Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by IriS
^ jock. razmišljala sam o tome da pustim svoje unutrašnje aždaje da te prožderu sada... ali ono, kao, mrzi me da se bakćem...![]()
Originally posted by m..potpisujem sve gore navedeno...
nisam bila, slaba sa parama, volim amy, al skupo. pritom se nisam nadala dobrom gigu, mada mi ovakav fiasko nije bio u vidu.
Originally posted by Mageupravo, ko mecku bozanu. zena je ocigledno u takvom stanju da joj treba ozbiljna pomoc i da se nalazi u strogo kontrolisanim uslovima, a ne da je izvlace iz rehaba i guraju na turneju (a ista stvar se desila u dubaiu na koncertu). pa jebote i bili holidej i kurt kobejn i njih brdo su imali problema sa drogama pa su bili u stanju da drze koncerte, ovde je prica otisla predaleko, zena je ocigledno nije u stanju da se brine o sebi. ovo otprilike dozivljavam kao eksploataciju nemocnog lica.
Tužno...
Jbt. žena se raspada, a dovlače je tu na binu i prave klovna i cirkusnu atrakciju od nje. Taj koncert samo pokazuje koliko ljudima nije stalo ni do ničega drugog sem para.
cela mi je prica potpuno potresna.
drugarica koja je bila host rece ovo na tviteru: "sati u hotelu su bili potresniji od nastupa. poveljom un-a zabraniti menadžerima da mentalno siluju artiste. i narkomani imaju dušu."
jebote ja bih te menadzere u zatvor. mislim zena trci da se baci s litice a ovi prodaju karte.
sad su joj otkazali turneju, nadam se da ce je hospitalizovati ili nesto.
a pritom likove kojima je to sve smesno stvarno ne razumem. ne mogu da zamislim te plitkoce i tuposti.
Originally posted by ljubav91
nista,nista,samo me zanimalo jel si razmisljala da se prijavis za nobelovu nagradu za mir![]()
Originally posted by IriSHahahahaha, bas si mi smesna, bas, bas si mi smesna
Originally posted by Zla_Barbikati si jedna jako tužna persona. jako jako jako tužna.
Zašto je jednostavno ne ubiju![]()
bila sam blaga. i kontrolišem se. baš se kontrolišem.
Originally posted by Berserkerhahhahaha koji carevi
PLUS NADOKNADIO JE PROPUST AMY WINEHOUSE - izveo je "Rehab" umesto nje..![]()
![]()
Originally posted by Zla_Barbika
nista,nista,samo me zanimalo jel si razmisljala da se prijavis za nobelovu nagradu za mir![]()
Ako si joj rekla! Glume mi tu neku humanost, i sazaljevaju ovu narkomanku i alkoholičarku, koja daje jako odličan primer mladima kako se ponašati UŽAS!!Ona je dno dna!I još je verovatno znala da je imala koncert i napila se ona ladno!Kakva je to zvezda!I ja nju sada treba da sazeljavam i glumim dobricu??IMA MNOGO BITNIJIH STVARI U OVOM SVETU I TUŽNIJIH OD OVE PIJANDURE!!!Jednostavno je treba skloniti sa javne scene i poslati na lečenje, dok još ima nade
![]()
A vi ako ste toliko "humani" i razbacujete se sa parama za koncert ove ludace, rado ću vam proslediti link sa fb-a da uplatite novac na žiro račun jednog bolesnog deteta Nece, kojem hitno treba druga operacija kako bi mogao hodati.
Originally posted by TorryNe kaki, odlicno znas da se tinejdzeri često ugledaju na svoje idole i žele biti kao oni!Svi mi imamo svoje idole, pa čak i ti, zato mi se nista ne preseravaj i ne pametuj, jer nisi vanzemaljka i ne razlikujes se od nas obicnih smrtnika.
Originally posted by Zla_Barbika
Ako si joj rekla! Glume mi tu neku humanost, i sazaljevaju ovu narkomanku i alkoholičarku, koja daje jako odličan primer mladima kako se ponašati UŽAS!!Ona je dno dna!I još je verovatno znala da je imala koncert i napila se ona ladno!Kakva je to zvezda!I ja nju sada treba da sazeljavam i glumim dobricu??IMA MNOGO BITNIJIH STVARI U OVOM SVETU I TUŽNIJIH OD OVE PIJANDURE!!!Jednostavno je treba skloniti sa javne scene i poslati na lečenje, dok još ima nade
![]()
A vi ako ste toliko "humani" i razbacujete se sa parama za koncert ove ludace, rado ću vam proslediti link sa fb-a da uplatite novac na žiro račun jednog bolesnog deteta Nece, kojem hitno treba druga operacija kako bi mogao hodati.
samo da se nadovezem na dve stvari, da ne zaboravim
1. jadni mladi ako im je neko drugi idol umesto da svako bude individua za sebe i svoja licnost
2. ako ima mnogo bitnijih stvari u zivotu, sta trazis ovde? idi uhvati devojcicu pod ruku i izadji napolje ili jos bolje idi licno tom decku pruzi podrsku umesto sto davis ovde i smaras
aj uzdravlje
Originally posted by constantinemogli bi.
joj kad ce ponovo da te banuju![]()
![]()
Originally posted by bernMenadzeri su krivi
Aj zla barbiko iskuliraj sa jeftinim moralisanjem.
