Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by m..

...1. Grand nije izdavacka kuca. To je robovlasnicki produkt iz pakla koji cedi zivot iz mladih ljudi zeljnih boljeg zivota, slave itd. (mou da linkujem izvor, a jos ludje i gore stvari sam cula od sina jedne narodne pevacice)...
Molim te da publikuješ te informacije. Ne moraš, razume se, da spominješ ime te narodne pevačice, niti ime njenog sina.
Željni smo pikanterija.
:trach:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by smaug

Kako niko nije hteo da gleda? Kupili ljudi karte. Znali su za ciji koncet kupuju karte. Ako ne svi onda je vecina ljudi koji su bili na koncertu njeni fanovi. Znaju sta je i ko je Ejmi.
I ono gde mislim da najvise masis poentu - ovo je umetnost...kakve crne garancije... Da ti daju garancije tipa mi sviramo sat i petnaest minuta i jedan bis za soma evra? Za koga - za Ejmi? Pa ni tamburasi iz Deronja to ne rade. Nekad se napiju, pa skrate pesmu, nekad im lepo pa se napiju pa sviraju za dz...Nekad ne dodju, a mladozenja platio avans...I nije smislio alternativu...Pa svi mole i kume basistu da ustane da ide da svira...
To sto promoter 'rizikuje' pa to je njegova biznis odluka. Moz bit pogresna moz bit prava..
Sta da radimo ako Ejmi ne umre...Pa oni koji je vole i vole to sto ona radi da i dalje kupuju karte i CD oni koji je ne vole i ne vole to sto ona radi - da i da lje pucaju od muke.
To bi bio moj predlog.
A, to tako treeeba. Onda cela rasprava i prasina nema nikakvog smisla.
Ali da, muzicari tj. njihovi menadzeri unapred ugovaraju duzinu koncerta. Ugovorila ga je i Amy, 70 min. U odnosu na to se i dobija honorar (u slucaju da nije vezan za prodaju karata, sto je sada vec jako redak slucaj).
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by smaug

Kako niko nije hteo da gleda? Kupili ljudi karte. Znali su za ciji koncet kupuju karte. Ako ne svi onda je vecina ljudi koji su bili na koncertu njeni fanovi. Znaju sta je i ko je Ejmi.
I ono gde mislim da najvise masis poentu - ovo je umetnost...kakve crne garancije... Da ti daju garancije tipa mi sviramo sat i petnaest minuta i jedan bis za soma evra? Za koga - za Ejmi? Pa ni tamburasi iz Deronja to ne rade. Nekad se napiju, pa skrate pesmu, nekad im lepo pa se napiju pa sviraju za dz...Nekad ne dodju, a mladozenja platio avans...I nije smislio alternativu...Pa svi mole i kume basistu da ustane da ide da svira...
To sto promoter 'rizikuje' pa to je njegova biznis odluka. Moz bit pogresna moz bit prava..
Sta da radimo ako Ejmi ne umre...Pa oni koji je vole i vole to sto ona radi da i dalje kupuju karte i CD oni koji je ne vole i ne vole to sto ona radi - da i da lje pucaju od muke.
To bi bio moj predlog.
A, to tako treeeba. Onda cela rasprava i prasina nema nikakvog smisla.
Ali da, muzicari tj. njihovi menadzeri unapred ugovaraju duzinu koncerta. Ugovorila ga je i Amy, 70 min. U odnosu na to se i dobija honorar (u slucaju da nije vezan za prodaju karata, sto je sada vec jako redak slucaj).
Pa da samo je to ugovor izmedju umetnika i menadzera/organizatora. A ne izmedju umetnika i publike. I ne kuka mladozenja (samo) zbog para nego sto ce svatovi da ga ogovaraju. A tek mlada sta ce da mu radi.

:wink:
By Speculum Columbae
Jedino istinski adikt može da bude toliko olešen u tako bitnom trenutku.
Ponosan sam na Amy.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
"a shame and a huge disappointment" ti mama
Korisnikov avatar
By antibiotic
^ meni je funny :lol:
i ne osecam se uvredjenim :drama:

nije prvi put da se neko namerno koristi predrasudama kako bi ispao duhovit

za njih smo poslednja rupa na svirali, jebi ga.
By Glasnik
Ko je Čelsi Hantler?
Koja je to E televizija u Americi?
Digla se ovolika frka, a niko ne zna da odgovori na ova dva pitanja.

