- 23 Dec 2012, 21:22
E meni se povraća više kako žiri grakće maltene svakom takmičaru "pred tobom je karijera, uspešna budućnost, možeš puno da uradiš, karijera ovo, ti si formiran pevač, karijera ono", kakva bre karijera, gde su oni nesretni prošlogodišnji finalisti, daj bože da su svi zajedno ukupno izbacili tri pesme koje se pritom i ne vrte, gde su ti ljudi?! I kaće žiri prestane da laže ove sada da su već na pola puta do karijere?
Na stranu što žiri ima jedno 3-4 miljenika ljubimca međ takmičarima, i postaje malo providno kako je ta ekipica po rečima žirija bezgrešna u nastupima čak i kada nije, i kako uživa protekciju produkcije. Npr. pumpadžija mi ama uopšte nije bio tragičan sinoć koliko ga je žiri napljuvao da je bio, dok Mirna realno jebe keve kako peva, al uopšte mi nije toliko vanserijski i nebeski fantastična koliko je hvale.
Inače, Saška mi je bila jedan od naj favorita, i žao mi je što ispade. Ostali favoriti su mi Sara, Ivan i Zoran.
Ako izuzmem čestu ljigavost žirija i televizijsku izveštačenost svih prisutnih, šou mi se sviđa, zabavno mi je da se crtam svaog vikenda da gledam. Osim što bi trebalo da ga preimenuju jer se realno ne traži samo glas i vrhunski vokal od takmičara, čak naprotiv.