Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
Eve ga:
Slika
Sta znam, nije moj tip, ko neki orijentalni zavodnik, pa jos plav. :bljak:
By saili_sunshine2002
ja ne znam da li vi mozete da poverujete ali ja sam tek danas saznala za ovaj forum.boze kako li sam ja zivela bez vas.vi ste jedini ljudi na svetu koje sam pronasla da imam da razgovaram sa njima o ovoj temi.najsrecnija sam na svetu.imam toliko toga da podelim sa vama.vi jednostavno volite sve sto i ja.ljudi imam sve najnovije stvari i albume,ako nekom nesto treba tu sam u svako doba dana i noci za vas....nadam se da isto tako mogu ocekivati pomoc od vas.ljudi obozavam vas,od danas ste moji najbolji drugovi.nemate pojma kako se osecam super sto sam vas pronasla... :bye: :love:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by saili_sunshine2002
ja ne znam da li vi mozete da poverujete ali ja sam tek danas saznala za ovaj forum.boze kako li sam ja zivela bez vas.vi ste jedini ljudi na svetu koje sam pronasla da imam da razgovaram sa njima o ovoj temi.najsrecnija sam na svetu.imam toliko toga da podelim sa vama.vi jednostavno volite sve sto i ja.ljudi imam sve najnovije stvari i albume,ako nekom nesto treba tu sam u svako doba dana i noci za vas....nadam se da isto tako mogu ocekivati pomoc od vas.ljudi obozavam vas,od danas ste moji najbolji drugovi.nemate pojma kako se osecam super sto sam vas pronasla... :bye: :love:
Pogledaj moj potpis i klikni sliku u istom. Izvini sto kasnim sa odgovorom na ovaj post, tek sad sam ga video. :)
Korisnikov avatar
By Bagoa
Jel moze neko da mi posalje ako ne ovde onda na u2u neke linkove za skidanje grcke muzike i gde bih mogao da nadjem spotove.
Inace ako je neko ljubitelj SAKISA izasao je film nedavno u kome on igra glavnu ulogu- ALTER EGO (fantastican soundtrack inace)
Korisnikov avatar
By Hton
Ako neko zeli linkove za albume AnneVissi, SakisaRouvasa, DespineVandi ElenePaparizou neka mi javi na U2U
Korisnikov avatar
By Hton
Izasao je novi album Sakisa. Ako neko zeli link neka mi javi na u2u! :yay:

album se zove Irthes (Greek: 'Ηρθες; English: You Came)

evo ga prvi singl, jako je napucan! :love:

''

PS: 9.decembra izlazi album Anne Vissi!!!! :yay: :dance: :yay:
Korisnikov avatar
By aristotelous90
ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
:spin: :spin: :spin: :spin: :hiphip:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
γδε ισκοπα οβου θεμου;

να 'σαι καλά.

:bye:
Korisnikov avatar
By aristotelous90
χεχεχε μοραο σαμ δα ξε ναδξεμ... λολ
προστο σαμο τυ σε οσεψαμ καο σβοξ να σβομε...χεχε σαλιμ σε..΄λολ βολιμ ι οβακο δα σε κυψκαμ...λολ
Korisnikov avatar
By Zemunac
Album Ane Visi je zivi krsh...

Aristotele, ne skrnavi mi temu... :D
Korisnikov avatar
By aristotelous90
pa samo malko...necu vise...bilo bi super da imam nekog decka koji zna grcki dobro i da me uci :D :hug: :hug:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Bar Grka za tu svrhu uvek ima Aristotele ... Filosofski fakultet - Arheologija, ili DIF ... da biras k'o na pokretnoj traci :smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
greek_lover: opa, konstantinos christoforou, tek sad videh.

licite!!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by aristotelous90
προστο σαμο τυ σε οσεψαμ καο σβοξ να σβομε...χεχε σαλιμ σε..΄λολ βολιμ ι οβακο δα σε κυψκαμ...λολ
ου πριντσίπου μώζεμο άλη σε μπόγιμ ντα νας ομπόγιτσου νε μπάνουγιου ζμπογκ σπάμοβανια :)
Korisnikov avatar
By aristotelous90
Originally posted by AngraMaina
Originally posted by aristotelous90
ου πριντσίπου μώζεμο άλη σε μπόγιμ ντα νας ομπόγιτσου νε μπάνουγιου ζμπογκ σπάμοβανια :)

pa dobro onda mozemo i ovako...ja sam za sve vrste komunikacija...
hahahah... :D

:psiholog: hehheh ovo meni treba...
:D
Korisnikov avatar
By aristotelous90
Originally posted by greek_lover
Bar Grka za tu svrhu uvek ima Aristotele ... Filosofski fakultet - Arheologija, ili DIF ... da biras k'o na pokretnoj traci :smeh:

obozavam te grke tako su neko moj tip...pogotovo ti sa difa :D
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by saili_sunshine2002

rece neko ko ima 1 post

elem.....fan sam Despine, Eli, Ane Visi

:peva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!