Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Slatko sam se nasmejao kad sam pročitao da je Pravilo o minimumu starosti, po kojem izvođači moraju imati 16 godina na dan održavanja takmičenja, uvedeno nakon Pesme Evrovizije 1989, na kojoj je izraelski predstavnik imao 11, a francuska predstavnica 12 godina.
:krezavi:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa smejurija...to za decu.

Al valjda teli da spucaju po originalnosti, te godine...

Maja Japundza...zaboravio kako se sad preziva, ok...
Korisnikov avatar
By *deni*
Tekst za pesmu '' Idemo dalje '', koju će otpevati Aleksandra Kovač, napisala je preminula majka sestara Kovač - Spomenka Kovač.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Gostuju Kovači večeras, u Pesmi i Bingu, emisiji dva najiritantnija voditelja našeg medijskog neba :)
Korisnikov avatar
By Mahoney
Bosančerosi izabrali svoju najsjajniju zvezdu, mi izvodimo Kovačove na megdan, a Hrvati imaju neki levi eliminacijski kasting sa anonimusima.

I posle se žale što ispadaju u polufinalu!
:zavera:

Bolje da nagovore nekoga od svojih mega zvezda pop muzike.

P.S. Veselo i optimistično ovo Dinino!
:fige:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by *deni*

Predstavljena je i numera kojom će se takmičiti Bosna i Hercegovina :

Ja sam se već bio nabrusio da kritikujem, ali nemam šta. Baš fina pjesmica za takmičenje, ako izuzmemo njegov engleski.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Nisam nesto odusevljen sa Dinom, tj pola ne razumem, a i pesma je sve, samo ne bosanska :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa to je ta jedna njegova pesma koju peva već decenijama.
By Hans
Jasno vam je da ćemo biti oduvani jer će svi glasati za Dina. :nope:
Korisnikov avatar
By *deni*
Čekajte da čujemo naše kandidate. Možda je klan Kovač skrojio neki planetarni hit, koji se dešava jednom u 30 godina i koji će baciti Jevropu na kolena.
Tri numere, od kojih će jedna da putuje u Nemačku, drže se u tajnosti do subAte.
:sveca:
By Hans

Eto, jasno se vidi da se u istoriji našeg učešća na Evroviziji od Bebi Dol lošije plasirao još samo izvesni Sabahudin Kurt , koji je sa pesmom '' Život je sklopio krug '' Jugoslaviju predstavljao 1964. godine i nije osvojio niti jedan poen.
Deni, kada je 9. marta 1991. Bebi Dol izabrana da ide na ESC na Jugoviziji u Sarajevu, Sloba je u Beogradu izveo tenkove na ulice protiv demonstracija koje je organizovala opozicija. Svega par nedelja posle te Evrovizije su Hrvatska i Slovenija proglasile nezavisnost. 1992. smo nastupali sa Bosnom Makedonijom i CG, odnosno kao okrnjeni. Tako da...sve je to bila politika. A drugo, dodatan baksuz je bio taj što su sestre Kovač pevale prateće vokale. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa dobro, ako je Sloba u Beogradu izveo tenkove na ulice, nije ih izvela Bebi Dol, ako su se Hrvatska i Slovenija otcepile par nedelja posle Evrovizije, nisu se otcepile usred održavanje Evrovizije, niti su to učinile zbog učešća Bebi Dol na njojzi, pa da zbog toga Bebi dobije samo jedan poen. Da je zbog toga, valjda bi logično bilo da nije dobila niti jedan poen.
Pre će biti da je Dolova neslavno prošla zato što se nikom nije svideo njen nastup, tj. dopao se samo jednom članu žirija i to taman za jedan ceo poen.
Jednostavno, bilo je dvadesetak drugih pesama koje su se žiriju više dopale, one su i dobile poene i to je to.
Korisnikov avatar
By *deni*
I kako je onda Extra Nena sledeće godine zauzela 13. mesto, a politička situacija je bila još gora nego prethodne godine ?
Dopala se članovima žirija.
By Hans
Ako je 'Brazil' bio toliko loš, zašto se onda i danas sluša? Ekstra Nene retko da se ko i seća.
Korisnikov avatar
By Mars
Ko sluša Brazil? Gde se sluša?
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa kako?Pederi slusaju Bebi Dol.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa dobro. Neeee g deeee ttuu ii za duuu geee....meeee....meeee... :jankovicka:

Al za Brazil nisam znao, stvarno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nije '' Brazil '' loša pesma, nego je loše izvedena na takmičenju 1991.
Bleda je bila i muzička pratnja, kilava je bila koreografija, a i Bebi je vala kilavo otpevala.
Ne treba zaboraviti da je žiri poene raspoređivao na osnovu utisaka sa nastupa takmičara, pogotovo u ono vreme, kad nije bilo interneta, mnogi su prvi put takmičarske pesme čuli na samom takmičenju.
Korisnikov avatar
By Mars
Bebi je otpevala kao da slika juri ton (ili obrnuto).
Bar je meni izgledalo da prevrće oči na nakim čudnim mestima u pesmi.

