Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Sunceha ha ha jadnooooo
Originally posted by constantineTo je kad ugledas kitu, a tebi usne krenu da prave tikove sisanja brze nego sto srce kuca. Posle se ljutis na sebe jer nisi vesto prikrio zelju. Ubrzana pohotnost.
sta je tahikardija... neka boles'?
![]()
Originally posted by Dirrtyjok
![]()
Iz kontexta skapirah da je to povezano s povraćkom?
Originally posted by Sunceshame on me:drama: jbg nisam jos u tim godinama da treba da razmisljam o problemima srca :*
Ustedi vreme, Pitaj Suki (Sunce), a ne Viki.Ne mogu da verujem da ne znas sta je tahikardija.
![]()
Originally posted by acid drop
Originally posted by Mars
Opsesija, opsednut sam ja...
![]()
Originally posted by constantine
Originally posted by Sunceshame on me:drama: jbg nisam jos u tim godinama da treba da razmisljam o problemima srca :*
Ustedi vreme, Pitaj Suki (Sunce), a ne Viki.Ne mogu da verujem da ne znas sta je tahikardija.
![]()
Originally posted by Suncecopy/paste
Originally posted by constantine
![]()
Ako, ako, zato sam ti preveo na nivo usana, da lakse razumes.![]()
Mislim, uci se to i u srednjoj, a detaljno na nekim fakultetima.![]()
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by unic0rnmože, može. sve može.
I u spotu se zamotavaju u rolnu wc papira![]()
njih dvoje (ostavljač i otimačica) se bacakaju goli i srećni, dok im trake toalet-papira tek pokrivaju sramotu. boje vatrene, dekadentne, slika mestimično zamagljena, krupni kadrovi. ona se smeje i (normalno) zabaciva glavu unazad u slou moušnu, kosa joj poskakuje ka' u šampon-reklami, a prati je vijorenje toalet-papira (jednoslojni, jer je lepršaviji).
a ona (ostavljena) tužno (ali i seksi, in a heroin-šik kajnd of vej) sedi na wc šolji razmazane šminke, iscrpljena i dehidrirana. sve je sivo i statično. kamera lagano prati njenu ruku dok cepa toalet-papir (troslojni, jer je teži i depresivniji) na dva dela. jednim briše uplakane oči, drugi uzima u slobodnu ruku i bezvoljno briše dupe. zatim ustaje, povlači vodu, kreće da opere ruke, voda već teče iz česme.... no! tu je sačekuje klimaks pesme i ponovo bespomoćno pada na wc šolju, briznuvši u neutešni plač (drugi mlaz se samo naslućuje).
može, može. sve može.
njih dvoje (ostavljač i otimačica) se bacakaju goli i srećni, dok im trake toalet-papira tek pokrivaju sramotu. boje vatrene, dekadentne, slika mestimično zamagljena, krupni kadrovi. ona se smeje i (normalno) zabaciva glavu unazad u slou moušnu, kosa joj poskakuje ka' u šampon-reklami, a prati je vijorenje toalet-papira (jednoslojni, jer je lepršaviji).
a ona (ostavljena) tužno (ali i seksi, in a heroin-šik kajnd of vej) sedi na wc šolji razmazane šminke, iscrpljena i dehidrirana. sve je sivo i statično. kamera lagano prati njenu ruku dok cepa toalet-papir (troslojni, jer je teži i depresivniji) na dva dela. jednim briše uplakane oči, drugi uzima u slobodnu ruku i bezvoljno briše dupe. zatim ustaje, povlači vodu, kreće da opere ruke, voda već teče iz česme.... no! tu je sačekuje klimaks pesme i ponovo bespomoćno pada na wc šolju, briznuvši u neutešni plač (drugi mlaz se samo naslućuje).
Originally posted by acid drop
to je sad neki novi način pisanja pesama
odeš na net, nađeš random medical term generator
ubaciš to u tekst i onda gi napraviš da se rimuje
Originally posted by Marsta i ova pesma treba da se venčaju
Mahi mahi mahi mahi maaaa hi naaaal - no.
Originally posted by ns.happyVoleo bih da snimi duet sa Banetom Djokicem
Secate li se Danijela Pavlovica iz operacije trijumf?
''
Originally posted by Clockwork OrangeHmmmm...prvi put videh ovo umetnicko delo ali mi je ova mala tetkica koja zeli da bude pevacica, manekenka i zvezda kao 90% tih gay klinaca, jako poznat/a kao da sam ga vec vidjao negde....novosadista?
Voleo bih da snimi duet sa Banetom Djokicem
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4mJZzOZq ... re=related[/youtube]
![]()
Originally posted by Lakiboy_nsBivsa devojka bokija 13
Originally posted by Clockwork OrangeHmmmm...prvi put videh ovo umetnicko delo ali mi je ova mala tetkica koja zeli da bude pevacica, manekenka i zvezda kao 90% tih gay klinaca, jako poznat/a kao da sam ga vec vidjao negde....novosadista?
![]()
Originally posted by Clockwork Orangei posle meni kazu da ne znam da pevam
![]()
Originally posted by Mars
Mene pevač svojom kompletnom pojavom neodoljivo podseća na onu buvu iz crtanog filma "Food 'round the corner, food 'round the corner for me".
Originally posted by Marsta i ova pesma treba da se venčaju
Mahi mahi mahi mahi maaaa hi naaaal - no.
dobiju dete
i nazovu ga
tahi tahi tahi tahi-kaaardinaaalno.
Originally posted by sunflower5weeell, ovijusli, da si probala da komentarišeš, znala bi
Ne znam da li je gora pesma,spot ili izvodjac.![]()
Ali mi je zanimljivo koliko pozitivnih komentara ima na You Tube-u.![]()
Originally posted by ultraviolet
NUMERU
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!