Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By ~ Le Saint X ~
Originally posted by demian
bolji od Confessionsa nece bit' sigurno, jer je COADF je jebeno odlican album...
Ne mozemo znati..mozda iznenadi...
Korisnikov avatar
By spliff
@ gorilica: it's like a prayer ;)
Korisnikov avatar
By V25
Dve pesme koje će se sigurno naći na albumu su: "La La" i "Candy Shop".
Korisnikov avatar
By colorado
Evo vam pederi:

Madonna to repeat history 23 years later:
MTV VMA Exclusive!

Madonna will repeat history by debuting a brand new song at the 2007 MTV Video Music Awards. She promises to deliver a performance like none other. It was 23 years ago from this year when Madonna first emerged from a huge wedding cake, rolling about in a white wedding dress on the MTV stage, debuting a new song no one had heard before... "Like A Virgin".

Madonna is excited to debut her new song from her forthcoming new album due for release late November. Inside sources claim the performance will be a huge production including two other Superstars backing her up. A video and single of the same song will be released late September or the early part of October.

Madonna's people are being tight lipped about the new song she plans to debut, but fans are sure to speculate it will be the 17 second non confirmed clip tentatively titled "Candy Shop" that leaked on the internet a few weeks back. But fans shouldn't rush too quick to speculate because the clip that leaked may never even turn up on the new album.

MTV also plans a two hour special celebrating Madonna's 25 years in the entertainment business which will air later this year and throughout the early part of 2008. A host of who's who will help kick off the big special by performing some of her biggest hits, ending with another big performance from Madonna.

Back at home, Madonna plans to take a short break from putting finishing touches on her new album, to concentrate on her family and finalizing the adoption of baby David whom she brought home from Malawi nearly a year ago. Once the adoption is finalized, Madonna hopes to work non-stop throughout next summer, to promote her new album, her new English Roses books, make videos, prepare for a tour and go on a huge 25th Anniversary tour which will be the biggest tour in history for her.

Madonna is excited to perform her new songs as well as resurrect old hits she hasn't performed in years. Warners hope to put out a press statement by September on all her up-coming plans, including a special 25th Anniversary CD/DVD box set due out this year.

The set will include rare out takes of studio tracks, never seen backstage video and concert footage. So get ready for Madonna to put the "M" back into MTV and for her to storm the world once again with new music, videos and many promotional gigs and a huge tour to follow.
By Sixto
Smiri se srce moje, ne tuci tako ludo!
Korisnikov avatar
By colorado
Postaje jos bolje:

Timbaland Talks About His And Justin Timberlake's Collabo With Madonna For The First Time: 'She's Got A Hot Album.'

"She's great. ... She's got a hot album. Her album is up there with Justin's album." Tim says he and Justin wrote and produced 10 songs for Madge's LP, many of which will make the club jump. "Ah, man," Tim gushed. "There's this one song, we taking it back to 'You must be my luck-eee starrrr!' ... Remember 'Ugly' by Bubba Sparxxx? I got a beat similar to that. The hook is no words. It's saying stuff named after coffee — all these different names for coffee — is the hook. ... The name of the song is 'La, La.' Pharrell did a hot one for her too called 'Candy Shop.' She's off the chain."

Nabraja reci koje su u vezi s kafom??? Madona jos jednom pokazuje kako je korak ispred svih i koliko je velika umetnica.
Zanima me samo u kojoj ce od navedenih pesama s novog albuma srati o tome kako je tezak njen zivot zato sto je slavna.
By Sixto
Pa to je vec vidjeno! Britni je to radila bre!

Sumnjam da je toliko nazadna da reciklira ljude manjeg ranga od sebe!
Korisnikov avatar
By V25
Colorado, gde si našao ove informacije? Inače, hvala puno!!!! I'm soooo happpyyyy!!!
Korisnikov avatar
By colorado
Na nekom forumu. Mislim da nije potvrdjena informacija.
Korisnikov avatar
By V25
btw ko je ovo na tvom avataru? fotka je sjajna!!!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG :jankovicka:

New album is coming i to jos u kolaboraciji sa Timbalandom i my home boy Justinom. :yay:

I'm sooo excited and I just cant hide it.
I'm about to lose control and I think I like it :yay:
By ~ Le Saint X ~
Justin o Madoni i radu sa njom na novom albumu

