Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Dobra je pesma, okej,... Ali meni je prosli album bio bolje, mnogo bolji. Ima i na ovom odlicnih pesama, ali na peoslom je svaka bila dobra.
Volim da je slusam, Gaga je nista naspram nje. :tongue:
Korisnikov avatar
By ns.happy
na prosli? body talk 1? nisu li to sve delovi jedne celine? ;-)
Korisnikov avatar
By V25
Dopada mi se Robyn. Super su mi sva tri "Body talk-a". Volim i prošli album, iz 2005.
By str00ja
Po meni je Body Talk jedan od najboljih, ako ne i najbolji elektro i pop album ove godine. Fantasticne pesme i fantasticna ona.

Mislim da je bas potcenjena usled ekspanzije Gage, Rihanne i slicnih (gotivim i njih, samo kazem). Ali dobro, Evropa i UK su uvek imale na svetskom nivou manje aktuelne, ali kompletnije i dugotrajnije zvezde u odnosu na SAD, a Skandinavija je poznata po dobroj elektro i pop muzici, i mislim da to Robyn odlicno pokazuje. Takodje mislim da je fenomenalan izvodjac na sceni.

Right now i dalje se lozim na Indestructible i iskopah jedan mnogo kul nastup, koji lepo objedinjuje akusticnu i originalnu verziju pesme:

''

A uradjen je i mnoogo dobar remix:

[yt]http://www.youtube.com/watch?v=M9iQqEQB ... re=related[/yt]
Korisnikov avatar
By Madonna
evo tek sada sam završio sređivanje tagova i jebavanja sa 3 jebena dela PU! da bih shvatio da NEĆU da imam onaj BODY PART kao glavni već ću lepo tri mala dela. više bonusa više sličica :weee:

a robyn obožavam. od with every heartbeat. a tek skoro sam pročitao da je keep this fire burnin njen hit and i was like :wow: pa cobrastyle...
a onda je došla u budvu :awesome:
pa je izbacila jednu od mojih najdražih pesmičica i spotova ever(dancing on my own), pa onda hang with me ♥ i indestructible ♥ a sad slušam akustične verzije :drama: perfection. jedino prva dva albuma ne bih nikad spominjao i slobodno mogu s njima u onu temu koji žanr/album/whatever nije ni morao da postoji :novine: ni treći al aj kao zbog keep this fire burnin.
Korisnikov avatar
By KiWi
Obožavam. Omiljene:

''

''

''

''

A ova mi je savršena za repeat u prevozu
''
By Orion
- Fembot
- Don't Fucking Tell Me What To Do
- Dancing On My Own
- Indestructible / (acoustic)
- Love Kills
- Hang With Me / (acoustic)
- Stars 4-Ever
- Cry When You Get Older

:bodytalk:
By Orion
Robyn won 4 Swedish Grammis last night:

Song of the Year - Dancing On My Own
Female Artist of the Year - Robyn
Composer of the Year (w. Klas Åhlund)
Album of the Year - Body Talk
By str00ja
^ e jes predobra majke mi, to mi je bila lozana na prvi play
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!