Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Fina pesmica... Ona se baš trudi da ostane u trendu.. od pop rocka postade neki elektro.. No, ipak je to Cher :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Znaci bice i "poslednje oprostajne" turneje opet....18-te po redu :D

Ahhh I love Cher.....kazu da kada bi se desio opet veliki potop na zemlji da bi jedini preziveli bubashvabe i Cher :lol:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Lakiboy_ns

Znaci bice i "poslednje oprostajne" turneje opet....18-te po redu :D

Ahhh I love Cher.....kazu da kada bi se desio opet veliki potop na zemlji da bi jedini preziveli bubashvabe i Cher :lol:
care!!! :roflmao:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Cher is my Bitch :lol: ona je institucija u show biznisu vec preko 40-godina i neunistiva je.
Posle nekoliko slusanja osecam da ce ova stvar biti veliki klupski hit :gatara:
Korisnikov avatar
By horus.
sad sam uporedjivao pesme i meni se skroz razlikuju glasovi... :neznam: mozda ju je prvo cher uzela i otpevala demo, pa je posle odustala... :hmm:

u svakom slucaju meni se bas nesto i ne svidja glas ove devojke iz cascade... :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada je nisam slušao, ali ova pesma mi se veoma dopada.
Dopada mi se i Cascadino izvođenje.
Sad ću da se drogiram pesmom! :eya:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Dirrty

Nikada je nisam slušao, ali ova pesma mi se veoma dopada.
Dopada mi se i Cascadino izvođenje.
Sad ću da se drogiram pesmom! :eya:
meni se bas ne svidja cascadino izvodjenje... :bljak:

a pesmom se drogiram od kako sam je jutros prebacio na mp3 player... :hyper:
Korisnikov avatar
By Hton
O novom albumu:
Her rep confirms that the new album will be released later this year and will include two versions of the album. The standard version has 14 songs while the Deluxe Edition will include 19. Her rep says: “This is going to be by far the most successful album Cher has recorded in her 45 year career.”

:hyper:

morao sam i ovo da okacim :smeh: :love:

Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa mozda je obradila tu pesmu od Cascade pa sta?
Vidi se da je to njen glas, ona ima specificnu i lako prepoznatljivu boju glasa a ova pesma je za jedan dance hit super :sise:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
koliko ti zaista znas o njenoj muzici ako mislis da je to njen glas? Takav efekat izmene glasa se moze dobiti sa gomilom programa za obradu zvuka + ovako bi zvucao neki neuverlji cher impersonator:bouncy:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by colonia_boy

koliko ti zaista znas o njenoj muzici ako mislis da je to njen glas? Takav efekat izmene glasa se moze dobiti sa gomilom programa za obradu zvuka + ovako bi zvucao neki neuverlji cher impersonator:bouncy:
Ali ja sam tu pesmu promovisao na svom FB kao "novu Cher" i pesma je izazvala odusevljenje pojedinih mojih frendova tamo (onih gay off-course :lol: ) tako da odbijam da poverujem da to nije Cher :durenje:
Korisnikov avatar
By horus.
a kolonija se pravi pametan... :)
moze da bude cher, ne mora, ali jedno je sigurno - kaskadina verzija je stvarno bzvz, u odnosu na cherinu verziju... :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!