Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Upravo to. Mada, ja volim Scarlet. Jes' da je tu isto preterivala s kantrijem i sporim rokom i prekomernom produkcijom, ali tada je to bilo sveze. Preterala je kad je to nastavila da radi narednih vec PET godina!!!
Korisnikov avatar
By colorado
Je l' ide neko uopste?

Ja poceo da sredjujem vize. Ako sve prodje kako treba, idem u Slovacku i Madjarsku. Ne daje mi se 50E za slovenacku vizu...
Korisnikov avatar
By colorado
Prvi red, centar u Bratislavi. Pricali smo, naterao sam je da potpise ugovor da ce doci u Srbiju koji sam sam sastavio, sto ju je zasmejalo, i ispunila mi je muzicku zelju i svirala Bliss dok sam bio naslonjen na bini na metar od nje!! Toliko smo divljali od srece da je odlucila da sledeca pesma ne bude Tear In Your Hand koja je lagana, vec WAITRESS (!!!!!) u stilu kao sto je na albumu Venus! Hteo sam da umrem od srece. Prvu polovinu koncerta sam plakao kao beba jer je svirala sve pesme koje vec deceniju cekam da cujem, a i pre koncerta sam popio pola litre rakije. Te veceri je prvi put svirala Juarez!! Toliko sam bio van sebe i poceo da divljam da je lik do mene hteo da me siba. Takodje je te veceri prvi put svirala Lust, Happy Phantom i Yes Anastasia. Cak je potrefila i visoki ton u toj pesmi, a Fantoma je prekinula na pola jer ju je iznervirao neki lik iz publike pa je pocela da ga gadja cipelama i da mu vice nesto - this is my shooooow! You're just a cocksucker!! Hahahahaha!! Sjajan koncert!

Dva dana kasnije na M'n'Gu u Pesti sam opet dobio prvi red, i kada je dosao red na mene, nasmejala mi se, rekla mi " Hey, you! How are you?" i pukla me po ramenu! (!!!!!! u fazonu - baci kosku.) Skroz me je zbunila. Trazio sam Cruel, ali ga nisam dobio. Ali, kada je pozdravljala publiku pred drugi bis, skroz je dosla do mene i uhvatila mi ruku!! Vec tada sam znao da nece svirati Cruel. Da mi je jos i to ucinila, pored svega ostalog (ugovor, karte, Bliss, ortacki pristup), dala bi mi suvise znacaja.

Mnogo dobra turneja. Jako lici na onu iz 1998. Ona iz 2005. ne moze da se poredi s ovom. Opet je divljakusa i opet je volim.

Yessssssssssssss!!!
Korisnikov avatar
By Paki
:radosnice: ... Savršeno si preneo sve u čemu si uživao ovih dana... Mnogo sam srećan zbog tebe! :love:

:obraz: :hug:
By Shoplifter
:placko:
ja nisam mogo da idem u peshtu. samoubit cu se.
ok. nadajmo se da ce ispostovati ugovor.
jel moze da se zna play lista sa koncerata?
Korisnikov avatar
By colorado
Bratislava:

Act I – Clyde

* Bouncing Off Clouds
* Black Dove (January)
* Juarez
* Rattlesnakes
* Beauty of Speed
* Roosterspur Bridge

Interlude

* Professional Widow

Act II – Tori

* Big Wheel
* Crucify
* Glory Of The 80s
* Cornflake Girl
* Bells For Her
* General Joy

Solo

* improv
* Happy Phantom [interrupted]
* Winter
* Yes, Anastasia

Band Returns

* Lust
* God
* Code Red

First Encore

* Precious Things
* Bliss

Second Encore

* Tear In Your Hand The Waitress
* Hey Jupiter

Budimpesta

Act I (Santa)

* Body And Soul
* My Posse Can Do
* God
* Dragon
* Secret Spell
* You Can Bring Your Dog

Costume Change

Act II (Tori)

* Big Wheel
* Space Dog
* Spring Haze
* Cornflake Girl
* Bells For Her
* Siren

Solo

* “I Wanna Be Mr. Jon Evans” improv
* Leather
* improv
* Somewhere Over The Rainbow
* Marianne

Band Returns

* Amber Waves
* Little Earthquakes
* Code Red

First Encore

* Precious Things
* Tear In Your Hand

* Bouncing Off Clouds
* Hey Jupiter (Dakota Version)

Sve ostale mozes da nadjes na undented.com/tour
By ~ Le Saint X ~
Jao...bas super...drago mi je da je sve bilo tako pozitivno...

Evo bas je slusam sada...

Taxi Driver

mada uocio da bas ne zvodi moje omiljene pesme!

:P
Korisnikov avatar
By colorado
Da. Izvodi moje!!! :p

Svako vece svira makar dve nove pesme, tako da uvek ima iznenadjenja, tipa jebeni JUAREZ u Bratislavi!

