Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Nekad bese

Volim
17
81%
Ne volim
Nema glasova
0%
Mogu da cujem, al nista spec.
4
19%
By J...
volim:up:

evo ovo volim sad:

''
By str00ja
Pa ne znam... Ono sto se sada smatra starim stvarima je nastalo pre nego sto sam se ja rodio... Tako da nekako ne mogu da se povezem s tim pesmama. Znam da zvuci glupo.

Kad ih cujem, mogu da konstatujem da su u pitanju dobre, kvalitetne stvari, i neke od njih mi se zaista svidjaju. Imam jednu plejlistu starijih pesama koju povremeno pustam. Ali u globalu, najveci deo muzike koju slusam je nastao od npr ranih '90ih, pa na ovamo, prosto, ono sto je nastajalo dok sam rastao. Vrlo moguce da mi to i nije bas najbolja navika, posto se se svi odreda precutno slazu da je muzika generalno vremenom postajala samo gora i manje kvalitetna.

Tako da mogu da gotivim i postujem starije pesme, ali ono, nisam to ja :)
By J...
Originally posted by Orion

Volim samo dugo nisam slušao da sam pustim pošto me drmne nostalgija pa se često izbedačim.
U tome je poenta, da te drmnu emocije kad slusas muziku, ja ako slusam muziku, slusam je s tom namerom, inace je ne slusam samo da bi mi nesto maskiralo tisinu.
Korisnikov avatar
By Srklet
ne percipiram muziku na taj nacin da je dijelim na staro i aktualno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!