Timberlake says diplomatically. "There are definitely moments when I think, wow, I'm singing with Madonna. But she's so cool. She's very clever, very innovative. I was humbled working with her. She's fun to work with and she takes advice. Plus she has an amazing mind.New Songs don't sound quite like anything she's done yet it still sounds like Madonna."
Korisnikov avatar
By Seaman
Jupi, novi album. :yay: Jedva cekam.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Sixto
Originally posted by gorilica
Shta god bilo, gore od soundtracka za Evitu netje biti, a i tu sam voleo Don't cry for me Argentina, tako da razocharenja nece biti. :)
Gorilice, ne dopada ti se I'd be surprisingly good for you i Oh what a Circus?
Pesme su odlicne!
Slazem se sa tobom.Mada sam ja uzivao i u drugim pjesmama sa tog albuma. :)
By Sixto
Pa to su na prvo slusanje hitovi, ima jos dobrih al je se ovima drogiram naprosto!
Korisnikov avatar
By darren
Omiljene pesme: Erotica/You Thrill Me, Vogue, Nobody Knows Me, Erotica (basic), Deeper and Deeper, Fever, Hanky Panky, Holiday, Imagine (dobra obrada...), The Beast Within (zanimljiva interpretacija stihova iz Biblije), Like a Prayer, Like a Virgin, Papa Don't Preach, Open Your Heart...
Omiljena turneja: ReInvention
Najgora turneja: Confessions (kic kic kic + mega tona gresaka u toku koncerata).
Najbolji album: The Immaculite Collection, American Life, Ray Of Light
Najgori album: Confessions On a Dancefloor (grozna prorukcija)
By Främling
Originally posted by colorado
Postaje jos bolje:

Timbaland Talks About His And Justin Timberlake's Collabo With Madonna For The First Time: 'She's Got A Hot Album.'

"She's great. ... She's got a hot album. Her album is up there with Justin's album." Tim says he and Justin wrote and produced 10 songs for Madge's LP, many of which will make the club jump. "Ah, man," Tim gushed. "There's this one song, we taking it back to 'You must be my luck-eee starrrr!' ... Remember 'Ugly' by Bubba Sparxxx? I got a beat similar to that. The hook is no words. It's saying stuff named after coffee — all these different names for coffee — is the hook. ... The name of the song is 'La, La.' Pharrell did a hot one for her too called 'Candy Shop.' She's off the chain."

Nabraja reci koje su u vezi s kafom??? Madona jos jednom pokazuje kako je korak ispred svih i koliko je velika umetnica.
Zanima me samo u kojoj ce od navedenih pesama s novog albuma srati o tome kako je tezak njen zivot zato sto je slavna.

