Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by Hton

da li da ponovo pocnem da se nadam i budem ispaljen... ma nek ide zivot :molise: :D
:giggle:
Korisnikov avatar
By Hton
Madnna o pobedi Obame

''
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by j::s
Sta mislite ko ce biti Madonin sledeci decko/muz/partner/kako god se to zove u njenim godinama/deda?

Ko kazhe da cje biti "mushko"? :giggle:
Korisnikov avatar
By Hton
Ako za nešto možemo da računamo na Madonnu, onda su to novi momenti u istoriji muzike.
Britney Spears i Justin Timberlake nastupiće zajedno sa Kraljicom popa, kada ona bude nastupala u Los Angelesu u okviru svoje turneje "Sticky&Sweet", saznaje E! News.
"Oni će večeras nastupiti sa Madonnom", rekao je voditelj i producent ove kuće Ryan Seacrest.
I Britney i Justin su sarađivali sa Madonnom, Justin nešto skorije, ali se bivši par nije baš dobro slagao od njihovog raskida. "Ako se Britney i Justin stvarno pojave sa njom na sceni... Mislim da će to biti nesvakidašnji trenutak", dodao je Seacrest i najavio da će više informacija biti objavljeno na radiju KIIS FM sutra.
"Očekujte neka velika iznenađenja!"

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Hton
Kako je voditelj E! News, Ryan Seacrest najavio na radiju KIIS FM, Madonna i Britney otpevaće tokom svog zajedničkog nastupa i delić pesme "I Kissed A Girl", veliki hit nove zvezde Katy Perry! Stay tuned for more!

:vogue:
Korisnikov avatar
By Hton
Madonna je obavestila fanove da će se njen koncert održati večeras na stadionu Dodgers, uprkos tehničkim i problemima sa rasvetom.
U saopštenju za javnost, koje je pročitala njen PR (draga nam) Liz Rosenberg, navodi se da je kostrukcija Madonnine scene kasnila sa postavljanjem zbog nekih tehničkih problema sa samom opremom. Iako je šteta naneta na vrhu scene i uzrokovala probleme sa rasvetom, Madonna je odlučila da ipak održi koncert pod takvim uslovima.
"Iako je vrh moje scene oštećen i neki svetlosti efekti, kao i rasveta ne rade, želim da održim svoj koncert i pored toga, jer ne želim da razočaram svoje fanove", izjavila je Madonna.
Korisnikov avatar
By Hton
Madonna se iskupila za tehničke probleme na krovu svoje scene- tako što je nastupala sa dve najuspešnije mlade po zvezde, Britney Spears i Justinom Timberlakeom!
Odlaganja, po Madonninoj želji nije bilo, a Madonna je kasnije objasnila fanovima: "Pola moje scene nedostaje... zato smo u mraku. Nedostatak svetla je uzrok što ne mogu lepo da vas vidim, a to je ono što čini nastup tako živim. Zato, priđite malo bliže. I hvala vam na razumevanju!"
U međuvremenu, saradnik na njenom poslednjem albumu i druga polovina pesme "4 Minutes", Justin Timberlake, pojavio se na sceni i zamenio igrača i video bimove, koji su na ostalim koncertima služili kao zamena originala.
Britney Spears nastupila je nakon više od godinu dana, i to na sceni zajedno sa Madonnom.
Pop princeza izgledala je vrlo "chic" u beloj košulji i crnim pantalonama, kada se na stejdžu pojavila sa širokim osmehom na licu.
"Ova Britney bila je potpuno drugačija od one od pre godinu dana", rekao je jedan fan nakon koncerta u Los Angelesu. "Blistala je! Izgledala kao da joj je konačno drago što se nalazi na sceni".
Mlada Britney izgledala je presrećno što se konačno vratila svom poslu i sa Madonnom je otpevala njen hit iz 1994. godine, "Human Nature".
Kažu da je Britney Spears, odmah nakon svog nastupa s Madonnom, okružena telohraniteljima napustila Dodger Stadium. Dakle, bivši pop par se verovatno nije sreo tokom koncerta, ali barem su disali isti vazduh.
Nastup su, pored hiljada fanova, pozdravile mnoge slavne ličnosti, poput Heidi Klum, Jennifer Lopez, Drew Barrymore, Kate Moss, Ryan Seacrest, Fergie, Lucy Liu i Elizabeth Banks.
Madonna se publici obratila rečima: "Ona nije vaša k*čka", što je izazvalo smeh njene mlađe koleginice, koja je na to dodala: "It's Britney, bitch".
Korisnikov avatar
By XerYuS
bas sam hteo da postavim ovo sto si i ti Htone :)
bas je super sto su joj se pridruzili
Korisnikov avatar
By ns.happy
Dvanaestog novembra, 1984. godine, Madonnin drugi studijski album, "Like A Virgin", ugledao je svetlost dana. Ovaj album Madonni je postavio temelje za najveću pop zvezdu ikada. Producent albuma je Nile Rodgers, a album je izdao 4 hit singlova koji su se našli u prvih pet na top listama: Like A Virgin (Broj 1 čak 6 nedelja), Material Girl (broj 2), Angel (broj 5) i Dress You Up (broj 5). Ovaj album je njen najprodavaniji album u Americi sa preko 10 miliona prodatih kopija. "Like A Virgin" proveo je 3 nedelje na vrhu Bilboardove liste 200 najboljih albuma.

