Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
rekli su mi da ce bina da bude na ovom betoniranom delu, koji se ne vidi bash na ovoj fotografiji
Korisnikov avatar
By ogi_ns
niste culi pesme od Robyn?!??!???!
:srbin:
no comment...

ja ne znam da li nekad palite neki radio...?

obozavam
BE MINE...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
da li je neko narucio kartu sa autobuskim prevozom na ticketline.co.yu?

ne mogu da nadjem detalje kada krece autobus i sto je vaznije kad se VRACA??

cekam one sa avionskim prevozom, cuo sam negde da ce i toga biti na ticketline... zanima me zna li neko vec sad KADA???
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by ogi_ns
niste culi pesme od Robyn?!??!???!
:srbin:
no comment...

ja ne znam da li nekad palite neki radio...?

obozavam
BE MINE...
Ja nemam radio.Sve zaboravim da kupim neki tranzistor. :lol:
By superfly
ubedi mene sestra da pođem na koncert, trebalo joj cca 10 sekundi.

smeštaj imamo, a to je jako bitno. :merlinka:
Korisnikov avatar
By Hton
najverovatniji izgled setliste:

Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature / Gimme More
Vogue + Samplers of Promiscuos Girl and 4 Minutes

Interlude: Die Another Day -- Theme: Boxing

Into The Groove / Jump
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music / Fedde Le Grand Remix

Interlude: Rain / Here Comes The Rain Again remix

Devil Wouldn't Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita
You Must Love Me

Interlude: Give It 2 Me remix

4 Minutes
Like A Prayer / Don't You Want Me
Ray Of Light
Hung Up
Give It 2 Me

*Napominje se da će i jedna folk pesma biti uvršćena u listu naknadno...
Korisnikov avatar
By Stanwik
Jbt pa na toj listi skoro pa nema Madonne!
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by spliff
nema vishe karata po 90 ekija :(
Ima u Budvi. :)

U Bgd su odavno prosle.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Hton

Candy Shop
Beat Goes On

Into The Groove / Jump
Heartbeat
Borderline
She's Not Me

Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita
You Must Love Me

4 Minutes
Ray Of Light
Hung Up
Give It 2 Me

:misli:

Nije lose, mada bih HUNG Up zamijenio sa Holiday ili nekom drugom.Mozda deeper and deeper.:love:
By Paris
set lista je za generaciju koja (jos uvek) raste.
Korisnikov avatar
By Hton
Ne cudi me sto nema Holiday- sama je 100 puta rekla da joj se pesma smucila, a i normalno je da 90% pesama budu nove stvari (sve dok ponovo ne napravi turneju najvecih hitova- Re-invention turneja)
Korisnikov avatar
By Hton
jutros sam se vratio iz grcke i tamo sam imao priliku da vidim(ne uzivo-nazalost) nastup elene paparizou na dodeli nekih nagrada- u pitanju je remix njenog novog singla uz muziku 4min. Nije lose,mada je original bolji(mislim na originalnu verziju eleninog singla).

''
Korisnikov avatar
By Stanwik
Originally posted by Seaman

Candy Shop
Beat Goes On

Into The Groove / Jump
Heartbeat
Borderline
She's Not Me

Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita
You Must Love Me

4 Minutes
Ray Of Light
Hung Up
Give It 2 Me

:misli:

Nije lose, mada bih HUNG Up zamijenio sa Holiday ili nekom drugom.Mozda deeper and deeper. :love:
hung up ne dirati :muzika:
Korisnikov avatar
By Hton
Ipak je treci singl miles away:yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By bakalar
:drama:
Korisnikov avatar
By Hton
ponovo set lista ali detaljnije :D

Šou će se sastojati iz 4 glavna dela. Prva pesma, CANDY SHOP, trajaće malo duže od verzije sa promo turneje (imaće malo duži intro), nešto nalik na intro na turneji "Drowned World". Dakle, po mali deo iz svake pesme sa albuma "Hard Candy", a posle ide speling C-A-N-D-Y, kao sa promo turneje.
Zvuk kucajućeg sata iz pesme "4 Minutes" može se čuti nekoliko puta u toku koncerta. Nakon toga: VOGUE, a potom i novitet: GET STUPID video-prelaz, koji podseća na onaj SORRY REMIX INTERLUDE sa turneje "Confessions". u GET STUPID čuju se semplovi "Give It 2 Me", "4 Minutes" i "Beat Goes On", a govori o načinima na koje možemo da spasemo planetu od štete koju smo joj sami naneli!
Korišćenje semplova iz njene muzike može se dosta primetiti. Mnogi klasici su muzički ponovo obrađeni i 'pomešani' sa drugim pesmama. Na primer, LIKE A PRAYER je zamenio IMPRESSIVE INSTANT i sadržaće delove hita iz 1992. godine, Felixovog DON'T YOU WANT ME.
INTO THE GROOVE, koji sadrži prizvuke JUMP, sem toga zvučaće pomalo i kao Cassiusova dance pesma TOOP TOOP, dok je BORDERLINE prava rock verzija klasika iz 1983. godine.
Prvi video-prelaz, između prvog i drugog segmenta koncerta, ustvari je brza verzija pesme DIE ANOTHER DAY, teme iz filma "James Bond". Ovde je Madonna prikazana kao bokser, potpuno nove fotografije, rađene specijalno za tour book, od strane Toma Munroa.
Drugi video-prelaz je mash-up Madonnine RAIN i HERE COMES THE RAIN od Eurythmics, što vodi do DEVIL WOULDN'T RECOGNIZE YOU. Madonna će ovu pesmu sama odsvirati na klaviru, a podsećaće pomalo na SOONER OR LATER nastup sa turneje "Blond Ambition".
Nakon LA ISLA BONITA, koja je miksovana sa LELA PALA TUTE, tu ide prelaz: originalna verzija ciganske pesme DOLI DOLI, koju ne peva Madonna. Madge se na scenu vraća posle toga, sa 'oskarovskom' pesmom YOU MUST LOVE ME.