Iako mi nikad nije svejedno kad se ovakve stvari dese, mislim da smo i sami dosta zaslužni zato što smo svojim postupcima u prošlosti dali ovakvim ljudima priliku da se iživljavaju nad nama. Ovo mu sve dođe pod: ''Miloševiću, hvala''. :sigh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Glasnik88

Ko je Čelsi Hantler?
Digla se ovolika frka, a niko ne zna da odgovori na ova dva pitanja.

celsi je seljancura, koja svako malo pokusava da ispadne komicna, selja koja je sve i svasta, a ustvari nije ama bas nista...

e televizija je nesto kao bn (hhahahhahaha)
e!tv se bavi tracevima, zabavnim vestima o poznatim osobama... nish zabavno

:awesome:
Korisnikov avatar
By Misfit
Nož u srcu

Biljana Srbljanović

20.06.2011.

Ama, šta ste hteli? "Dobro veče Beograde, idemooo, ruke gore?!" Je l bi vam to bio "nastup"?

Kao prvo, Amy Winehouse nije pevačica. Svetlana je pevačica. I kod nje je, na ispraćaju za mardelj, publika sto posto bila "ispoštovana". Amy je, naprotiv, boginja, biće iz svemira, što posrće pod teretom života, a Beograd, nažalost, nije razumeo da je prisustvovao dirljivom trenutku istorije. Amy je vrhunska umetnica, u dugom nizu autodestruktivnih genija, nije rođena i ne postoji da bi Dulić pleo nogicama, a VIP pokazao šta je juče učio na času engleskog. Ona se upalila, sama od sebe, i sada nestaje pred našim očima, isparava, topi se, pretvara u atomski broj 79. Hejtovati nastup je kao kad bi prisustvovao trenutku u kojem Van Gog sebi seče uvo, a tebi bed, jer ti prska limfu na irise. Kvari ti dekoraciju i baš fine one boje. Ili kad bi tražio da ti vrate pare, jer ti je Captain Kelly prekinuo koncert u New Havenu.

Noćas je Beograd video istoriju, youtube sa "Just Friends" treba predati u arhiv MSU, da se čuva kao vredan dokument. Mene sve ovo podseća na "The Last Sitting-u" Bert Sterna, poslednju seansu fotografisanja Merilin Monro, samo nekoliko nedelja pred njenu fizičku smrt. Fotografije je naručio Vogue, i objavio ih dan nakon njene smrti, i na njima se vidi sve: i zašto je živela i zašto je umrla, sav njen užas i lepota, i sasvim svež ožiljak od operacije žuči i strašna tuga tog blistavog bića. Merilin se, tokom slikanja, nekoliko puta toliko napila, da je sate prespavala i ti su trenuci najdirljiviji. Posle je lakom za nokte žvrljala po negativima koji joj se nisu dopali, i te su slike najlepše. Mrzeti noćašnju Amy je isto kao kad bi u fotošopu obrisali rez na stomaku Merilin. Jer bi ti se potpisan print na zidu gajbe baš lepo slagao uz Poltronu Frau, ali ti je ožiljak baš onako bljak.

U kakav blaziran mejnstrim se ovaj grad pretvorio? Kakav nepodnošljiv linč svih medija jednog genija na kolenima, kakva sabornost u šutki, i svi su tu, kao kod Konuzina na žuru. Šta je lakše od toga? Ništa. A šta je teže? Život sav.

Dobro veče Atina. Dobro veče Njujork. "Well, I'm the Crawlin' King Snake/ And I rule my den", ko to ne razume, ništa ne razume. U stvari, ipak razume nešto: "Dobro veče, Ofenbah."

PS: Nisam rok kritičar, niti je ovo prikaz koncerta. Ja ulažem u Amy, tako što kupujem karte, da ima za šta ona hoće. Poslednji put sam je čekala u Parizu, kad je bend sa scene objavio da neće doći. I ovaj put sam kartu uredno kupila, al sad ja nisam došla. Znala sam šta je alhemija i da će se evaporirati. Ko je išao da đuska, taj je promašio događaj. Amy je kometa. Mogla bi si zabosti olovku u srce, prosuti ga preko scene, da li bi te to zadovoljilo? It's only rock and roll, but I like it.

Peščanik.net, 20.06.2011.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Glasnik88

Kakav si ti to peder, a ne znaš za E?! Muči, jado, ne kidaj nam nos! Pa tamo se daju Kardashians, helooooooouuuu!

:rofl:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!