- 06 Jan 2006, 05:38
Joj, vidiš meni su onomad bile totalno fuj, ali su mi danas, kao i još ponešto iz celog tog zeldi fazona, totalno super.
Ne ne ne, nikako šalvare i nikako kožna jakna preko trenerke.....just trenerke und trubo folk und cice sa lepeza šiškama
brings back the memories.......eh ti po?eci devedesetih uz Miru Škori? i "Otka?i", pa je još tu bio i neki anonimus Miholjica, Mirko ?aji?, izvesna Vesna
sa pesmom "Nano" (ne budi me rano, znaš da se slatkiši jedu polagano, slatke su bombone keks i ?okolade, al` je slaðe nano, šta mi momci rade) i ostali TV Palma hitovi.
A zašto mi se danas ceo taj zeldi fazon sviða? Šajaznam, valjda neki fetiš.
Samo ?etvorka prili?no jadno izgleda kada vrisne ðon.
Originally posted by Kittrie
@kiseli
kad sam bila veomaaaaaa mala i tupafa, kupila sam te nike 4, u stvari doneo mi cale iz inostranstva dok su ovde svi nosili one kineze sa plasticnim svetlecim djonovima... i dalje su patike lepeeeeeeeeee
![]()
Joj, vidiš meni su onomad bile totalno fuj, ali su mi danas, kao i još ponešto iz celog tog zeldi fazona, totalno super.
Ne ne ne, nikako šalvare i nikako kožna jakna preko trenerke.....just trenerke und trubo folk und cice sa lepeza šiškama

brings back the memories.......eh ti po?eci devedesetih uz Miru Škori? i "Otka?i", pa je još tu bio i neki anonimus Miholjica, Mirko ?aji?, izvesna Vesna

A zašto mi se danas ceo taj zeldi fazon sviða? Šajaznam, valjda neki fetiš.

Samo ?etvorka prili?no jadno izgleda kada vrisne ðon.