Is Gone, Work Bitch, Tik Tik Tik Boom, Now That I Found You, Passenger...
Alien i Orbit, svidja mi se, Blackout zvuk ali mi jos uvek nije wow kao vecini.

Ne dopada mi se jedino i nikako duet sa Jamie, ali vidim da je izbacila i neki svoj singl, pa verovatno da se malo i ona promovise i vrati u showbizz

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
ma to je stavila da bi promovisala sestru
Juce na Radio Beogradu 1 , u okviru emisije gde najavljuju rodjendane velikana rodjenih naredne nedelje, odnosno prve nedelje decembra, pored Jove Jovanovica Zmaja nasla se i Britni Spirs. Cestitali joj rodjendan i pustili TOXIC :) WHEN WILL YOUR FAVS???
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!