Btw, imam mp3 koncerta u Bratislavi ako nekom treba...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by colorado
Da. Izvodi moje!!! :p
pa, dobro...ti si veci fan...
Korisnikov avatar
By colorado
Izvodila je tvoje 2005. Sada je red na mene. :)
By ~ Le Saint X ~
Izvodila je tvoje 2005. Sada je red na mene. :)
eh...
ali aj je tada nisam voleo...
bas ti zavidim...
jel iams slike?
ako da...we must see and show me!
ok?
Korisnikov avatar
By colorado
imam neke. ali su slikane tudjim aparatom, pa cekam da stignu.
imas slike sa svakog koncerta na onom linku odozgo.
By Shoplifter
bas dirljiv opis, razoblet cu se sto nisam bio.
hvala na listama!!!
gledao sam onih par youtube clipova sa undented iz madjarske, super je delovalo. mada mi se vise dopada menu iz bratislave
anywayz - :sigh:
Korisnikov avatar
By colorado
Neka digne 2 prsta onaj ko voli Cruel!

Ko digne dobice snimak pesme iz Cikaga ove godine. Jedna od najboljih verzija ikad!
Korisnikov avatar
By colorado
Ja bio na Torinom koncertu pre nesto manje od 2 nedelje.
U pitanju je bio festival *etno* muzike koji se odrzavao negde u picki materini Belgije, blizu francuske granice, u SATORU u sred kukuruznog polja!! Parking je bio napravljen na zitnom polju, i NIGDE nije bilo svetla, a blata svuda. Trebalo nam je sat vremena da pronadjemo auto nakon koncerta!
Skroz bizarno.
No, koncert je bio sjajan. Solo, ali sjajan. Bas je imala puno energije, i cak su pesme koje ne volim zvucale dobro. Svirala je i retke stvari, a napokon sam cuo Suede!

Pesme:

-crucify
-siren
-body and soul (skroz izmenjeno, jako dobro!)
-silent
-suede (sexy. fuck it up. yah!)
-leather (shocker. haha)
-take to the sky w/earth move
-apollo's frock
-zebra
-barons of suburbia
-cloud on my tongue
-precious things (ovo nije izvela solo od 1996!)
===
-amber

link za mp3 (i ovim ne krsim nikakva autorska prava jer nije kopija zvanicnog snimka, niti ce snimak ikad biti izdat za prodaju): http://rapidshare.com/files/135031680/easy77.rar
By Shoplifter

link za mp3 (i ovim ne krsim nikakva autorska prava...

koji si car.

hvala.

:hail:
By Roland
Prvi red, centar u Bratislavi. Pricali smo, naterao sam je da potpise ugovor da ce doci u Srbiju koji sam sam sastavio, sto ju je zasmejalo, i ispunila mi je muzicku zelju i svirala Bliss dok sam bio naslonjen na bini na metar od nje!! Toliko smo divljali od srece da je odlucila da sledeca pesma ne bude Tear In Your Hand koja je lagana, vec WAITRESS (!!!!!) u stilu kao sto je na albumu Venus! Hteo sam da umrem od srece. Prvu polovinu koncerta sam plakao kao beba jer je svirala sve pesme koje vec deceniju cekam da cujem, a i pre koncerta sam popio pola litre rakije. Te veceri je prvi put svirala Juarez!! Toliko sam bio van sebe i poceo da divljam da je lik do mene hteo da me siba. Takodje je te veceri prvi put svirala Lust, Happy Phantom i Yes Anastasia. Cak je potrefila i visoki ton u toj pesmi, a Fantoma je prekinula na pola jer ju je iznervirao neki lik iz publike pa je pocela da ga gadja cipelama i da mu vice nesto - this is my shooooow! You're just a cocksucker!! Hahahahaha!! Sjajan koncert!

Dva dana kasnije na M'n'Gu u Pesti sam opet dobio prvi red, i kada je dosao red na mene, nasmejala mi se, rekla mi " Hey, you! How are you?" i pukla me po ramenu! (!!!!!! u fazonu - baci kosku.) Skroz me je zbunila. Trazio sam Cruel, ali ga nisam dobio. Ali, kada je pozdravljala publiku pred drugi bis, skroz je dosla do mene i uhvatila mi ruku!! Vec tada sam znao da nece svirati Cruel. Da mi je jos i to ucinila, pored svega ostalog (ugovor, karte, Bliss, ortacki pristup), dala bi mi suvise znacaja.

Mnogo dobra turneja. Jako lici na onu iz 1998. Ona iz 2005. ne moze da se poredi s ovom. Opet je divljakusa i opet je volim.