O...znaci madonna opet kopira Michaela Jacksona? A ti jos kazes da ide ispred svih :) pa MJ je sve to uradio jos pre 30 godina jbt...ali to je samo prosecno talentovana Madonna - od nje se i ne ocekuje da bude originalna - kada je pa bila?
Korisnikov avatar
By V25
Uz svo poštovanje Michaela Jacksona, kog zaista obožavam, smatram da ga Madonna nikada nije kopirala niti je imala potrebe. Originalnosti u svojoj muzici i u svojim nastupima ima sasvim dovoljno. Što se tiče njenog prosečnog talenta, složio bih se u neku ruku. Da nije neki vokalista to je tačno. Peva sasvim pristojno, opet ništa spektakularno. Ono zbog čega nju stavljam ispred svih i zbog čega nju smatram najvećom umetnicom među trenutno prisutnim pevačima jeste upravo ta njena energija i originalnost. Michael je bio sjajan i ostavio je večne stvari iza sebe. Toliko dobrih pesama će retko ko snimiti. Ali da se razumemo nije ni on baš operski pevač. Njegov vokal je isto tako vrlo prepoznatljiv jer je bio vrlo sličan u svim pesmama. Nažalost njegovo vreme je potpuno prošlo i jako mi je žao. Ovo što on sada radi sa novim albumom je čisto izazivanje sudbine. Novinari i kritičari će u njegovim pesmama tražiti ukradene melodije i skrivene poruke u tekstovima ne bi li ga potopili, što će verovatno i uspeti. Samo će navući još skandala sebi na grbaču. Ipak, legenda je. Ali i Madona je. Ona je svakim albumom oborila još po neki rekord i donela nešto novo na scenu. Definitivno će još dugo biti popularna.
Korisnikov avatar
By colorado
Framlinze, mislim da nisi uspeo da procitas sarkazam u mojoj poruci... ne lozim se ja na Madonu, niti joj pripisujem sve te zasluge.
Ili ja nisam procitao da si ti procitao moj sarkazam. :)
By Främling
Originally posted by Beogradjanin18
Uz svo poštovanje Michaela Jacksona, kog zaista obožavam, smatram da ga Madonna nikada nije kopirala niti je imala potrebe. Originalnosti u svojoj muzici i u svojim nastupima ima sasvim dovoljno. Što se tiče njenog prosečnog talenta, složio bih se u neku ruku. Da nije neki vokalista to je tačno. Peva sasvim pristojno, opet ništa spektakularno. Ono zbog čega nju stavljam ispred svih i zbog čega nju smatram najvećom umetnicom među trenutno prisutnim pevačima jeste upravo ta njena energija i originalnost. Michael je bio sjajan i ostavio je večne stvari iza sebe. Toliko dobrih pesama će retko ko snimiti. Ali da se razumemo nije ni on baš operski pevač. Njegov vokal je isto tako vrlo prepoznatljiv jer je bio vrlo sličan u svim pesmama. Nažalost njegovo vreme je potpuno prošlo i jako mi je žao. Ovo što on sada radi sa novim albumom je čisto izazivanje sudbine. Novinari i kritičari će u njegovim pesmama tražiti ukradene melodije i skrivene poruke u tekstovima ne bi li ga potopili, što će verovatno i uspeti. Samo će navući još skandala sebi na grbaču. Ipak, legenda je. Ali i Madona je. Ona je svakim albumom oborila još po neki rekord i donela nešto novo na scenu. Definitivno će još dugo biti popularna.
Madonna nikada N I K A DA nije uradila nista originalno! Ona je najveci plagijator ikada! Ona samo dobro manipulise medijima i to je njen jedini talenat! Recimo kada je Michael jackson pre mnogo godina pevao o globalnom zagrevanju, ratovima, politici...Madonna je ucila i sada ona radi isto to samo sa mnogo manje uspeha! Ona ne zna ni da peva, ni da igra, ni da glumi...koncerti su joj najveci kich ikada vidjen a svoju poularnost na ovom forumu duguje iskljucivo svojoj licemernoj i promisljenjoj "podrsci" gay zajednici! Srecom, orignalnost i kreativnost pobedjuje pa madonna ni za 100 godina ne moze da postigne ono sto je Michael Jackson za 30!
Korisnikov avatar
By colorado
Eh, pretera ga sad da ne zna ni da igra....
By Främling
Originally posted by colorado
Eh, pretera ga sad da ne zna ni da igra....
Pa kad ne zna! Gimnastika nije igra. Ono je vise razgibavanje i nesto u fazonu "ha. vidite sta mogu. jos nisam matora, drzim se... :D
Korisnikov avatar
By colorado
To sto u poslednje vreme forsira gimnasticke elemente, ne znaci da ne zna da igra. To moze da znaci da posustaje i da nema kondicije za igranje, a ne da ne zna da igra. Pogledaj joj prve turneje (Blond Ambition, The Girlie Show).
Korisnikov avatar
By V25
Postujem tvoje misljenje, ali nisi u pravu. Ona igra sjajno, na stranu gimnastika. Koncerti su joj i dalje najveci spektakli koji postoje, to je opste misljenje. Cak i ljudi koji je uopste ne vole govore da su njeni koncerti bez premca najbolji. Ne mislim da je pevati o globalnim neprilikama plagijat. To radi vecina muzicara, pa i ona. Niti je Michael Jackson prvi o tome pevao, niti jedini. Cinjenica jeste da Jacksona niko nece prestici, kada su muski izvodjaci u pitanju. Kada su zene u pitanju, Madonna je zakon na svim poljima. Imala glas ili nemala, ona prilagodi pesme svojim glasovnim mogucnostima sto vecina muzicara ne ume. Madonna je vise showman nego pevac i u tome je perfektna. Gluma joj jeste losija od vecine na sceni, ali ne i katastrofalna. U "Eviti" je bila jako dobra kao i u "Desperately seeking Susan". Sve i da hoces, ne mozes poreci uspeh koji je postigla. Volim i Michaela i nju, stavise to su mi omiljeni izvodjaci, ali se nikada nisam trudio da ih poredim niti da bilo kome od njih dajem prednost. Uspeli su na razlicit nacin. Isto tako si bombardova/o/la parolama o Janet Jackson, koju isto vecina ovde voli. Tekstovi su ti bili takvi da ako bilo ko kaze da ona nije najbolja ti saspes drvlje i kamenje na tu osobu uz pregrst detalja zasto je ona bolja od bilo koga ko peva. Mislim ne ide to tako, niti je tacno na prvom mestu. Dobra je, ali ona je samo jedna u nizu ikona 80-tih, kao i Madonna, kao i Michael kao i mnogi drugi.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!