Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Stanwik
I ja!!! Super joj stoje!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Val
Super je ONA! Sa shishkama, bez, cjelava...kakva god! Mozhemo samo da sanjamo da u njenim godinama izgledamo ovako...Samo da je "malkice" deblja... :mljac:
Korisnikov avatar
By XerYuS
i da nabaci tamniji ten za nijansu ili dve :)
Korisnikov avatar
By Hton
i poznati idu na madonnu:D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Hton
MTV Europe Music Awars nominacije za Madonnu su:

ACT OF 2008
BEST ACT EVER
MOST ADDICTIVE TRACK (4 Minutes)
HEADLINER
ALBUM OF THE YEAR (Hard Candy)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ja negde procitao da je prodato tek nesto vise od 20.000 karata za Jaz. S obzirom da su u poslednjih nekoliko dana pocele gomile nagradnih igara vezane za koncert, sumnjam da ce sve karte biti rasprodate. I sve zbog jebene lokacije!!! Znam bar 50 ljudi koji bi isli ali im je cimanje da idu cak u Budvu. Ja sam u poslednjih mesec dana bar pet puta promenio misljenje...danas sam odlucio da cu ici ako mi ispit ne bude 25. ili 26. :flaming:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by colonia_boy
Ja negde procitao da je prodato tek nesto vise od 20.000 karata za Jaz. S obzirom da su u poslednjih nekoliko dana pocele gomile nagradnih igara vezane za koncert, sumnjam da ce sve karte biti rasprodate. I sve zbog jebene lokacije!!! Znam bar 50 ljudi koji bi isli ali im je cimanje da idu cak u Budvu. Ja sam u poslednjih mesec dana bar pet puta promenio misljenje...danas sam odlucio da cu ici ako mi ispit ne bude 25. ili 26. :flaming:
a ipak nisi uspeo da spremis sve za ovaj rok? :(
ako je rec o onom ispitu , mozda budes imao srece pa ti ga stave i pre 23.-cini mi se da rok pocinje od 18.ali nisam siguran...
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ja idem 19og u Becice i odsedam 200m iza Splendida u sobi koja ima pogled na hotel :P
Nosim naravno aparat kako bih uslikao mlvc sa protezom na glavi za zatazanje koze a slike cu DOOOBRO da unovcim!:freddy:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by j::s
Ja idem 19og u Becice i odsedam 200m iza Splendida u sobi koja ima pogled na hotel :P
:lol: jel to sada atrakcija u cg? :D
Najskuplje sobe su sa pogledom na Splendid umesto na more:lol:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ma jok, kakvi bre skupe! 6e krevet (prosla sezona). A sobe su super - imaju kupatilo, klimu, tv, mini bar, mini frizider! Poznajem tu zenu kod koje odsedamo od prosle godine! Hoce neko br. tel.? Sestra i ja ostajemo 7 dana.
Korisnikov avatar
By Hton
Za koncert koji će Madona održati 25. septembra na plaži Jaz, do sada je prodato više od 35.000 karata, a najskuplje ulaznice su rasprodate!

