Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Kragi
Originally posted by shmizllica
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Azdaja
:lol:
Komsiluk mi je garant poludeo od Karleuse. :smeh:

:lol:

znalaaaaaa sam da si njen fan...ali, znala sam!!!! :lol:

(setih se one tvoje fotke sa perikom...znaci karleusa je bila inspiracija...) :smeh:
Hahahaha bas sam njen fan u pm!!! :smeh:
Inspiracija?! E ovo smatram uvredom! Ja sam bre najlepsa i nema nijedne bolje od mene na estradi pardon forumu!! :pucaodsmeha:

:smeh:

aE, dobro...ti si njen TAJNI fan :pucaodsmeha:

za stajling 5 bambija + sl x kad se budemo videle, zelim da se tako doCeras :D :lol:

moz' traziti sta zelis da ja obucem i kakvu periku da stavim...:afroazdaja: :pucaodsmeha:
Dogovoreno ako me branis od napadnih obozavatelja!!! :pucaodsmeha:
Smislicu u medjuvremenu sta da trazim od tebe. :lol:
josh uvek nisam kliknuo ... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Shmi
Bolje,bolje...

p.s. Steta sto nema neka fora da se stavi spot ovde i cim otvoris stranu da krene mjuza. :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by *STATUS*

Таја је жаргонски израз за ОЦА....

зате оно када кажу мој ТАЈА... мисле на ОЦА...

Јел то ЈК пева о ИНЦЕСТУ ?

Само да би шокирала Србију на челу са теткама којима је идол и које се поистовећују са њом....

:opacupa:
sve si ti milice shvatio :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam uz JK sve dok mrzi Cecu:jerry:
Korisnikov avatar
By castor
^
a ja dosao da vidim sta ti imas da pises ovde :D
Korisnikov avatar
By confinatti
Ceo gay Romeo je zarazen Insomniom i Karleusom!
Korisnikov avatar
By disaster blue
a sta ocete bas je poucna pesma..
vise spavanja= krva slika losija.. :smeh:
a i ona kad zaspi..ona budna je sasvim :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Zanimljivo (ostavimo za trenutak smisao po strani, jel...) - ovo je jedina pesma u kojoj ja razumem šta peva.
Korisnikov avatar
By Tungi
Cak mi ni do uha ne dopire...Ni melodija.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je ona Bollywood varijanta sjajna.

Al ova budala sve opogani.

Napati se jadna u zemlji zombija...
Korisnikov avatar
By Darth Vader
Cenim trud onoga ko želi da bude bolji, kvalitetnij u bilo kom slimisu. Tako cenim trud Jelena Karleuše koja je podigla nivo svoje muzike i prestavljanja iste i uradila odličan video-rad za pesmu "Insomnia". Svi znamo koliko je teško biti drugačiji i koliko to mržnje drugih iziskuje... Ili bar mislimo da znamo...

Što reče sama JK: "Da je Lady GaGa iz Srbije gađali bi je kamenjem."
I sama Lady GaGa je posve neoriginalna, a pa to puritancima u Srbiji ne smeta. Kopirati najbolje ili makar dobre, a pri tome imati stila - da, to mi se sviđa.

Ono što vi nazivate spotom, to nije. Lepo piše gore "Artwork".
Ovo služi kao podloga live nastupima. Spot treba tek da izađe.

A Lady GaGa je tek jadnica o kojoj može da se priča. Ako već želite da spalite JK što "kopira" LG, onda spalite i ovu drugu, jer je sve što je moglo PREKOPIRALA od Madonne i samo uzela najgori treš od odeće iz babinog ormara i natakla na sebe ...

Da je Lady GaGa bilo kakva umetnica, onda bi, da je JK umetnica, važio princip "umetnost radi umetnosti"...
Danas je u umetnosti SVE kopija nečega. Dostojeski je "kopirao" Gogolja, Dostojevskog Niče, Sartr, Kafka ... i sve tako do danas.
To, ipak, u književnom svetu NE ZOVE "koprianje", već uticaj.
Korisnikov avatar
By spliff
pravo si poredjenje nashao...
jk - dostojevski
svaka ti chast

:lood:
By Hans
Svaka zemlja ima nešto slično Jeleni Karleuši. Bilo bi lepo da i naša ima dobru ekonomiju, pa bi onda JK bila manje važna. Ovako, imamo samo JK i njoj slične.
Meni je ipak najzanimljivije to što ona pravi koncert u maju. :kokice:
By Hans
Ironičan si ili...?
Ne znam postoji li ili ne, ali ona nikada nije pevala uživo duže od deset minuta.
Korisnikov avatar
By Darth Vader
Originally posted by spliff

pravo si poredjenje nashao...
jk - dostojevski
svaka ti chast

:lood:

Očigledno si nesposoban da razumeš poentu ...
Kao, uostalom, i dosta ljudi koji isto napišu. :)
Korisnikov avatar
By Cvećka
Meni je pesma vec na nos izasla. Gde god odes,svi o pesmi pricaju ili je pustaju....Muka mi je vise stvaaarno.... :snupi:

Sto se stylinga na VB tice,meni je to neka mesavina Rite iz Mocnih rendzera, Lady Gage i nalozene goticarke :lepeza:
By Hans
Ne znam. Ona meni jeste donekle pozitivna, ne smeta mi da je chujem u klubu, ali...strashno je koliko novca treba da bi se ona nazvala zvezdom i sta se sve radi u cilju toga...koliko ljudi mora da se plati da joj pevaju na albumu, koliko raznim novinama da svake nedelje bude u njima...sva ta skupa garderoba a toliko malo manira...muzika je tu propratna stvar. No, njoj je to i cilj. Da se pojavi , da zavadi, da se raspravlja...
Ja je zamisljam kao da je na nekom brodu i bavi se zapushavanjem rupa,tj. lajavih usta na estradi pa je onda u nekim intervjuima nazovu zvezdom. Ona je zvezda na Pinku, DM satu i nigde vise.
Korisnikov avatar
By impressive_instant
Ja kapiram da je trebala da saceka sa ovom pesmom, ode na Evroviziju i da osvojimo prvo mesto za 5 godina unapred.

Hajducica trava.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
''

Бугарска верзија Инсомније :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by *STATUS*

''

Бугарска верзија Инсомније :)
Ja obično volim bugarske prepeve i spotove, ali ovo mi je baš baš užas. Od svih verzija Insomnije koje sam čuo, Jelenina je najbolja (a kako bi tek bilo da se neko potrudi i dobro otpeva sve)
Korisnikov avatar
By mmiki
Nisam super fan a ni bas stopostotni pljuvac JK. Pesma mi je ok na neki nacin, ali je ovaj shaban bas usrao... Sto se texta tice, prilici joj, ona mi nije za ozbiljne teme, niti mi je u tom fazonu previse bitno da je svaka rec na mestu. Sto se muzike tice, od albuma za BK sound na kojoj je bio Manijak koji mi se svidjao, mislim da je sve vise isla ka nekom nazovi turbo folku (muzickom turcizmu ili sta li je vec) sto mi se bas ne svidja. Fazon Lady Gage + Beyonce..... svako ocigledno kopiranje mi se izrazito ne svidja.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by mmiki

Sto se muzike tice, od albuma za BK sound na kojoj je bio Manijak koji mi se svidjao, mislim da je sve vise isla ka nekom nazovi turbo folku (muzickom turcizmu ili sta li je vec) sto mi se bas ne svidja.
Pa kad je pola pesama s tog albuma pokrala od Despine Vandi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!