Yessssssssssssss!!!

jao ovaj post mi tako vraca vjeru u zivot i nadu da se tori nije skroz prodala. toliko dugo je nisam slushao zgrozen onim nekim poslednjim albumima kojima ni imena ne znam sad...
a pre neki dan sam plakao kao beba kad su na tv-u bili spotovi iz lil earthquakes perioda

e sad samo josh da vidim o kakvim koncertima ti prichash... :)
By Roland
The Beekeeper sam uspeo da preslusam samo jednom i mrzim ga iz dna duse. Cak i uzivo su mi te pesme bile golo govno.

A za Posse sam cuo da je suvise pop. Jednostavno, ne treba mi pop od Tori. Od nje zahtevam nesto vise. A i sve te perike i koncept... vise mi se svidjalo kad se to zvalo Strange Little Girls. Izgubila je kreativnost. Samo filozofira a i pocela je da popuje.
A i godinama se stidela i bezala od svojih dana iz perioda Y Kant Tori Read, da bi sada radila sve sto je tada radila. Malo dvolicno.
y kant tori read je imao bisera nebrojeno puta boljih od ovih grozota koje trenutno slusham na spejsu

*trazi cool on your island po svojim folderima*
By Roland
i ako niste znali na spejsu mozete da naruchite tori ring tone! hahaha i mean ...come on!!!
Korisnikov avatar
By pthalo
:peva: Baker, baker, bake me a cake. Make me a day, and make me whole again
Korisnikov avatar
By colorado
Novi album ce se zvati Abnormally Addicted to Sin...

Ma je li?!!!

ABNORMALLY ADDICTED TO SIN????

Dooooookle ce vise da reciklira jednu istu ideju??

Jadnica.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by B.U.
Evo, vec nedelju dana...od kako se vratih ovde...Tori Amos & Jewel mi predstavljaju podrsku u trenucima kontempliranja, mira, ocaja...

Kao prvo, moram da se zahvalim AVALONU
jer da nije njegovog DVD-ja sa spotovima Tori Amos...verovatno je ne bih otkrio i sve bi ostalo na jednoj/dve pesme - Crucify & Cornflake Girl

Ovih dana sam 'otkrio' pesme

Winter
Scarlet's Walk
Jackie's Strenght
A Sorta Fairytale

pored
Crucify
Pretty Good Year
&
Silent All These Years
koje volim vec neko vreme

i te pesem ...ali bih pre rekao MUZIKA tako se uklapaju u moje emotivno/emocijalno stanje...da je neopisivo...
lyrics mi i dalje ostaju u drugom planu jer su mi nerazumljive u tom smislu da ne mogu da ih povezem sa nekom slikom/celinom...

Opet...
muzika...
ta melanholija... neka vrsta srecnog ocajanja - tako bih nazvao - kada ste nesrecni, ali sa trunkom srece koju ste osetili...
Uh...ne znam... ne znam da objasnim i valjda je to dobro...jeste sigurno...
eto, my journey sa Tori Amos je poceo polako, ali vidim da ide prema jednoj velikoj ljubavi
i kao i u svemu...
uvek sam vrlo vrlo srecan kada otkrijem nesto novo sto me ispunjava

Vive Tori!

:love:
ah...

Slika
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Jao...bas super...drago mi je da je sve bilo tako pozitivno...

Evo bas je slusam sada...

Taxi Driver

mada uocio da bas ne zvodi moje omiljene pesme!

:P
pesma se zove "taxi ride"

Preslusah novi album "abnormaly attracted to sinn" i neznam sta da reknem.

Inace su mi svi dosadasnji njeni albumi uspeli da se uvuku u usi, ali nisam siguran za ovaj... ko zna...

Muz. Produkcija je ovaj put savrsena, mozda zato sto je promenila izdavacku kucu... Do sad se nije puno oslanjala na pefekcionizam u post produkciji, sad sve zvuci jako "cisto".

Imam vec nekoliko favorita, ali kvantitet (17 pesama) ne mora da znaci i kvalitet.

Izabrao bih po prvom utisku:
Give
Flavor
Fire to your plain
police me
lady in blue

U svakom slucaju muzika OPET zvuci neocekivano, sto mi se kod Tori svidja, jer nikad se nije uvaljivala opstem ukusu i trendovima, nego uvek radila po svom.
Korisnikov avatar
By colorado
Kako je meni lepo kad pustim njene stare albume i setim se koliko mi je pomogla da se nadjem i skupim hrabrosti za neke stvare i istrajem u njima... pola mesta koje sam obisao sam obisao indirektno zahvaljujuci njoj i upoznao sjajne ljude... i jako mi bude zao sto joj je muzika postala sranje i sto je postala diva. :-/
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
A huge fan, of course. :klavir: :love: Definitivno u top 3 mojih omiljenih muzicara.
By LeDeNa_

Kako je meni lepo kad pustim njene stare albume i setim se koliko mi je pomogla da se nadjem i skupim hrabrosti za neke stvare i istrajem u njima...
:)

Takodje!

Tori Amos :love:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!