Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Dirrty19gBile kjul ... a sve ostalo sto su napisali su tragicne kopije te dve pesme ... steta
Ma Zbunjena i Carobni napitak su bile cool pesmice.
Ovo... ovo je... bljax!
Originally posted by Zonchemogu da joj dam neke od brojeva telefona mojih kozmetickih salona i plasticnih hirurga. pa makar ja razumem tegobe zena koje zalaze u godine i borim se!Originally posted by greek_lover
Ivana podhitno mora na masazu ... taj podvaljak vise nema opravdanja.
A mogao bi Negativ da napise neku drugu pesmu osim Zbunjena u 45 nastavaka!da znas vala
Originally posted by ZoncheDe, de, ne odajemo bas sve tajne
A bombonjere i alkohol ne pomazu zar ne?![]()
Originally posted by *deni*to se zove sažaljenje... i najgore je da neko pobedi iz sažaljenja. onda bi Eurosong u Beogradu mogao slobodno da se nazove ŽELJKOVIZIJA.
Ja navijam za Jelenu Tomašević i kompoziciju 'Oro' i to samo zato da bi se ženi dala neka satisfakcija za to što je izvisila za pobedu 2005., jer su je Crnogorci zajebali.
Originally posted by kiss addictpa zar se ne zove tako?Originally posted by *deni*to se zove sažaljenje... i najgore je da neko pobedi iz sažaljenja. onda bi Eurosong u Beogradu mogao slobodno da se nazove ŽELJKOVIZIJA.
Ja navijam za Jelenu Tomašević i kompoziciju 'Oro' i to samo zato da bi se ženi dala neka satisfakcija za to što je izvisila za pobedu 2005., jer su je Crnogorci zajebali.
Originally posted by *deni*haha,ali meni je usla u glavu:D
A pesma koja me ubedljivo najviše nervira je
"Čućemo, čućete
Čućeš ćemo ćete će.... "
Koja glupost !!!!
Originally posted by Savrsheno_nesavrshenGodine kada smo imali Romale romaliOriginally posted by *deni*haha,ali meni je usla u glavu:D
A pesma koja me ubedljivo najviše nervira je
"Čućemo, čućete
Čućeš ćemo ćete će.... "
Koja glupost !!!!
Zavet ili Oro,meni je bas dilema...na prvo slusanje Zavet...
ali bre hocemo li mi napraviti neku brzu pesmu za ESC ili vecito neke zalopojke?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!