Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by FrämlingPa dobro. Ukusi se razlikujuOriginally posted by deckoPa prvi album je bio najkomercijalniji od svih!!!
Uhm..ne znam...posle njenog prvog albuma, sve mi je bilo suvise komercijalno i nekako bzvz. Ne kazem da nije bilo pesama koje su ok ali u globalu....
![]()
Originally posted by deckoNema to veze sa ukusom. Volim ja i trashOriginally posted by FrämlingPa dobro. Ukusi se razlikujuOriginally posted by deckoPa prvi album je bio najkomercijalniji od svih!!!
Uhm..ne znam...posle njenog prvog albuma, sve mi je bilo suvise komercijalno i nekako bzvz. Ne kazem da nije bilo pesama koje su ok ali u globalu....
![]()
Meni je album J-Lo bio 10x veci trash
![]()
Originally posted by Beogradjanin18Stvarno ili si ironican???
Meni je spot sjajan. Dugo nije imala ovako dobru stvar.
Originally posted by Haldirma i ja ne shvatam ali mi je drago da je flop
Ja isto ne kontam zasto je album flop. Po meni njen najbolji album do sada. Mozda je jedino J to tha Lo bio bolji ali to su remixi drugih ljudi. Miles in these shoes je ludilo, priv put neka intimna pjesam od nje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!