Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
pa sad, meni oni i jesu skroz ok kao žiri.
Mitrović je pokrao sve fore glazbenih showova, kako ne bi platio licencu i na kraju je ispalo ok, bar što se dječje verzije tiče.
HRT otkupio licencu za "Voice" i kurcu ne valja.
Inače, da stvar bude bolja, ja opće ne gledam emisije ovakvog tipa, ali eto, ova mi se baš dopada :D
Naravno, tebi se ne mora dopadati ali nije baš tako grozna kako ti kažeš da je :kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Ko?

Meni su uglavnom dobri, pojedini me bas iznenadili prijatno.

Za ovu malu mi je super Leontina dala opis: ono sto daje je tako malo, ali je tako prelepo.

Sad u petak sam se u jednom trnutku potpuno bio iskljucio i radio nesto drugo i izaso iz sobe vratio se za Todora, pa malo je reci iritantnog, po meni, ne znam odakle im samo da ga onako hvale.
Korisnikov avatar
By Stripi
a meni Todor baš bio sladak :-)
Jedino ga je malo pretjerao pred kraj, ali dobro.
Korisnikov avatar
By Mars
Nije tema, ali...

Videh predstavnicu na ESC (i samo nju, ne ostale dve).

Žasu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Bojana? Pa meni se ona dopada, pesma nije ni bitna
Korisnikov avatar
By Mars
Meni se ona dopada generalno, ali ovde mi se čak ni njen glas ne dopada, kako su joj napravili pesmu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa i ja sam ocekivao nesto vise u njenom fazonu, nesto vise funky, ili, sto se Srbiji nikad nece desiti, pesmu na engleskom.
Korisnikov avatar
By Mars
Trenutno ide ova mala koketa.

Nisu loši do sada.
By Speculum Columbae
Pinkove zvezdice < medoner i ja smišljamo piramidalnu prevaru kako da opljačkamo stanovništvo srbije/dodvoravamo se državnom vrhu kako bi postali glavni režimski proroci i ezoteričari
Korisnikov avatar
By Mars
Žiri je otvoreno na njenoj strani. Ne znam kako se bira pobednik, čisto sumnjam da neće neki sms da uključe.

Ide baraž, tačno im po licima vidiš koje dete unapred sažaljevaju što će da ispadne.
Dead kid singing.
Korisnikov avatar
By Mars
Zadovoljan.

Ispali prepotentni mutant i buduća jelena rozga.
Korisnikov avatar
By Mars
Pesma-otkriće za ovu nedelju:

Baš lepo, ja se primam na ex-yu integracije (plus plemenita ideja).

Inače neki dan u jutarnjem programu raspalog RTS-na početku programa u 6 ujutru najave Maju Sar... i ja sledeća tri sata izložim sebe TORTURI njihovog programa-sadržajno, produkcijski, gledam one degenerične voditelje DA BI ženi dali prostor u poslednjih 5 minuta emisije u 9 sati i samo što je posle kratkog razgovora sela za klavir i počela numeru - kraj, prekid, sec. Neprofesionalizam since oduvek.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
svaki put posle njenog nastupa meni pesma koju ona peva ostaje u usima najmanje tri dana
Korisnikov avatar
By Stripi
el gledate?
Večeras Todor nastupio i oduševio žiri a mene nije. Ne znam ,sve mi danas nekako loše :-/
Korisnikov avatar
By Mars
Opet Todor?!

Nisam gledao, posle ću.
Korisnikov avatar
By Mars
Evo do njega stigo.

Ladno obukli detetu SFRJ majicu.

Ima iritantnost jednog afirmisanog pevaca, ali ne bih umeo da opisem koga (a ime mu ne znam).

Video ko ispao, kao mi malo zao za Valentinu, ali daleko je dogurala za svoje mogućnosti.

Edti: apsolutno ne razumem oduševljenje ovom Ivanom . Žiri plače, ja jedva čekao da se završi.
By alexandermagic
VidEo sam samo onog decka koji je nastupio sa plesnog grupom. Ok, solidan, nista posebno. Milan Stankovic se napalio, zamijetili ste ? Ma jeste sigurno. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Jelena Tomašević kao da je malo poludela, ili to do sada nisam primećivao (zlatna haljina, teget haljina...)

Izuzetno iritantno ponašanje, lupa neke gluposti i smeje se sama sebi.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!