- Više u prodaji nema karata za VIP ložu, koje su koštale 200 evra, a prodate su i sve ulaznice za fan-ring ispred bine (cena im je bila 70 evra, prim. nov). Preostale su jedino karte od 35 evra, za mesta dalja od bine - rekao je za „Blic“ Aleksandar Radoš, portparol koncerta koji organizuju opština Budva, Turistička organizacija Budve i Prva banka Crne Gore, dok su za produkciju zaduženi „Live Nation“, „Komuna“ i „Patent“.
Za koncert na Jazu je štampano 66.000 ulaznica, a prava navala se tek očekuje budući da se po tradiciji najviše karata proda uoči koncerta.
Da podsetimo, Madona je turneju „Sticky & Sweet“ započela 23. avgusta nastupom u Kardifu, a po navodima stranih medija, kraljica popa je dvosatnim energičnim koncertom pokazala da je u sjajnoj formi bez obzira na to što je nedavno proslavila 50. rođendan. Takođe, Madona je još jednom potvrdila da je majstor provokacije - ovoga puta, lavinu kritika je izazvala video-snimcima (koji su puštani između pesama) na kojima su prikazani Adolf Hitler, predsednik Zimbabvea Robert Mugabe, i predsednički kandidat republikanaca Džon Mekejn. Odmah nakon nastupa u Kardifu oglasio se i Mekejnov portparol, koji je izjavio da su snimci uvredljivi kao i da je nedopustivo bilo kakvo poređenje Mekejna i Hitlera. Ipak, Madona ne haje za kritike jer je ostvarila svoj osnovni cilj, opet svi pričaju o njenoj turneji i nagađaju koga će prozvati na sledećem koncertu.
Korisnikov avatar
By XerYuS
u berlinu je imala jedan novi kostim
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by colonia_boy
:smeh:

Madeline: Heeeeeeeeeeeel
Helen: Maaaaaaaaaaaaad

:rotflmao: :rotflmao:
I na kraju filma kad se onako senilne i ofucane razbiju o parking i onda pitaju jedna drugu: do you remember where you park the car? :lol:

I love that movie.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by j::s
Ma jok, kakvi bre skupe! 6e krevet (prosla sezona). A sobe su super - imaju kupatilo, klimu, tv, mini bar, mini frizider! Poznajem tu zenu kod koje odsedamo od prosle godine! Hoce neko br. tel.? Sestra i ja ostajemo 7 dana.
OMG hocem ja...takav komfor za 6 e samo? :shok:
Korisnikov avatar
By Hton
:wtf:

JEDNA od najslavnijih živih pop-zvezda - Madona, moći će zaista da postane Budvanka. Ako to želi. Kako "Novosti" saznaju, njoj će kompanija "Miraks", koja na bregu Zavala u Budvi gradi ekstraluksuzne apartmane, ponuditi stan u trajnom vlasništvu. Biće to zapravo vila od 326 kvadratnih metara sa bazenom na vrhu, tik uz more, i svim pratećim predviđenim luksuznim detaljima. Vila za Madonu jedna je od najvećih koje će biti izgrađene u naselju Astra Montenegro,
koje ova kompanija, čiji je vlasnik ruski milijarder Sergej Polonski, gradi na poluostrvu u Budvi.
Kraljica popa, koja će na plaži Jaz održati koncert 25. septembra, ima vremena do nastupa u Budvi da odgovori na ovu ponudu. Veruje se da nema razloga da odbije poklon čija vrednost prelazi dva miliona evra.
Ukoliko postane Budvanka - tapijom na vilu, Madona će, bez sumnje, biti najbolji promoter elitnog turizma u Crnoj Gori.

Pa dobro mogu li bar pertle da im vire iz njenog dupeta, ili je to potpuno nemoguce!!!
Korisnikov avatar
By Hton
Ovo je prevod sa madoninog sajta :roll:

Dragi Madonna fanovi,
Naša 'Material Girl' započela je svoju svetsku turneju 'Sticky&Sweet' i trenutno nastupa u nekoliko evropskih gradova. Svako veče, naša devojka daje sve od sebe da svakom od vas ulepša veče.

Pevati i igrati zajedno sa njom je
Fenomenalan način da je podržimo, ali postoji sitnica koju svako od vas može
učiniti, kako bi ovo iskustvo napravilo još lepšim. Ako posmatrate koncert iz prvih redova, molimo vas da ne palite cigare(te), jer dim dopire do scene.

