Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by avalonOduvek padam na karakteristicne stihove, u teretani i van njeOriginally posted by Dirrty19gC-c-c-c-c-c-c...ta teretana utice lose na tebe
Naravno da sam razumeo!![]()
Taj 2 stiha su mi![]()
![]()
Originally posted by erkondisnda, i to sto kazes
nije makedonac vec adrian gaxha![]()
![]()
Originally posted by greek_loverTAKO JE!!!
Jelena je bila fascinatna ... nije li rekao Tadic da cemo se boriti za Kosovo svim sredstvima ... ekstenziranom kikom ako treba![]()
Originally posted by EnRageIzvini onda, mada mislim da neko drugi jeste.Originally posted by ZoncheNisam uopce rekao da mi se svidja fizicki
Joj kako nekome moze Aleksa da se svidja...With all do respect politici ukusa...misliiiiim...zena
Da je bio erkondishn pa da razumem da balavite![]()
![]()
Originally posted by Dirrty19gDeder Drti, primirje, ajd da pevamo zajedno ...Originally posted by greek_loverTo sam ja malopre recitovao!
![]()
ne lomi mi led, vodu nemaaaa
ne soli mi ranu, suza nema ...![]()
![]()
Originally posted by greek_loverKo podrzava Jelenu od samog pocetka?!Originally posted by Dirrty19gDeder Drti, primirje, ajd da pevamo zajedno ...Originally posted by greek_loverTo sam ja malopre recitovao!
![]()
ne lomi mi led, vodu nemaaaa
ne soli mi ranu, suza nema ...![]()
![]()
..ko li zaigra, oro moje
neka ne igra, za nas dvoje,
klasje moje nespavaj,
njega ljubi, mene uspavaaaaaaaj ....![]()
Ja pevam a ti budi Bora Dugic![]()
Originally posted by Zonchemislim da ni zene nemaju tu dozu zenstvenosti
Joj kako nekome moze Aleksa da se svidja...With all do respect politici ukusa...misliiiiim...zena
Originally posted by Dirrty19ge dabogda te Jelena kikom dzarala po rupici medj guzovima
Ko podrzava Jelenu od samog pocetka?!
Ko navija za nju od prvog slusanja pesme?!
Ko je postavljaosmajlije pored svakog pomena njenog imena?!
JA PEVAM!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!