Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Madonna, currently putting the finishing touches to her fabulous new Sticky & Sweet Show in Cardiff, is readying herself and the 250 travelling personnel for the opening night this Saturday at Cardiff's Millennium Stadium.

Hot on the diamante shaped heels of her phenomenally successful 'Hard Candy' disc, 'Sticky & Sweet' promises two pulsating hours of non stop hits in a show that features 16 dancers, a 12 piece band, more than 8 costume changes for the lady herself and £l million of Swarovski crystals.

The audience is taken on a rock driven dancetastic journey that's broken into four sections
Korisnikov avatar
By Hton
Ako neko zeli link za download knjige Life with my sister Madonna (ali sami teksta,bez slika) ,neka mi javi na u2u. Na engleskom je, navodno su se ona i njen brat posvadjali zbog njegovog objavljivanja ove knjige... mada ona vise deluje kao marketinski potez dizanja prasine pred predstojecu turneju.
Korisnikov avatar
By Stanwik
pa rekoh ja... posle svega sto je prosla bilo bi stvarno smesno da se stvarno naljuti na brata zbog knjige!
Korisnikov avatar
By Hton
Timbalandov novi album "Shock Value Vol. 2" biće u prodaji od 4. novembra. Na ovom albumu nalazi i duet sa Madonnom, pesma pod imenom "La La".
Korisnikov avatar
By Hton
BLIC

Uoči sutrašnjeg koncerta na „Milenijum stadionu“ u Kardifu, kojim počinje turneju „Sticky & Sweet“, Madona je objavila saopštenje u kojem se navodi da će se njeni nastupi sastojati od četiri tematske celine, kao i da će se tokom koncerata presvlačiti osam puta, a kraljicu popa će na sceni pratiti dvanaestočlani bend i 16 plesača...

Madona će koncert u Kardifu otvoriti „Pimp“ delom koji je inspirisan art deko umetnošću iz dvadesetih godina prošlog veka u kombinaciji sa „modernim gangsterskim makro stilom“. Druga celina „Old School“ je posvećena osamdesetim godinama i pojavi rep muzike, treći deo „Gipsy“ je inspirisan romskom muzikom, dok je završna celina „Rave“ posvećena razigranim i vrcavim istočnjačkim uticajima.
Tokom nastupa Madona će se presvlačiti osam puta, u čemu će joj pomagati pet asistenata, a 12 krojačica će biti zaduženo za intervencije u poslednjem trenutku. Sa popularnom pevačicom putuje ekipa u kojoj se nalazi 250 ljudi, uključujući tu i masera, kiropraktičara i ličnog trenera. Ovo je tek početak, Madona i njeni plesači za vežbanje koriste 12 trambolina, a o njihovoj ishrani će brinuti čak 16 ljudi. Pedantni Britanci navode da će biti korišćeno 69 gitara, kao i da će Kevin Antunjes, muzički direktor, na sceni svirati na pet klavijatura. Madona je već napravila i zalihe neophodne za turneju u kojima se, između ostalog, nalazi 100 mrežastih čarapa i 100 štitnika za kolena, a ako vas baš zanima, magazin „Elle“ navodi da će Madona za vreme turneje koristiti 200 sunđera za stavljanje šminke i 120 tufera za nanošenje pudera...
Poznata pevačica, koja će 25. septembra nastupiti na plaži Jaz, na sceni će nositi svarovski kristale vredne oko 1,5 miliona evra, a svojim obožavaocima je obećala žestoki dvosatni šou.
- Iako je nedavno napunila 50 godina, ona nema nameru da se smiri. Veoma se ozbiljno pripremala za turneju i njeni koncerti će sve ostaviti bez reči - izjavio je jedan od Madoninih prijatelja za londonski „The Sun“.

Revija modnih kreatora
Madonina turneja biće muzički spektakl, ali i velika modna revija. Čak 36 dizajnera je uključeno u kreiranje odeće za pevačicu i njene plesače i svirače. Kostime sa kojima će Madona počinjati koncerte osmislio je dizajner Rikardo Tisci iz modne kuće „Givenchy“, a na impozantnom spisku kreatora nalaze se i Stela Makartni, Tom Ford, Miu Miu, Iv Sen Loran, Roberto Kavali i mnogi drugi.
Korisnikov avatar
By Hton
2 SLIKE SA PROBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

Slika
Slika
Slika
Slika

I nova fotka kao promo materijal turneje-ponovo box fazon,ali drugacije odradjen(predpostavljam da je iz spota za Die another day,snimljenog za ovu turneju...)

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By V25
Savršeno!!!! Madonna :love:
Korisnikov avatar
By gorilica
Vogue -sa probe u Kardifu
ochajan zvuk, ali moze da se stekne utisak na shta ce to da lichi

''
Korisnikov avatar
By Seaman
Madona izdrzi jos mjesec dana.Nemoj da riknesh. :lol:
Korisnikov avatar
By Hton
video iz bekstejdža!

''
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Seaman
Madona izdrzi jos mjesec dana.Nemoj da riknesh. :lol:
pa bila bi fora da crkne pred koncert u Budvi..a da mi onda ove karte od 90 eura okacimo na zid kao uspomenu na koncert na koji ZA malo da odemo...

:zongler:
Korisnikov avatar
By V25
Ove Tour book slike su perfektne.
Korisnikov avatar
By Hton
svaki put sve bolje i bolje:hyper:
Korisnikov avatar
By Hton
osecam se kao da sam u diznilendu:lol: evo jos slika!!!! :D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By V25
Na poslednjoj liči na Britney. Btw, čini mi se da je operisala nos.
Korisnikov avatar
By Hton
jos sa probe:love:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

slika bine pred koncert:

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Stanwik
hej...... pa i nije sve tako izgubljeno sa ovom Hard Candy erom.... ove tourbook fotke su zapravo dobre!
Korisnikov avatar
By Stanwik
Jel neko video ove probe?! :maca:

Madonna Sticky & Sweet Tour "Spanish Lesson"
''

Madonna Sticky & Sweet Tour "She's Not Me"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2MNDmIuW ... re=related[/youtube]

Madonna Sticky & Sweet Tour "Heartbeat"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kLq0RRkd ... re=related[/youtube]

Madonna Sticky & Sweet Tour "Miles Away" :roflmao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c-skh8mo ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By Hton
jos nema slika drugih kostima...
Korisnikov avatar
By gorilica
Evo i tog famoznog spota sa Britney S., koji je uradila za Sticky & Sweet Tour. :D

''
Korisnikov avatar
By gorilica
Madonna - Get Stupid ( Live Sticky & Sweet Tour)

''
Korisnikov avatar
By gorilica
Madonna - Into the Groove

''
''

She's Not Me
''
Korisnikov avatar
By gorilica
Madonna Cardiff 2008 - Devil Wouldn't Recognise U

''

Give It To Me, Madonna, Sticky and Sweet, Cardiff

''
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!