Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Iz kontexta skapirah da je to povezano s povraćkom?
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Dirrty

:lol:

Iz kontexta skapirah da je to povezano s povraćkom?
jok

Tahikardija je naziv za povećanje broja otkucaja srca (srčana frekvencija) iznad fiziološke granice. Kod čovjeka fiziološka granica ovisi o životnoj dobi, a kod odraslih ljudi ona iznosi više od 100 otkucaja u minuti. Povećanje srčane frekvencije može biti dio fizioloških pojava u tijelu čovjeka. Primjeri toga su tahikardija kao posljedica pojačanih metaboličkih potreba (npr. fizički napor), posljedica pada krvnog tlaka (refleksna tahikardija) ili tahikardija kao posljedica stimulacije srce izravno živcima i hormonima simpatičkog živčanog sustava (npr. kod psihičke napetosti ili straha). Tahikardija može nastati i zbog patoloških procesa srca ili patološki procesa koje primarno ne zahvaćaju srce (npr. endokrini poremećaji, poremećaji ravnoteže elektrolita).

kaze wiki :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Ustedi vreme, Pitaj Suki (Sunce), a ne Viki. :lol: Ne mogu da verujem da ne znas sta je tahikardija. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Sunce

Ustedi vreme, Pitaj Suki (Sunce), a ne Viki. :lol: Ne mogu da verujem da ne znas sta je tahikardija. :zvizdi:
shame on me:drama: jbg nisam jos u tim godinama da treba da razmisljam o problemima srca :*
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by constantine

shame on me:drama: jbg nisam jos u tim godinama da treba da razmisljam o problemima srca :*

Ako, ako, zato sam ti preveo na nivo usana, da lakse razumes. :merlinka:

Mislim, uci se to i u srednjoj, a detaljno na nekim fakultetima. :dancing:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by constantine

Ako, ako, zato sam ti preveo na nivo usana, da lakse razumes. :merlinka:

Mislim, uci se to i u srednjoj, a detaljno na nekim fakultetima. :dancing:
copy/paste
shame on me:drama:
Korisnikov avatar
By acid drop
to je sad neki novi način pisanja pesama
odeš na net, nađeš random medical term generator
ubaciš to u tekst i onda gi napraviš da se rimuje
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by unic0rn

I u spotu se zamotavaju u rolnu wc papira :wundy:
može, može. sve može.

njih dvoje (ostavljač i otimačica) se bacakaju goli i srećni, dok im trake toalet-papira tek pokrivaju sramotu. boje vatrene, dekadentne, slika mestimično zamagljena, krupni kadrovi. ona se smeje i (normalno) zabaciva glavu unazad u slou moušnu, kosa joj poskakuje ka' u šampon-reklami, a prati je vijorenje toalet-papira (jednoslojni, jer je lepršaviji).

a ona (ostavljena) tužno (ali i seksi, in a heroin-šik kajnd of vej) sedi na wc šolji razmazane šminke, iscrpljena i dehidrirana. sve je sivo i statično. kamera lagano prati njenu ruku dok cepa toalet-papir (troslojni, jer je teži i depresivniji) na dva dela. jednim briše uplakane oči, drugi uzima u slobodnu ruku i bezvoljno briše dupe. zatim ustaje, povlači vodu, kreće da opere ruke, voda već teče iz česme.... no! tu je sačekuje klimaks pesme i ponovo bespomoćno pada na wc šolju, briznuvši u neutešni plač (drugi mlaz se samo naslućuje).
:rotflmao:
i opet :rotflmao:

On: Izuzetno me nervira njegova boja glasa, produkcija je ocajna, ali ooooocaaaajnaaaa, ma, sta nije :barf:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni pesma ne smeta koliko mi smeta ON!
Toliko je naduvan i napadan i grozan da mi je muka dok ga gledam i stvarno dobijam tahikardiju.

Izvinjavam se svim pekmezicama i kvazi pacifistima, ali ja bih njega izubijao od batina. :boxer:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Lepa Krepa

može, može. sve može.

njih dvoje (ostavljač i otimačica) se bacakaju goli i srećni, dok im trake toalet-papira tek pokrivaju sramotu. boje vatrene, dekadentne, slika mestimično zamagljena, krupni kadrovi. ona se smeje i (normalno) zabaciva glavu unazad u slou moušnu, kosa joj poskakuje ka' u šampon-reklami, a prati je vijorenje toalet-papira (jednoslojni, jer je lepršaviji).

a ona (ostavljena) tužno (ali i seksi, in a heroin-šik kajnd of vej) sedi na wc šolji razmazane šminke, iscrpljena i dehidrirana. sve je sivo i statično. kamera lagano prati njenu ruku dok cepa toalet-papir (troslojni, jer je teži i depresivniji) na dva dela. jednim briše uplakane oči, drugi uzima u slobodnu ruku i bezvoljno briše dupe. zatim ustaje, povlači vodu, kreće da opere ruke, voda već teče iz česme.... no! tu je sačekuje klimaks pesme i ponovo bespomoćno pada na wc šolju, briznuvši u neutešni plač (drugi mlaz se samo naslućuje).
:smeh: :smeh:

constantine.....nemam reci... na edukaciju kod muza ti!!!!
Korisnikov avatar
By sunflower5
Ne znam da li je gora pesma,spot ili izvodjac. :misli:
Ali mi je zanimljivo koliko pozitivnih komentara ima na You Tube-u. :wtf:
Korisnikov avatar
By Mars
Mene pevač svojom kompletnom pojavom neodoljivo podseća na onu buvu iz crtanog filma "Food 'round the corner, food 'round the corner for me".
Korisnikov avatar
By Mars
Otimaju leba Marini Tucaković.

:die:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA SAD SAM POČULA NUMERU
HAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHHA
Korisnikov avatar
By constantine
ljudi nemojte da ste tako strogi prema coveku... mozda on sada sve ovo cita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Clockwork Orange

Voleo bih da snimi duet sa Banetom Djokicem

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4mJZzOZq ... re=related[/youtube]

:pegla:
Hmmmm...prvi put videh ovo umetnicko delo ali mi je ova mala tetkica koja zeli da bude pevacica, manekenka i zvezda kao 90% tih gay klinaca, jako poznat/a kao da sam ga vec vidjao negde....novosadista?
Bivsa devojka bokija 13

:kosa:
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Mars

Mene pevač svojom kompletnom pojavom neodoljivo podseća na onu buvu iz crtanog filma "Food 'round the corner, food 'round the corner for me".
:up: :lol:
By Orion
''

ono kao, razbio je. bijounsej nek se pokrije ušima kad ovo čuje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!