Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Camila Cabello's debut self titled album

Slika

slusam never be the same ceo decembar, sada imam jos nekoliko pesama za danonocni replay
Korisnikov avatar
By gossip
bas sam hteo nju da postavim :dance:
she's loves control je isto dancey
Korisnikov avatar
By antibiotic
Kako Srbija trenutno lose stoji sa pop albumima. Ukljucujuci narodnjake. Valjda to ima veze sa losom ekonomskom i politickom situacijom, jelte, pa je album postao luksuz i nema gde da se plasira 'il sta vec.
Nadam se da ce uskoro shvatiti da su albumi opet postali bitni.

Iz 2017, izdvojio bih Bojanu Vunturisevic i njen album "Daljine".
Ne pratim bas narodnjake, ali zilion pedera prehvailo albume Dare, Prijovicke i Maye Berovic. Izgleda da je dobro isforsirano da budu IN.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Kako sam krenula da citam tvoj post, antibiotic, pomislih na Bojanu i u nastavku je spomenes <3 Taj njen album je stvarno odlican, i definitivno je postavila standard za dobar i kvalitetan pop album.. Nadam se da ce biti toga jos, stvarno fali nasoj muzickoj sceni..

Jos nisam cula nesto sto me oduvalo, ali saznala sam da Justin Timberlake treba da izbaci novi album pa se tome radujem, bas mi je nedostajao..
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Evo slušam, dojmi mi se Eminin album.

A Bojanu obožavam još oooodavno, kad je bila u 'Svi na pod', i jedva čekam nešto novo i od nje :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!