Debitantska pozicija na listi albuma: 1
Ukupno nedelja na listi: 108
RIAA Certification: 10x Platinum
http://madonna-serbia.blogspot.com/2008 ... irgin.html
Korisnikov avatar
By Hton
Video-spot za Miles Away...
..biće premijerno prikazan 17. novembra! :yay:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Kako je style.com ranije ove nedelje najavio, Madonna će biti zaštitno lice robne marke Louis Vuitton za prolećnu sezonu. Ali: snimanje nije obavio dvojac Mert Alas/Marcus Piggott, već Madonnin dugogodišnji saradnik Steven Meisel. Ovaj fenomenalni fotograf radio je fotografije za Madonninu kontroverznu knjigu iz 1992. godine "Sex".
Stilista je Marie Amelie Sauve, koja radi za Vogue Paris kao urednik za modu, a takođe je konsultant za Balenciagu.

Snimanje je obavljeno DANAS!
Korisnikov avatar
By Stanwik
www.24sata.rs

Madonin rediteljski debi na Festivalu autorskog filma u DKC-u

Slika

Filmska revija autorskih filmova, ovoga puta pod imenom „Pogled u svet”, donosi niz žanrovski različitih ostvarenja...
Festival autorskog filma, koji će od 26. novembra do 3. decembra „zahvatiti” čak pet bioskopskih dvorana, donosi nam ove godine niz nagrađivanih ostvarenja - od kandidata za Oskara, proverenih autora i potpuno novih imena u filmskoj industriji do zvezda kao što su Madona i Mišel Vilijams.