Hvala na razumevanju, cenimo vaš doprinos!

madonna.com
Korisnikov avatar
By Stanwik
Originally posted by Hton

JEDNA od najslavnijih živih pop-zvezda - Madona, moći će zaista da postane Budvanka. Ako to želi. Kako "Novosti" saznaju, njoj će kompanija "Miraks", koja na bregu Zavala u Budvi gradi ekstraluksuzne apartmane, ponuditi stan u trajnom vlasništvu. Biće to zapravo vila od 326 kvadratnih metara sa bazenom na vrhu, tik uz more, i svim pratećim predviđenim luksuznim detaljima. Vila za Madonu jedna je od najvećih koje će biti izgrađene u naselju Astra Montenegro,
koje ova kompanija, čiji je vlasnik ruski milijarder Sergej Polonski, gradi na poluostrvu u Budvi.
Kraljica popa, koja će na plaži Jaz održati koncert 25. septembra, ima vremena do nastupa u Budvi da odgovori na ovu ponudu. Veruje se da nema razloga da odbije poklon čija vrednost prelazi dva miliona evra.
Ukoliko postane Budvanka - tapijom na vilu, Madona će, bez sumnje, biti najbolji promoter elitnog turizma u Crnoj Gori.

Pa dobro mogu li bar pertle da im vire iz njenog dupeta, ili je to potpuno nemoguce!!!
dzizs faking krajst pomozite beskucnicima! Meni!:)
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by Hton
Ovo je prevod sa madoninog sajta :roll:

Dragi Madonna fanovi,
Naša 'Material Girl' započela je svoju svetsku turneju 'Sticky&Sweet' i trenutno nastupa u nekoliko evropskih gradova. Svako veče, naša devojka daje sve od sebe da svakom od vas ulepša veče.

Pevati i igrati zajedno sa njom je
Fenomenalan način da je podržimo, ali postoji sitnica koju svako od vas može
učiniti, kako bi ovo iskustvo napravilo još lepšim. Ako posmatrate koncert iz prvih redova, molimo vas da ne palite cigare(te), jer dim dopire do scene.

Hvala na razumevanju, cenimo vaš doprinos!

madonna.com
eto, ja se taman odvikavam od cigara. mesto mi je u prvom redu! Necu pusiti! :D
Korisnikov avatar
By XerYuS
Ja ne znam kakvo je vreme sad u budvi, ali je meni ovde nocu zima. Juce sam se smrznuo. Sta ako bas bude padala kisa ili samo duvao vetar 25og?
Ajde da pisemo peticiju da premesti koncert u bgd dok jos nije kasno
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
iz danasnjeg Blica

Madonini kostimi na izložbi

Slika

U Londonu će u februaru sledeće godine biti otvorena izložba „Simply Madonna: Materials of the Girl“, na kojoj će biti izloženo više od 300 kostima koji su obeležili Madoninu karijeru.

U galeriji „Old Truman Brewery“, između ostalog, biće izložena ružičasta haljina iz spota „Material Girl“, crni korset od satena iz spota „Open Your Heart“, venčanica koju je Madona nosila tokom turneje „Like a Virgin“. Takođe, veliku pažnju će privući i odeća iz spota „Music“, kao i kostimi iz filmova „Evita“ i „Ženska liga“. Bez ikakve sumnje hit izložbe će biti čuveni korset sa špicastim grudnjakom koji je za Madonu kreirao njen prijatelj, čuveni kreator Žan Pol Gotije.
Portparol galerije Ted Oven je izložbu opisao kao ,,kovčeg sa blagom“ u koji mora zaviriti svaki Madonin fan.
- Ovo je jedinstven uvid u Madoninu karijeru koji prikazuje svaku njenu blještavu fazu. Iako odeću tretiramo kao izložbene eksponate, oni će biti predstavljeni u glamuroznom i teatralnom stilu koji je zaštitni znak kraljice popa - izjavio je Oven.
Izložba traje od 22. februara do 21. marta 2009. i sigurno će izazvati ogromnu pažnju javnosti.
Da podsetimo, Madona će 25. septembra nastupiti na plaži Jaz u okviru turneje „Sticky & Sweet“ koja je počela 23. avgusta koncertom u Kardifu. Do sada je za Madonin nastup u Budvi prodato više od 35.000 karata, a zanimljivo je da su prvo ,,planule“ najskuplje ulaznice koje su koštale 200 (VIP) i 70 evra (fan-ring isped bine).
Korisnikov avatar
By Hton
IAKO je svih 8.000 ulaznica za fan pit i VIP tribinu za koncert koji će kraljica pop-muzike Madona održati 25. septembra na budvanskoj plaži Jaz rasprodato, zbog izuzetnog interesovanja organizatori će u prodaju za ove prostore pustiti još po 2.000 karata. Tako će "zlatni fan prostor", tik uz binu, umesto 5.500, primiti 7.500 posetilaca (cena karte 70 evra), a "Madona
siti" kako zovu VIP klimatizovani prostor sa hranom i pićem, umesto 2.500, čak 4.500 ljudi (ulaznica 200 evra). To znači da će Madonu Luizu Čikone na koncertu u Crnoj Gori pod medijskim pokroviteljstvom "Novosti" slušati i gledati čak 70.000 posetilaca (ukupan broj karata puštenih u prodaju). Inače, za ovaj spektakl do sada je prodato 35.000 ulaznica.

