Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by coloradopa, dobro...ti si veci fan...
Da. Izvodi moje!!! :p
Originally posted by coloradoeh...
Izvodila je tvoje 2005. Sada je red na mene.![]()
Originally posted by colorado
link za mp3 (i ovim ne krsim nikakva autorska prava...
Prvi red, centar u Bratislavi. Pricali smo, naterao sam je da potpise ugovor da ce doci u Srbiju koji sam sam sastavio, sto ju je zasmejalo, i ispunila mi je muzicku zelju i svirala Bliss dok sam bio naslonjen na bini na metar od nje!! Toliko smo divljali od srece da je odlucila da sledeca pesma ne bude Tear In Your Hand koja je lagana, vec WAITRESS (!!!!!) u stilu kao sto je na albumu Venus! Hteo sam da umrem od srece. Prvu polovinu koncerta sam plakao kao beba jer je svirala sve pesme koje vec deceniju cekam da cujem, a i pre koncerta sam popio pola litre rakije. Te veceri je prvi put svirala Juarez!! Toliko sam bio van sebe i poceo da divljam da je lik do mene hteo da me siba. Takodje je te veceri prvi put svirala Lust, Happy Phantom i Yes Anastasia. Cak je potrefila i visoki ton u toj pesmi, a Fantoma je prekinula na pola jer ju je iznervirao neki lik iz publike pa je pocela da ga gadja cipelama i da mu vice nesto - this is my shooooow! You're just a cocksucker!! Hahahahaha!! Sjajan koncert!
Dva dana kasnije na M'n'Gu u Pesti sam opet dobio prvi red, i kada je dosao red na mene, nasmejala mi se, rekla mi " Hey, you! How are you?" i pukla me po ramenu! (!!!!!! u fazonu - baci kosku.) Skroz me je zbunila. Trazio sam Cruel, ali ga nisam dobio. Ali, kada je pozdravljala publiku pred drugi bis, skroz je dosla do mene i uhvatila mi ruku!! Vec tada sam znao da nece svirati Cruel. Da mi je jos i to ucinila, pored svega ostalog (ugovor, karte, Bliss, ortacki pristup), dala bi mi suvise znacaja.
Mnogo dobra turneja. Jako lici na onu iz 1998. Ona iz 2005. ne moze da se poredi s ovom. Opet je divljakusa i opet je volim.
Yessssssssssssss!!!
Originally posted by coloradoy kant tori read je imao bisera nebrojeno puta boljih od ovih grozota koje trenutno slusham na spejsu
The Beekeeper sam uspeo da preslusam samo jednom i mrzim ga iz dna duse. Cak i uzivo su mi te pesme bile golo govno.
A za Posse sam cuo da je suvise pop. Jednostavno, ne treba mi pop od Tori. Od nje zahtevam nesto vise. A i sve te perike i koncept... vise mi se svidjalo kad se to zvalo Strange Little Girls. Izgubila je kreativnost. Samo filozofira a i pocela je da popuje.
A i godinama se stidela i bezala od svojih dana iz perioda Y Kant Tori Read, da bi sada radila sve sto je tada radila. Malo dvolicno.
Originally posted by B.U.ah...
Evo, vec nedelju dana...od kako se vratih ovde...Tori Amos & Jewel mi predstavljaju podrsku u trenucima kontempliranja, mira, ocaja...
Kao prvo, moram da se zahvalim AVALONU
jer da nije njegovog DVD-ja sa spotovima Tori Amos...verovatno je ne bih otkrio i sve bi ostalo na jednoj/dve pesme - Crucify & Cornflake Girl
Ovih dana sam 'otkrio' pesme
Winter
Scarlet's Walk
Jackie's Strenght
A Sorta Fairytale
pored
Crucify
Pretty Good Year
&
Silent All These Years
koje volim vec neko vreme
i te pesem ...ali bih pre rekao MUZIKA tako se uklapaju u moje emotivno/emocijalno stanje...da je neopisivo...
lyrics mi i dalje ostaju u drugom planu jer su mi nerazumljive u tom smislu da ne mogu da ih povezem sa nekom slikom/celinom...
Opet...
muzika...
ta melanholija... neka vrsta srecnog ocajanja - tako bih nazvao - kada ste nesrecni, ali sa trunkom srece koju ste osetili...
Uh...ne znam... ne znam da objasnim i valjda je to dobro...jeste sigurno...
eto, my journey sa Tori Amos je poceo polako, ali vidim da ide prema jednoj velikoj ljubavi
i kao i u svemu...
uvek sam vrlo vrlo srecan kada otkrijem nesto novo sto me ispunjava
Vive Tori!
![]()
Originally posted by ~anAMORphOsé~pesma se zove "taxi ride"
Jao...bas super...drago mi je da je sve bilo tako pozitivno...
Evo bas je slusam sada...
Taxi Driver
mada uocio da bas ne zvodi moje omiljene pesme!
![]()
Kako je meni lepo kad pustim njene stare albume i setim se koliko mi je pomogla da se nadjem i skupim hrabrosti za neke stvare i istrajem u njima...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!