PROGRAM - Filmska revija autorskih filmova, ovoga puta pod imenom „Pogled u svet”, donosi niz žanrovski različitih ostvarenja povezanih umetničkim kvalitetom koji prkosi šablonskoj proizvodnji filmova za čistu zabavu.
Tako će se u trci za glavnu nagradu naći 15 ostvarenja među kojima su Madonin debi „Prljavština i mudrost”, bosanski kandidat za Oskara „Snijeg” Aide Begić, kao i nova verzija filma „Snimanje u Palermu” Vima Vendersa, koja će na ovom festivalu imati svetsku premijeru. Već se naziru i drugi favoriti.
- Verovatno će najzanimljivija biti projekcija filma „Peščanik” pošto će je pratiti veliki okrugli sto na temu „Danilo Kiš u filmskom mediju”. Takođe, očekujemo i veliko interesovanje za film „Glad” britanskog konceptualnog umetnika Stiva Mekvina, kao i za „Valcer sa Baširom” Arija Folmana, koji je potpuno inovativna animirano-dokumentarna forma i , pored glavnog programa, biće prikazan u sklopu Angažovano-dokumentarne sekcije - ističe Bojana Kovačić, PR Festivala koji se po 14. put održava u organizaciji udruženja „Pogled u svet“ i filmske distributerske kuće MegaCom film.
A dok ova sekcija, prema navodima organizatora, predstavlja „obavezna lektiru za svakog društveno osvešćenog građanina”, program muzičko-biografskih filmova posvećenih ikonama pop kulture biće prvi izbor fanova Boba Dilana, Madone, Lua Rida, Rolingstonsa i sastava „Joy Division”.
Premijerni program biće prikazivan u Dvorani Kulturnog centra, a deo glavnog, kao i prateći programi, u bioskopu Balkan, Art bioskopu, Domu kulture „Studentski grad” i Jugoslovenskoj kinoteci. Ulaznice koštaju od 100 do 250 dinara, a za projekcije u Kinoteci je besplatan.
- Ideja je bila da pokušamo da festival dovedemo u ceo grad i da privučemo što više ljudi, tako da će se program svakodnevno odvijati u pet sala. To je i najveći korak napred u ovoj godini. Pored toga, imaćemo i dosta gostiju; mislim da će se svakog dana publici pokloniti po neki autor - kaže Bojana Kovačević.

Horori u pratećem programu
Među pratećim programima festivala su i „Tamni talas” kao omaž Živojinu Pavloviću, „Zabranjena montaža”, posvećen francuskom filmskom kritičaru i teoretičaru Andreu Bazenu, i „Filmovi za nesanicu” - izbor španskih filmova horora i užasa.
Korisnikov avatar
By Hton
Spot je pomeren za ,opet nije sigurno ,dve nedelje ...
Korisnikov avatar
By Stanwik
sto se mene tice moze i da ne izadje, ako je sacinjen od snimaka sa koncerta...
Korisnikov avatar
By Hton
to sam i ja govorio dok nije rekla da ce se pojaviti takav spot...a do pre dva dana sam pljuvao sve koji izdaju takve spotove:nope: gadim mi se :D I 'OCU SPOT!!! :rida:
:D
Korisnikov avatar
By ns.happy
Pop kraljica poručila pop prinzeci da se ne udaje ponovo

Spearsova, koja se od muža Kevina Federlinea razvela 2006. godine, navodno je dobila savet od the Material Girl odmah nakon skorašnjeg zajedničkog nastupa. Madonna, koja je objavila i svoj razvod od reditelja Guya Ritchieja, ostavila je Britney više nego dovoljan odgovor o tome šta ona misli da je najbolje za obe.

"Britney je pitala Madonnu da li će se opet venčavati nakon Guya. Madonna, ne samo da je poručila da neće, već je i savetovala Britney da zabpravi na brak i dodala da brakovi jednostavno ne fukncionišu za devojke kao što su njih dve. Madonna očigledno vidi deo sebe u Britney, jer se videlo da je želela da joj pomogne", rekao je izvor.

UBritney.com
Korisnikov avatar
By Hton
ne znam sta joj bi - petar pan wannabe :lol:

Slika
Slika
By жњ
kako je kjut britni, neee veeeruuuujem :sweet:

bas mi je drago sto se oporavila. umal da propane djevojka...

zbog cega se madona obukla kao žbun?
Korisnikov avatar
By Hton
razvela se ,ima prava na to :)
By superfly
"Madonna je sve iznenadila odjenuvši zelenu livadu od haljine koja krojem podsjeća na Kremenko stil..."

:smeh:

Slika

net.hr
Korisnikov avatar
By ns.happy
Kako nas Warner Holandija i MadonnaTribe obaveštavaju, video-spota za treći singl sa albuma "Hard Candy" neće biti...

A, kao mogući razlog, napominje se činjenica da Madonna želi da što pre napusti Warner, a u tom slučaju, Warner više ne želi da traži novac na njene projekte...
Korisnikov avatar
By Stanwik
pa mogla bi ona malo da odresi kesu... kesetinu.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Da li je neko gledao Filth and Wisdom???
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!