Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By tessio
Greshka :)

Nego ne diraj mi Brendu Russel ! :) :cuddle:
Korisnikov avatar
By face2face
Originally posted by Diogenius
Upravo preslushah neshto od dotichnog. Citiracu Vendi: laki prdez.
Nit emocija, nit usaglashene melodije... gde nestade onaj divni dens s pochetka devedesetih... La bouche, 2Unlimited i ostalo... :alikako:
ne seri
Korisnikov avatar
By greenwich
ahahahaaaaaaaaaaa

Pleasures finally found my G-spot!

John Digweed

:wow: :love: :klap:

04.02.2006.
[venue unknown]

:bouncy:
By Çâðê_DUP
Asian Dub Foundation u SKCetu, 27. 01. iliti u ovoga petka.
:B

Jel' ide neko?
Korisnikov avatar
By greenwich
4. februara, skc, ponovo u nasem gradu

TUXEDOMOON
By SHY
various artists

dis_patched

rxtxcd009
/ 2006 /

A selection of live recordings from Belgrade's Dis-patch festival (2002-2004), acc. by a booklet with photos from the festival. It features 22 live recordings from the past festivals. This is a co-production with Belgradeyard Sound System.

01 le chant est deja commence?
02 iris em arco
03 the accordion song
04 dis-patch interlude
05 call my name
06 tesla
07 my most amazing new patch
08 nahfeld
09 cherry
10 sucking on a bong
11 othello
12 qaujaq totale extended
13 untitled
14 dis-patch tamper
15 plot radio (beograd plug)
16 arte
17 mo
18 work in progress
19 backwoods roads are like snakes
20 synchron
21 visitor
22 birdland

by marc marcovic
by davide balula
by colleen
by icarus
by tujiko noriko
by tarwater
by agf
by radian
by dictaphone
by belgradeyard sound system
by chicago underground trio
by rechenzentrum
by aoki takamasa
by pita
by information
by monolake
by murcof
by p.o.s.
by wang inc.
by rechenzentrum
by luomo feat. joshua kit clayton, gold chains & sue cie
by agf

ljubljanska etiketa :

http://www.rx-tx.org/

Slika

Dupli CD je luksuzno upakovan, uz prateci booklet sa fotografijama.Izdanje se od januara 2006. nalazi u prodavnica sirom Evrope, a o njemu su vec pisali magazini The Wire, De:Bug i mnogi drugi....

http://www.rx-tx.org/?n=3&id=9
By SHY
ovo nije najava za nastupe nego je preporuka za cd tako da cu ponovo staviti topik ,a posto moderator nije skontao o cemu se radi ,zamolio bi ga ubuduce da procita sadrzaj topika
By SHY
a ovo je najava

Slika
Korisnikov avatar
By greenwich
keh keh khm ta najava se nalazi nekoliko postova iznad... kad smo vecj kod nepaznje :)

nevermind....nego
imas li ti tu dis-patch kompilaciju za podeliti?
By SHY
malo je retardirano bacati sve u isti kosh,dok narodnjace retard teme caruju kakav moderator takve diskusije...nenam ali vec koliko sutra imam
Korisnikov avatar
By m..
To cu da nabavim. Uh, nisu stavili ni Jamie-a ni Kevin.
Korisnikov avatar
By Kupper
POZIV NA PRESS KONFERENCIJU - 3. februar 2006.

Povodom koncerta legendarne britanske rock grupe DEEP PURPLE u Beogradu, Kompanija Multimedia Concerts ima ?ast da Vas pozove na press konferenciju koja ?e se održati u petak 3. februara sa po?etkom u 12:00 u Media Centru.

Ovom prilikom ?e se predstavnicima medija obratiti direktor Multimedia Concerts (u sastavu ameri?ke korporacije Clear Channel Communications) Srdjan Stojanovi? sa saradnicima, sa ciljem da prezentiraju detalje u vezi sa tre?im gostovanjem DEEP PURPLE u Beogradu, kao i da najave ostale programe koji su u planu za 2006. godinu - uklju?uju?i reviju Holiday on Ice, koncerte ZZ Top, The Cure, Simply Red i druge.

U okviru press konferencije bi?e predstavljen i novi album `Rapture of the Deep`, ?ija koncertna promocija je zakazana za ponedeljak 27. februar u Hali 1 Beogradskog Sajma.
By superfly
how ever dou you want me, how ever do you need me...

soul II soul, 4. mart u skc-u
By Çâðê_DUP
Novi Biosphere.