Nego, krivi su menadžeri. Ejmi nije razlikovala mikrofon od boce, nije mogla hodati. Neko je morao odlučiti da je "spremna" za nastup i mužu novca. Žao mi je jer je izuzetno talentovana i autentična.
Originally posted by Kokoban
Offtopic: Traži se dečko sa fan pita, crn, majica na sivo plave linije, gledali smo se stalno, ako se prepoznaš javi se na PM![]()
Originally posted by constantineDa me banuju za šta?Izvini sinko, ali ovo je vreme demokratije i imam pravo na svoje mišljenje i niko mi ga ne može uskratiti.A ako ti imaš neko negodovanje povodom mog mišljenja tvoja stvar.Ali ako će ban rešiti problem, samo neka izvole.Izgleda da banujete samo one koji vam smetaju ili se ne slažu sa vama.Isto kao što su nekome onda zasmetale MOJE slike!
![]()
Originally posted by Zla_Barbikavredjas ljude jbg
Originally posted by constantineDa me banuju za šta?Izvini sinko, ali ovo je vreme demokratije i imam pravo na svoje mišljenje i niko mi ga ne može uskratiti.A ako ti imaš neko negodovanje povodom mog mišljenja tvoja stvar.Ali ako će ban rešiti problem, samo neka izvole.Izgleda da banujete samo one koji vam smetaju ili se ne slažu sa vama.Isto kao što su nekome onda zasmetale MOJE slike!
![]()
Originally posted by DarlingYep.
Biljana Srbljanović
20.06.2011.
NOŽ U SRCU
Ama, šta ste hteli? "Dobro veče Beograde, idemooo, ruke gore?!" Je l bi vam to bio "nastup"?
Kao prvo, Amy Winehouse nije pevačica. Svetlana je pevačica. I kod nje je, na ispraćaju za mardelj, publika sto posto bila "ispoštovana". Amy je, naprotiv, boginja, biće iz svemira, što posrće pod teretom života, a Beograd, nažalost, nije razumeo da je prisustvovao dirljivom trenutku istorije. Amy je vrhunska umetnica, u dugom nizu autodestruktivnih genija, nije rođena i ne postoji da bi Dulić pleo nogicama, a VIP pokazao šta je juče učio na času engleskog. Ona se upalila, sama od sebe, i sada nestaje pred našim očima, isparava, topi se, pretvara u atomski broj 79. Hejtovati nastup je kao kad bi prisustvovao trenutku u kojem Van Gog sebi seče uvo, a tebi bed, jer ti prska limfu na irise. Kvari ti dekoraciju i baš fine one boje. Ili kad bi tražio da ti vrate pare, jer ti je Captain Kelly prekinuo koncert u New Havenu.
Noćas je Beograd video istoriju, youtube sa "Just Friends" treba predati u arhiv MSU, da se čuva kao vredan dokument. Mene sve ovo podseća na "The Last Sitting-u" Bert Sterna, poslednju seansu fotografisanja Merilin Monro, samo nekoliko nedelja pred njenu fizičku smrt. Fotografije je naručio Vogue, i objavio ih dan nakon njene smrti, i na njima se vidi sve: i zašto je živela i zašto je umrla, sav njen užas i lepota, i sasvim svež ožiljak od operacije žuči i strašna tuga tog blistavog bića. Merilin se, tokom slikanja, nekoliko puta toliko napila, da je sate prespavala i ti su trenuci najdirljiviji. Posle je lakom za nokte žvrljala po negativima koji joj se nisu dopali, i te su slike najlepše. Mrzeti noćašnju Amy je isto kao kad bi u fotošopu obrisali rez na stomaku Merilin. Jer bi ti se potpisan print na zidu gajbe baš lepo slagao uz Poltronu Frau, ali ti je ožiljak baš onako bljak.
U kakav blaziran mejnstrim se ovaj grad pretvorio? Kakav nepodnošljiv linč svih medija jednog genija na kolenima, kakva sabornost u šutki, i svi su tu, kao kod Konuzina na žuru. Šta je lakše od toga? Ništa. A šta je teže? Život sav.
