Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Slika

Nicola je josh jedna clanica britanske grupe Girls Aloud koja je odlucila da zapocne solo karijeru. Njena koleginica Cheryl se odlucila za oprobani dance pop fazon i postigla je znacajan uspeh u Evropi. Nicola se isto tako odlucila za pop muziku ali njen zvuk ipak nije toliko mainstream pa samim time ni toliko uspesan. Prvi single Beat of My Drum je dobio pozitivne kritike od svih relevantnih muzickih kriticara ali nije naisao na veci komercijalni uspeh.

''''

Sredinom septembra u prodaji ce se naci drugi single Lucky Day, koji bi trebao da bude interesantniji prosecnom MTV gledaocu.

''''

Debi album Cinderella's Eyes ce se naci u prodaji krajem septembra.

So, what do u think?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislim da baš i nemaš ukusa... slusaš baš sve što pop ispljune.

Girls Aloud nisu postigle ništa van UK, tako da sumnjam da će bilo koja od njih u solo karijeri uraditi nešto značajnije.

Ova ne samo da nije prijatna za uho, već ni za oko.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Tebi je Bionic dobar album tako da sa tobom bash i nemam sta da komentarishem.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gaga's little trash monster, gde sam ja to rekao ili napisao? :lol:

Puk'o je album s razlogom, jer je isprazan, kao što će i ova pući.
Korisnikov avatar
By Timothy
Cheryl je imala jedan hit(Fight for This Love), mada ok, bilo je tu još par pesama za slušati, ali sve je to bilo jako tanko, a naravno prolazilo je dobro zbog X-factora (u kojem je ona bila sudija). Nadine je pukla pošteno u svakom pogledu...
Što se mene tiče, Nicola do sad nijednom nije omašila, svaka pesma joj je odlična, mada to je neki drugačiji pop i nije za svakog, no ipak mislim da će "Cinderella's Eyes" biti jedan od naboljih albuma ove godine, ne verujem (ali se nadam) da će album postići neki veći uspeh...
Evo još par pesama...
''''
''''
''''
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Dirrty napisao:
Girls Aloud nisu postigle ništa van UK, tako da sumnjam da će bilo koja od njih u solo karijeri uraditi nešto značajnije.

Cheryl Cole je popularna :yes:
Volela sam GA kad sam bio mali :maji:

''

:bale:

Seril mi se uvek svidjala :love:

A za ginger nemam pojma, njah, ne volem je.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Heavy Metal Lover napisao:''

So, what do u think?
I like it. :kesa: Simpa single, ali sumnjam da će daleko dogurati s tim albumom i dobro ga prodati.
Korisnikov avatar
By Timothy
Album je izašao i poslušah ga!!!
Dobar je (u to nisam sumnjao), no moram priznati da sam očekivao malo više raznovrsnosti, ne znam, ima pesama (poput Dance the Rain, Disco, Blisters & a Comedown) koje nisu na albumu a mnogo bolje su od nekih koje su pak našle mesto na albumu :/............no dobro to je bilo na prvo slušanje, videćemo kakav će utisak ostaviti nakon nekog vremena....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!