DROPSONDE
Slika
By жњ
Originally posted by Kiseli
Novi Biosphere.

DROPSONDE
Slika

daj neki liiiink :trep:

ps- avatar ti je FE NO ME NA LAN!!! :D
Korisnikov avatar
By reveal
:vatroslava:

and... Boy George.... 11. mart???? jeste li ga najavili vec??? :nerd:
Korisnikov avatar
By Adam*
E to moze da bude zanimljivo!
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
[quote]Originally posted by Kiseli
Novi Biosphere.

DROPSONDE
Slika
[/quote

jupupiiiiiii THANKS :dance: :yes:
Korisnikov avatar
By Kittrie
p.s. iSfinjajeM se stoU se moUzda nepotreBno (i nePriStoUJnoU :dude: ) RAdujem unaPred, no kazu madoNNA - sepTEmbar AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Slika
Korisnikov avatar
By m..
07.05.06. Jamie Lidell u Plastiku. Pod obavezno. Sto bi se reklo l e k t i r a .
Korisnikov avatar
By Kupper
IntelligenceSlika

Ja ih volim a evo i necega malo vise:

'Kao i svaki trend, trenutni revival post-punk zvuka je doneo mnoge dobre, ali i gomilu loših bendova. Svako ko zna materiju shvata da su loši oni koji dominiraju top-40 listama, MTV-jem, te lokalnim nazovi alternativnim radio-stanicama. Sre?a da ima i bendova koji bi radiji da istražuju pomenuti žanr i unapreðuju ga, nego da se o?ešu o isti.

Kao i u originalnom post-punku s kraja 70-ih i po?etka 80-ih, i danas bendovi koji prodaju najviše nosa?a zvuka nemaju mnogo umetni?kih vrednosti. Ono što su nekad bili Pere Ubu, Homosexuals i This Heat danas su Intelligence iz Sijetla.

Intelligence su nedavno objavili drugi album "Icky Baby" za In the Red Records, jednog od najatraktivnijih ameri?kih nezavisnih izdava?a ovog momenta budu?i da su pre samo nekoliko dana izdali i come back album legendarnih Sparks.'

Tokom evropske turneje Intelligence ?e održati i 2 koncerta u Srbiji:

29. april - Subotica @ yu fest kafe
30. april - Beograd @ SKC

http://www.myspace.com/theworldisadrag
http://www.skc.org.yu/
Korisnikov avatar
By m..
To bi moglo bit zanimljivo...
Korisnikov avatar
By Mr. D
adam freeland subota, 22. april plastic
podrshka :dj: flip

ide neko? :srbin: :dance:
By Gost
Sa velikim zakašnjenjem moram da vas obavestim da su The Black Dog izdali novi album. Izašao je u toku 2005-e i pošto sam mislio da više ne postoje ni na pamet nije palo da proveravam šta se sa ovim bendom dešava.
Album se zove Silenced i totalno je ludilo. Svi kojima nedostaje stari warp zvuk (iako su izdali za novi label) ne?e pogrešiti ako si obezbede ovu muzi?ku slasticu, a posebno ako vole sastav Plaid, pošto, kao što znamo, The Black Dog su zapravo Plaid + 1, odnosno Plaid su The Black Dog - 1. :) Ako se neko slu?ajno se?a kompilacije Artificial intelligence 1992, recimo da najviše li?i upravno na taj period.......jeeeeeeeeej
:B :leviathan:

Slika
By Gost
7. jun 2006. 21:00

Velika dvorana
Koncert
Josipa Lisac

Posle 20-godišnje pauze, u Sava Centru ?e, 7.juna / 8.jun, Novi Sad -SNP/ solisti?ki koncert održati Josipa Lisac. Bi?e to prilika da se publika ponovo priseti njenog dubokog, baršunastog glasa kojim je otpevala pesme sa svog prvog (i antologijskog) albuma "Dnevnik jedne ljubavi". Josipa Lisac ostala je do danas, iako je od njenog prvog pojavljivanja na sceni prošlo punih 36.godina, jedna od najorginalnijih, najesktravagantnijih i najboljih peva?ica na prostorima bivše Jugoslavije.

Cena ulaznica:1500,1700,1900 dinara
By Gost
Misssim, ja se ne pre?erano palim na nju, al znam da mnogi da, pa eto... :dobraduša:
By жњ
joshipa che pokupiti paradajzh u facu :cheer:
By Gost
Originally posted by amnesia
joshipa che pokupiti paradajzh u facu :cheer:
što?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!