Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Glasnik
Vrhunac karijere je doživela i od toga sad ide samo na dole...

Pesma mi je potpuno nezanimljiva, isprazna i liči na mali milion na brzinu smućkanih pesama.

Spot sam jedva izdržao do kraja i prosto mi je žao što sam svestan činjenice da će ga u narednim mesecima vrteti konstantno te ću više morati da držim daljinski u ruci i da prebacujem kanal.

Overall score: :down:
Korisnikov avatar
By lav
realno, ocekivao sam vise od spota, uvodni deo i kraj su skroz cool, a oni igracki delovi, zapravo, delovi dok traje pesma su vec vidjeno i odigrano x puta...
Korisnikov avatar
By horus.
spot je kao i pesma... :bljak:

ali je zato preeezgodna! :bale:

inace, meni su jako smetale one papuce za bazen u kojima je djipala... :drama:

i da, kao sto neko rece, u odredjenim momentima lici na lepu brenu... :iskolacen:

off: drti, k'o neka zlobna pticurina... :yes: kako fatney, ili gaga omase, tako se on pojavi sa punom vrecom "ua ua" komentara... :skorpija:
kao da ce zbog toga xtina da se povampiri... a kontam da nece... toj su davno dali cetres' dana...

da fatney krava bude ziva i zdrava! :cheer:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Spot je odličan, samo kad bi imao neki smisao, odnosno kada bi postojala spona između dela o rađanju i dela u kome ona igra u smokingu i polu gola, a još kad bi ceo spot imao veze sa pesmom, spot bi bio još bolji!
Korisnikov avatar
By spliff
odlichan spot
ovaj remix zvuchi mnogo bolje nego kada je nastupala uzivo

:up:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by horus.

ali je zato preeezgodna! :bale:
je, ovde i u bad romace.
rekla sam da bih je moda i kresnula ako bi nosila kesu na glavi,
ili bar neku masku. :wundy:

al' ona je kao 162 cm, rajt? :mini:
drk oFF.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Zen
In a nod to French fashion house Thierry Mugler, which now boasts Gaga's own stylist Nicola Formichetti as its creative director, the Mother Monster is shown with the label's newest muse, "Zombie Boy." Gaga is dressed and inked skeleton-style to match the highly-tattooed model, whom she dances and flirts with throughout the "Born This Way" video. "Zombie Boy," whose real name is Rick Genest, also appeared in a recent short film for Theirry Mugler, which featured an exclusive Gaga remix.
Ovo ladno tetovaze? o_O
Korisnikov avatar
By lav
meni u nekim momentima lici na cher
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by javolimsamosebe

ja obozavam onaj deo gde mesa guzom, mnogooo je zgodna, mnogo.
ma ona smrsa pred snimanje spotova, pa se izmedju opet malo ugoji. u zagrebu je bas bila okrugla:D
mislim da ce u drugom spotu biti trandzice o kojima se pricalo.

i meni se jako svidja kad vrcka :comingout:
Originally posted by 4ndr01d

Ovo ladno tetovaze? o_O
da, da tetovaze :)

Slika
Korisnikov avatar
By V25
Ovako. Iskreno, znate da sam Lady GayGay lover, ali... veliko ALI... Spot je stvarno loš. Ne zato što mislim da nije odgovarajuć uz pesmu, već i da je toliko clichea u njemu da je negledljiv. Celo to rađanje i cela priča sa "novom rasom" I get that. Ništa o čemu mnogi entuzijasti koji su izginuli zbog svojih ideja nisu pričali duž celog 20.veka. Činjenica je da Gaga ima veći uticaj nego sam Isus Hrist trenutno na ovoj planeti, ali moglo je ovo mnogo bolje. Sem što je baš zgodnica u spotu. Svaka joj čast, krenule su Madonna gym rutine vidim. Kada neko kao ona radi spotove, mora da radi sa par probranih imena i da joj nikada ne daj ti bože ne padne ruku Melina. Ovaj spot je mogao i EX1 kamerom da se odradi i montira na FDU. Ja sam sve vreme imao flasheve na Scottov "Alien", zbog onih scena sa ljigavošću pri "rađanju". Direktor fotografije je amater, to je valjda svima jasno, jer su kadrovi tako loše "sečeni" da i ova tugačemerjad ekipa sa mog faxa može to za manje pare da joj odradi daleko bolje. Pesma kao pesma, nije jedna od njenih boljih. Ako se ne vrati brzo RedOne-u, neka malo smanji očekivanja od svog daljeg uspeha. Mislim ono što je pesma uradila je čudo, i onima kojiiz neznanih razloga ratuju Gaga vs. Britney i slično, priznajte Gaga ju je prešišala ovom pesmom, po broju #1 poziccija po svetu i između ostalog broja prodatih primeraka pesme. "HIAM" se za 6 nedelja globalno prodala u 1.5 miliona primeraka, a "Born this way" za tri nedelje u 1.8 miliona. I šije Gagu i na radiju i po digital downloadsima u USA i u većini drugih zemalja širom sveta. Opet "HIAM" je meni bolja pesma, ako ostanemo u tim mainstream okvirima. Spot je teško sranje, ne verujem da ga je Akerlund radio. Onakav product placement ja nisam video od reklame za Carnex u "Boljem životu". I ne samo to. Ona grozomorna belja halina, nepostojanje nekog narativa u spotu. Da ne bi scene fighta spot bi propao. Ali, da budem iskreno ja volim te naše pop-disco-gay dive, svaku na svoj način. Volem đuskat uz njih pa to ti je. Ispašče smešno, ali na kraju istinito, da kad JLo izbaci spot, ima da prešiša oba ova. Za sad tako deluje. "Judas" je Gagin drugi single, REdOne radi, i mora biti i bolja pesma i bolji spot. Prosto mora. Doduše, neću da budem pristrasan pa da podetinjim kao onda kada sam se svađao sa Renoirom oko Madonne i Mariah, ali Madonna je sve ovo što pop dive i divice rade uradila mnogo, mnoooogo ranije u mnogo teže "vreme", kad si itekako najebavao zbog inventivnosti i slobode izražavanja. Da ne pominjem da ma šta ove dve uradile, Madonna je Madonna, premda verovatno ima gori glas od obe pomenute. Od gage sigurno. I svi je svesno kopiraju i kada ih mediji stisnu, onda nešto kroz uvijenu formu priznaju. Da je "Born This Way" "Express Yourself" rip off što musically što lyrically, nema potrebe da dokazujem. Kad Madonna izbaci album na jesen ili 2012. odoše pop princeze na neko vreme u zaborav. Tako ti to ide sa ovom ženom, dok ne umre naravno (od teretane ili čega več :P )
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ako napravi Hard Candy 2 otici ce i sama u zaborav. Ali nesto mi govori da ce i ona saradjivati sa RedOne-om na novom albumu :)

