Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By guapo
danas sam na VH1 video spot za 'in my arms' i moram da kazem da sam ODUSEVLJEN!!! pesmu sam cuo jos maja prosle godine, kada je "procurela" i nisam bas bio odusevljen. tada mi se najvise dopala when the cat's away, koja na zalost nije usla na album. ali sada, kada sam video spot, mnogo mi se svidja. inace, ceo album je EXTRA! meni se posebno svidjaju speakerphone, like a drug, nu-di-ty, the one. nadam se da ce neka biti naredni single :)

pozzz
Korisnikov avatar
By guapo
wideh malopre i spot za Wow preko youtube:cul: Stvarno je fenomenalan. Mnogo mi se svidja sto je u klubu, a i akteri su zanimljivi :)
Kylie me svaki put sve vise i vise odusevljava!! Stvarno je najbolja!:right:
Korisnikov avatar
By Hton
U spotu In my arms izgleda fantasticno:hail: :hail: :hail: ,ali u Wow katastrofa(kao da je htela da istakne visak kilograma) :(
By ~ Le Saint X ~
Meni ona sa ovim albumom uopste nije interesantna

Valjda jer ima toliko boljih albuma
By ~ Le Saint X ~
ALL I SEE
video
is coming soon!

To ce biti singl za USA market

p.s.
Ko zeli link do nove pesme
Carried away
(B side)
u2u me
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Renoir
ALL I SEE
video
is coming soon!

To ce biti singl za USA market

Zasto misli da ce ta pesma dobro proci u US?:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By guapo
vecina kriticara, je pesmu all i see, ocenila kao idealnu za USA trziste. ja se bas i ne slazem sa tom konstatacijom... videcemo kako ce proci. kylie se vec duze vreme bori za povratak na USA scenu. zelim joj puno uspeha :sunce:

love to you all :andjelak:
Korisnikov avatar
By V25
"All I see" je sjajna pesma, meni lično jedna od omiljenih na albumu. Ljudi iz Capitola pretpostavljaju, a ja se sa njima slažem, da pesma ima zvuk koji je trenutno uspešan u USA, pop sa primesama R'n'B-a. U svakom slučaju bolje i to nego prvobitna opcija "Wow" (ma koliko se meni ta pesma sviđala, nije za USA tržište). Što se samog albuma tiče, odavno sam se izjesnio, znatno je bolji od "Body Language-a" i "Light Years", a čini mi se da je i malo kompletniji i ozbiljniji od cenjenog "Fever-a". Ovaj album je konačno korak ka jednoj ozbiljnijoj karijeri, a ne ka Mariah Carey sindromu a.k.a. "Devojka u 40-tim". Iskreno smučilo mi se više njakanje u mikrofon uz gomilu onih eksplozivnih disko efekata u pozadini, kojima je Kylie godinama bila naklonjena. Album "X" je svakako pravi korak za nju.
Korisnikov avatar
By guapo
ja ne mogu da prestanem da ga slusam... Skroz se slazem sa beogradjaninom18. Mada je po meni "Fever" ipak neprevazidjen:angel:
By ~ Le Saint X ~
Tri nove pesme

Kylie Minogue - Cherry Bomb + Do It Again + Carried Away

za linkove u2u me

and

pozurite !!!!
Korisnikov avatar
By V25
"All I See" je po svoj prilici single u USA.
Korisnikov avatar
By guapo
skinuo sam new pesme (Cherry Bomb, do it again i carried away) i moram da priznam da su EXTRA:cvetduga: posebno Cherry Bomb. nikada mi nece biti jasno zbog cega tako dobre pesme nisu usle na album, ali sad...
By ~ Le Saint X ~
Remix
ALL I SEE
with MIMS!

se pojavio

u2u me

and

snimila je spot za pesmu

COSMIC

koja ce biti sing samo u Spaniji!!!
Korisnikov avatar
By Hton

snimila je spot za pesmu

COSMIC

WTF!?!?! Na kraju ce za svaku pesmu sa albuma da snimi po jedan spot!
Korisnikov avatar
By guapo
Remix
ALL I SEE
with MIMS!

se pojavio

u2u me

and

snimila je spot za pesmu

COSMIC

JAO... Pa to je bas super :)
Korisnikov avatar
By horus.
ceo album je u principu ok, ali nije nista spec...
najvise mi se svidja speakerphone...
By ~ Le Saint X ~
Ostali remiXi
za
pesmu

ALL I SEE

su se pojavili

u2u me for them
Korisnikov avatar
By guapo
upravo sam downloadovao promo singl za All i see is you. 4 pesme su: Rap Version with Mims, extended, album i instrumental. da li je to sve ili postoji jos neki rmx?? inace, verzija sa mims-om nije losa, kao ni extended, ali i dalje mislim da nije bas adekvatan singl za usa trziste
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by guapo
upravo sam downloadovao promo singl za All i see is you. 4 pesme su: Rap Version with Mims, extended, album i instrumental. da li je to sve ili postoji jos neki rmx?? inace, verzija sa mims-om nije losa, kao ni extended, ali i dalje mislim da nije bas adekvatan singl za usa trziste
Zasto? Dosadnjikava je, spora, nikada je ne bi skontao da je ovako negde cujes-ima sve predispozicije da postane no1 hit u Americi. :kafa:

PS:uvek kada cujem neku pesmu i pomislim -ovo ce biti hit- stvarno postane hit u Evropi, ali u Americi niko nikada ni ne cuje za nju. :ubise:
Korisnikov avatar
By Hton
Zna li neko kada ce se pojaviti novi spot ta All I see?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!