A tek Vajs...
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, Mars, Dolin '' Brazil '' se i danas često pušta na žurevima i svi šize na taj ritam, čim čuju prve taktove.
:colorado:
Ali !
Studijska verzija '' Brazila '' i izvođenje te pesme na ESC 1991. su dve različite stvari.
:giljotina:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Uvek sam mislio da je tada sa Bebi moralo da ima neku politicku pozadinu. Pesma jeste kitnjasta i kichasta , kao i performans , ali zar nije danas jos gore? - i kod istocnjaka i kod zapadnjaka.
Mozda je Bebi bila previse ispred svog vremena?

U svakom slucaju i dan danas kada se negde pusti " Brazil" svi skacu na noge.

Dinova pesma mi je - onako. Generalno malo mi je dosadan taj njegov ceznjivi fazon, recitovanje, jaukanje i propovedanje mudrosti o zivotu i ljubavi. Na engleskom zvuci jos gore.

Sta je A.K tice (koja ce verovatno da pobedi) mislim da je sasvim solidan izbor!
Aleksandra je slatka, reprezentativna, dobar je konpozitor i dobro peva uzivo!

Ne razumem zasto ljudi imaju problem sa njom?, ona je najbolje sto trenutno imamo.
Jeste da je lepo da postoji festival sa puno pesama itd. ali dace bog pa ce to jednog dana da se vrati.
Zadovoljan sam sto nece biti opet neki etno fazon, vec jedna zrela zena sa zrelom pesmom u stilu tradicije eurosonga koju barem mi imamo jos od ranih 60ih.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars

Bebi je otpevala kao da slika juri ton (ili obrnuto).
Bar je meni izgledalo da prevrće oči na nakim čudnim mestima u pesmi.

A tek Vajs...
Ma, usrala se od treme, to je moje mišljenje.
:uplasen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Drakche
...Aleksandra je slatka, reprezentativna, dobar je konpozitor i dobro peva uzivo!

Ne razumem zasto ljudi imaju problem sa njom?,....
Nije komercijalna, ni extra popularna.
Korisnikov avatar
By Mars

Da, Mars, Dolin '' Brazil '' se i danas često pušta na žurevima i svi šize na taj ritam, čim čuju prve taktove.
:colorado:
Ali !
Studijska verzija '' Brazila '' i izvođenje te pesme na ESC 1991. su dve različite stvari.
:giljotina:
Evo, mogu sebe da zaislim na nekom žuru kako nadahnuto plešem na Brazil...

:dance:

Mislim da ima veze sa nostalgijom.

Ja u stvari skacem i na najgore pesme, kad prodje neko vreme....pa mi budu smesne.

(primer: "Zasto moje suze teku sad")

''

Redovno je pustamo kad se skupi jedna ekipa i slatko ismejemo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Uh, sećam se ove pesme. Šiparice su se najviše palile na nju.
:gotika: :colorado:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Drakche
...Aleksandra je slatka, reprezentativna, dobar je konpozitor i dobro peva uzivo!

Ne razumem zasto ljudi imaju problem sa njom?,....
Nije komercijalna, ni extra popularna.
Ni Lena nije bila popularna pa je pobedila.
U sustini sam protiv toga da extra popularni idu na esc,
a A.K jeste popularna, vec 15+ godina je na estradi.

Eto kako hrvati. :D
Videli da zapadnjacima esc nije preterano bitan, pa odlucili da ni njima ne bude preterano bitno ako vec hoce da budu dio evrope :lol:

apropos brazil:

''

:dance:
Korisnikov avatar
By *deni*
Neka od ovih lica će se ukazati evropskoj publici u maju mesecu...

'' Briz ''

Slika

( ovaj ćelavi bi trebalo da je Era iz '' Vampira '' )

Nina

Slika

Leksa Kovač

Slika
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!