ja i dalje opcinjen spotom :leviathan:
Korisnikov avatar
By ManToy
Pesma je decija ali je spot dobar. I meni smeta sto je izdala stikle i djuska u papucama. Mislim da ce ostatak albuma biti daleko bolji od BTW.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Lady Gaga To Preview New Track During Paris Fashion Show

Gaga will serve as musical director for Thierry Mugler's live-streamed show on Wednesday.

It's a good week for little monsters. On Monday, Lady Gaga unveiled her sci-fi-inspired new video for "Born This Way," and on Wednesday, the pop star will debut a brand-new song during a Paris fashion show for Thierry Mugler's latest women's wear collection.

As she did in January, when she previewed a remix of a song called "Scheiße," Gaga will serve as the musical director of Mugler's runway show, which will be streamed live at 3 p.m. ET. The tune she premieres will likely be "Judas," the second single off the singer's highly anticipated Born This Way album.

This isn't the only sneak peek that the pop singer has in store for her legion of little monsters. During a radio interview with the U.K.'s Capital FM on Monday, the songstress revealed that she may perform a new song called "Americano," which also is set to appear on her forthcoming LP, during her final Monster Ball show, in Mexico City.

With all the buzz surrounding Gaga's new tracks, MTV News took the opportunity to sit down with Fernando Garibay, who co-produced many of the songs on Born This Way, including the single "Judas."

" 'Judas' is produced by RedOne and Gaga, obviously, and it's a statement about, again I can't speak for her, but what I gather is it's about sometimes not choosing the right choice," he said. "But you can't deny that the choice is not a part of you and who you are."

:colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Slika

Lady Gaga took to Twitter Tuesday afternoon to announce some very exciting news: she will be making her runway debut walking for the Thierry Mugler “Anatomy of Change” Women’s fashion show. The show takes place tomorrow as part of Fashion Week. Gaga’s stylist and friend, Nicola Formichetti serves as the creative director. While Gaga, in addition to walking in the show, will serve as musical director and will exclusively preview a new track from Born This Way titled “Government Hooker”.

The fashion show can be streamed live March, 2nd at 9pm CET/3pm EST on Thierry Mugler’s Facebook page.

Walk walk fashion baby :love:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Sixto

E da! JEBALE JE PAPUCE!
:smeh:

'de je, bre, ona zgodna, jeste l' šašavi. uistinu, nema višak kilograma, al' da je zgovna :/

ahahahahha
zgovna!
ahhahahah

ZGODNA!
nije zgovna. hahahahha OPET
omg sjajno
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
‘Born This Way’ Goes Platinum, Spends Third Week Atop Billboard Hot 100

Lady Gaga’s newest release “Born This Way” has scored a third week at number one on the Billboard Hot 100 with 286,000 digital downloads and over 100 million audience impressions. Since its debut last month, the single has sold more than 1,240,000 copies in the U.S. alone, becoming the fastest-selling track of 2011.

:carica:
Korisnikov avatar
By Kittrie
qq majko
kakva govna oni jedu
sa uzivanjem muve.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Klittrie, bitno da ih ti ne jedesh :drama:

Slika

GaGa arriving at the fashion show... 1 hour left!! :love:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Gaga je premijerno emitovala pesmu Government Hooker i prosetala runwayom noseci kreaciju Thierry Muglera.

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zavijanje na početku :awesome: !

Ostatak pesme čudan, ali dobra muzika.

Njen zvuk obećava da će biti zanimljiv album.
Korisnikov avatar
By constantine
peme su joj super samo imam jednu primedbu sto u svakoj pesi mora da se cuje GAAGAAA?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!