čistačiceee i da imam četr solitera bile bi moje zorica i vera ..neće mene pjevačice al me vole čistačice.
i da sam bogat i da imam para bila bi moja dara bubamaraaa
Kroz prozor gledam u daljinu i nocas belo
tu sam ti proslog petka, ja guzvala odelo
tu smo se lige sampiona mi igrali
igrali k'o Real - Barcelona, pa se rastali
Dara Bubamara (dagh-ragh buh-bah-mah-rah) - Ciao Amore
I kažeš nećeš moći
Tvoje je svako drvo
Možda, al' čekaj
Da uradim nešto prvo
Ovi tekstovi nisu toliko interesantni, kada razmislite o PRAVIM motivima iza njih, tj.: samo da se napravi rima i ritam.
Vicevi nastaju kada kao svaki običan homo sapiens pokušate da zapravo INTERPRETIRATE ove tekstove i da tražite DUBLJI SMISAO...
Znam samo da kada cimer i ja imamo problema, ili se osećamo jako sretnim, ili bilo šta se dogodi, samo odmahnemo glavom i kažemo jedan drugom: "Eee, tvoje je svako drvo."
"A može i ovako-ako imate kada .."Ide Mile Lajkovačkom prugom "
Najpre zapazite ovaj krajnje naivan i nevin uvod:
"Ide Mile Lajkovackom prugom,
Lajkovackom prugom,
Lajkovackom prugom,
ide Mile"
To je jedna blaga konstatacija, slicna hiljadama drugih kada je reč o hodanju neke osobe prugom.Mada....ko normalan hoda prugom, pored puta? Ali, bas tu je glavni stos, iza kog se krije zapravo namera da se slusalac (citalac) uspava, da njegova izostrena cula ne reaguju i ne daju signal na uzbunu. Ko je taj kome je ovo u interesu? Vatikan, CIAsnajkaCIA, Novi Svetski Poredak
ili neko treci? Ne tako brzo! Ne donosite na precac zakljucke, već obratite paznju na sledece stihove (mozda čak i kljucne):
"Ide Mile
sa jos jednim DRUGOM,
sa jos jednim DRUGOM,
ide Mile"
Na prvi pogled nista sumnjivo. Mile je ime slicno hiljadama drugih. Lepo. Srpsko. Milozvucno. Kad kazete "Mile" to je kao da pricate o nekom ko je drag, veseo, omiljen u narodu, prijatan... jednom recju drugarcina. To je i ime koje se uglavnom davalo deci na selu. Dakle, moglo bi se reći da je Mile iz pesme zapravo, covek seljak.
Udarise nam bre na svetinju, na instituciju, na srpskog seljaka. Majku im imperijalisticku.
Pohitajmo dalje!
Takav jedan Mile, dakle, seta se po Lajkovackoj pruzi (nema druga posla!?) i jos sa jednim DRUGOM!!! Negde se je, nekom, vec
mozda upalila lampica za uzbunu. Sta molim Vas, traze dva srpska seljaka na Lajkovackoj pruzi!!???
I sve to nistamanje posmatra TRECI koji klice:
"Ja POZNAJEM
svojega DRUGARA,
svojega DRUGARA,
ja POZNAJEM"
Sto znači da je u pitanju neka ORGANIZACIJA! Njih, dakle, ima moguce je JOS i vise!!!
Potom sledi dramski zaplet koji je ovde simbolican samo na prvi pogled:
"NEMOJ Mile
da ostavljas DRUGA,
da ostavljas DRUGA,
NEMOJ Mile.
Dugacka je
Lajkovacka pruga,
Lajkovacka pruga,
dugacka je"
Od njega se zahteva da ni po koju cenu ne ostavlja druga, čak iako iskusenja budu velika.
I napokon, kada su sva cula slusaoca konacno otupljena, sledi krescendo i munjevita zavrsnica:
"Suvo seno koseno
tekla reka kroz selo
a po reci riba plovi
nema koj da lovi"
TRRAAAAAAAAASSSSSSSS!!!!
Eeejjjjjjj! Srbine brate. Tolka RIBA slobodno ti po reci plovi a srpskim se ORGANIZOVANIM MUSKARCINAMA potura SUVO SENO... pa jos koseno a zna se bre šta treba da im se radi po tom istom senu.
PEDERI bre! Homoseksualci! Mile je PEDER!!! To je zapravo, bila prva prava gej parada i to na Lajkovackoj. U srcu Srbije. I to jos odkad! A ljudi to pevaju... po svadbama, ispracajima, dete bre kad im se rodi... jbt!!!"
i can barely look at you
don't tell me who you lost it to
didn't we say we had a deal
didn't i say how bad i feel
everyone needs a helping hand
who said i would not understand
someone up the social scale
for when your going off the rail
post break up sex that helps you forget your ex
what did you expect from post breakup sex
leave it till the guilt consumes
i found you in the nearest room
all our friends were unaware
most just passed out downstairs
to think i hoped you'd be okay
but now i cant think of what to say
maybe i misunderstood
but i cant believe your feeling good
from post break up sex
that helps you forget your ex
what did you expect from post break up sex
oh when you love somebody but you find someone (uh huh huh)
and it all unravels and comes undone (uh huh huh, uh huh huh, uh huh huh)
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.