Jaz ide kao alva

ZA koncert koji će pop-kraljica Madona održati 25. septembra na budvanskoj plaži Jaz, do sada je prodato 35.000 karata. U prodaju je pušteno ukupno 66.000 ulaznica, od čega 58.000 za teren, po ceni od 35 evra, 5.500 karata za fan-pit, po ceni od 70 evra, i 2.500 karata za tribine (VIP klimatizovan prostor sa hranom i pićem koji zovu "Madona siti") po ceni od 200 evra. Sve karte za fan-pit i tribine su rasprodate! Preostale ulaznice za teren prodaju se u Bilet servisu, "Mamutu" i "Tiketlajnu" (Srbija), a u Crnoj Gori na šalterima Prve banke Crne Gore.
U međuvremenu, Madona je odlučila da izađe u susret svim znatiželjnicima koji su se pitali šta se sve nalazi u njenim ormarima. U Londonu će od 21. februara do 22. marta naredne godine biće
upriličena izložba na kojoj će se naći oko 300 njenih ličnih stvari koje je čuvala tokom karijere duge četvrt veka. Naziv izložbe je "Simply Madonna: Materials Of The Girl", a među eksponatima će se naći ljubičasta haljina koju je Madona 1985. godine nosila u spotu za "Material Girl", haljine iz filma "Evita", odeća iz spota za singl "Mjuzik" iz 2000. godine, venčanica koju je nosila tokom turneje "Like A Virgin"... Biće tu mnogo stvari koje ilustruju njenu 25 godina dugu i blistavu karijeru, ali ne i preterano ličnih stvari, poput kompromitujućih fotografija i ljubavnih pisama koja su nastala tokom devedesetih.
Pevačica je angažovala advokate ne bi li sprečila da se široka javnost naslađuje gledajući takve stvari.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Meni je to glupo da su za prostor oko bine pustili jos karata posto ce vec oni nazad stajati tamo gde i oni za 35eur i videti isto...
Korisnikov avatar
By jenny
ali mi cemo da se proguramo napred pa ti dodje isto ;)
Korisnikov avatar
By Hton
1000% lazu,ali ajde kad sam vec naisao na to...

Prema FoxNews na ovogodisnjoj VMA nastupice kao specijalni gosti Madonna i Christina Aguilera :roll:

Sad u sred turneje ona ce stici i da nastupi na VMA:kafa:
Korisnikov avatar
By Hton
Sa premijere Gayevog novog filma.

Izgleda da je sada u tripu "sto ja imam 'manga' oci" ,ali slatka je :D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Stanwik
pa mozda i nastupi na VMA ako su 7. sep. nastavila bi trend nastupa, na svake 2-3 god., na dodelama nagrada. izmedju 6. i 9. ima pauzu na turneji.
Korisnikov avatar
By Hton
a sumnjam da bi letela u ameriku samo zbog tog nastupa...
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!