A evo i set liste:

Sticky & Sweet Set List

Intro/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

Video Interlude - Die Another Day
Into The Groove
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music

Video Interlude - Rain/Here Comes The Rain Again
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Doli Doli (Live interlude - Romanian folk song)
You Must Love Me

Video Interlude - Get Stupid (About saving the planet)
4 Minutes
Like A Prayer
Ray Of Light
Hung Up
Give It To Me (Finale)
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa meni je to ok. kakvo je iznenadjenje na kraju?
Korisnikov avatar
By Hton
malo o kostimima :yay:

Većina ljudi je zadovoljna da radi sa Madonnom čak i jednom. Dizajner kostima Arianne Phillips traje već 11 godina, od pre-Rafaelskog izgleda za "Ray of Light" do urbane kaubojke za "Music", do Patty Hearst izgleda za "American Life" i tako dalje... Drugim rečima, u Madonna-vremenu, ona je tu već 77 godina.

Ipak, "Sticky & Sweet" turneja koju La Ciccone uskoro pokreće bila je još jednom veliki izazov za njenu stilistkinju. "Obično se pripremamo u aprilu ili maju, i krećemo u junu", kaže Phillips. "Međutim, sad turneja počinje u avgustu. To je košmar. Svi u Italiji i Francuskoj su na plaži i sunčaju se"

Na svu sreću, "svi" je preterivanje, jer Phillips daje detalje o kilometarskoj listi saradnika i svega što su dizajnirali za projekat, koji počinje 23. avgusta u Kardifu, i stiže u SAD početkom oktobra. Riccardo Tisci iz Givenchyja je dizajnirao dva odela, dok je Tom Ford dizajnirao odela za bend. Tri para cipela su specijalno napravili Miu Miu, tu su i sada već čuvene čizme preko kolena koje je dizajnirala Stella McCartney, Mochinove naočari za sunce, kao i mnogo drugih odevnih predmeta koje su doprineli Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli, kao i Jeremy Scott.

Kao i ranije, šou će biti podeljen u četiri dela. Prvi je omaž gangsta pimp stilu i Art Decou, sa Givenchy kostimima. Ovo je, kako izgleda, povratak Madonninoj ulozi koja je njena najduža modna inspiracija do sada - dominatriks. "To je tema koja se provlači kroz njenu karijeru", kaže Phillips. "Ne plaši se da bude tvrda". Drugi deo se trenutno naziva "Old School", i predstavlja podsećanje na njene rane dane u Njujorku, sa Scottovim kostimima i starim platnima Keitha Haringa, Madonninog pokojnog prijatelja i grafiti umetnika koji je 1990. preminuo od AIDS-a. "On i Madonna su bili prijatelji. Da je živ, ovo bi bio i njegov 50. rođendan. Pa sam pomislila, 'Zašto se ne bi setili i toga?'". Nakon toga, tu je "Gypsy" deo sa Givenchy kostimima. "Riccardo je novi mladi talenat. Ako pogledate Madonninu modnu istoriju, on je svakako bio očigledan izbor."
Na kraju, tu je i futuristički rave odeljak, sa dosta japanskih uticaja.

I dok je New York Times nedavno osudio Madonnine stilske izbore, Phillips kaže da je starenje imalo malo uticaja na njeno modno eksperimentisanje. "Uvek želi da pogura dalje. Nema nikakve taštine po pitanju njenih godina." Phillips konačno dodaje: "Izgleda dobro u svemu".

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By XerYuS
evo je ona rumunska doli doli. mislim, sta ce ovo na madonna koncertu. pfff...

''
Korisnikov avatar
By XerYuS
pesma koju ce madonna otpevati na koncertu...:gotika:
Korisnikov avatar
By XerYuS
a, izvinjavam se, sad vidim da nece madonna pevati pesmu, ali i onda...

Mogli su umesto toga staviti Hanky Panky. meni to bas nedostaje sa liste... a i umesto heartbeat bi mogli da ubace beat goes on
Korisnikov avatar
By Hton
pa i bice beat goes on-to je druga pesma na set listi
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!