Dobro veče Atina. Dobro veče Njujork. "Well, I'm the Crawlin' King Snake/ And I rule my den", ko to ne razume, ništa ne razume. U stvari, ipak razume nešto: "Dobro veče, Ofenbah."
PS: Nisam rok kritičar, niti je ovo prikaz koncerta. Ja ulažem u Amy, tako što kupujem karte, da ima za šta ona hoće. Poslednji put sam je čekala u Parizu, kad je bend sa scene objavio da neće doći. I ovaj put sam kartu uredno kupila, al sad ja nisam došla. Znala sam šta je alhemija i da će se evaporirati. Ko je išao da đuska, taj je promašio događaj. Amy je kometa. Mogla bi si zabosti olovku u srce, prosuti ga preko scene, da li bi te to zadovoljilo? It's only rock and roll, but I like it.
Peščanik.net, 20.06.2011.
Originally posted by Darling
![]()
Biljana Srbljanović
20.06.2011.
NOŽ U SRCU
Ama, šta ste hteli? "Dobro veče Beograde, idemooo, ruke gore?!" Je l bi vam to bio "nastup"?
Kao prvo, Amy Winehouse nije pevačica. Svetlana je pevačica. I kod nje je, na ispraćaju za mardelj, publika sto posto bila "ispoštovana". Amy je, naprotiv, boginja, biće iz svemira, što posrće pod teretom života, a Beograd, nažalost, nije razumeo da je prisustvovao dirljivom trenutku istorije. Amy je vrhunska umetnica, u dugom nizu autodestruktivnih genija, nije rođena i ne postoji da bi Dulić pleo nogicama, a VIP pokazao šta je juče učio na času engleskog. Ona se upalila, sama od sebe, i sada nestaje pred našim očima, isparava, topi se, pretvara u atomski broj 79. Hejtovati nastup je kao kad bi prisustvovao trenutku u kojem Van Gog sebi seče uvo, a tebi bed, jer ti prska limfu na irise. Kvari ti dekoraciju i baš fine one boje. Ili kad bi tražio da ti vrate pare, jer ti je Captain Kelly prekinuo koncert u New Havenu.
Noćas je Beograd video istoriju, youtube sa "Just Friends" treba predati u arhiv MSU, da se čuva kao vredan dokument. Mene sve ovo podseća na "The Last Sitting-u" Bert Sterna, poslednju seansu fotografisanja Merilin Monro, samo nekoliko nedelja pred njenu fizičku smrt. Fotografije je naručio Vogue, i objavio ih dan nakon njene smrti, i na njima se vidi sve: i zašto je živela i zašto je umrla, sav njen užas i lepota, i sasvim svež ožiljak od operacije žuči i strašna tuga tog blistavog bića. Merilin se, tokom slikanja, nekoliko puta toliko napila, da je sate prespavala i ti su trenuci najdirljiviji. Posle je lakom za nokte žvrljala po negativima koji joj se nisu dopali, i te su slike najlepše. Mrzeti noćašnju Amy je isto kao kad bi u fotošopu obrisali rez na stomaku Merilin. Jer bi ti se potpisan print na zidu gajbe baš lepo slagao uz Poltronu Frau, ali ti je ožiljak baš onako bljak.
U kakav blaziran mejnstrim se ovaj grad pretvorio? Kakav nepodnošljiv linč svih medija jednog genija na kolenima, kakva sabornost u šutki, i svi su tu, kao kod Konuzina na žuru. Šta je lakše od toga? Ništa. A šta je teže? Život sav.
Dobro veče Atina. Dobro veče Njujork. "Well, I'm the Crawlin' King Snake/ And I rule my den", ko to ne razume, ništa ne razume. U stvari, ipak razume nešto: "Dobro veče, Ofenbah."
PS: Nisam rok kritičar, niti je ovo prikaz koncerta. Ja ulažem u Amy, tako što kupujem karte, da ima za šta ona hoće. Poslednji put sam je čekala u Parizu, kad je bend sa scene objavio da neće doći. I ovaj put sam kartu uredno kupila, al sad ja nisam došla. Znala sam šta je alhemija i da će se evaporirati. Ko je išao da đuska, taj je promašio događaj. Amy je kometa. Mogla bi si zabosti olovku u srce, prosuti ga preko scene, da li bi te to zadovoljilo? It's only rock and roll, but I like it.
Peščanik.net, 20.06.2011.
Originally posted by constantineJa nigde ne vidim da sam ikoga opsovala, nazvala pogrdnim imenom ili sl.
Originally posted by Zla_Barbikavredjas ljude jbg
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!