Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by mythejeste. one bebe u inkubatoru su uzivale u svim restrikcijama. daleko bilo da im spadne kruna sa glave, razmazena derista.
naravno, svako ima pravo na vlasiti stav i misljenje.
A ovo sto pise forumer Hans87 je pomalo i smesno - bas se on seca sta je i kako je bilo 1994. (kada je on imao 7 godina). Okey, bile su ponekad restrikcije - pa sta? Jer nekome zbog toga 'otpala kruna s glave"? Uostalom, to je na neki nacin i dobro doslo da se ljudi vise socijaliziraju, druze, jer oni iz 1. grupe odu za vreme restrikcije u posetu kod onih iz 2. grupe itd...A danas su ljudi postali totalno asocijalni, sebicni, sve se vise promovise egoizam (cak i psihopatizam) kao drustvena vrednost, superindividualizam...a gde je tu covek, ljudski kontakt, nije poenta zivota imati 500 prijatelja na facebook od kojih covek jedva da dvoje/troje poznaje.
A strajkovi - a jel ih danas kao nema?
Originally posted by ns.happystekoh utisak da se komentar nije odnosio na drigija.
nije dr igi retardiran unikorne. on je samo zrikav.![]()
Originally posted by mytheModni Mačak i Fešn Guru bi imali štošta da kažu glede ovog...
Air max patike - da, bile su dobre, ja sam ih uvek nosiosa sve dizelkama, bio sam osisan na 'keca', nosio sam i zlatni lanac (ne bas onaj najveci), zlatnu narukvicu, sarene i tada moderne Versace kosulje kupljene naravno kod shanera i sve slusajuci dance mjuzu zlatnih 90ih , drzeci se sa deckom za ruku, setajuci parkovima prekrivenim snegom u decembru 1996. , jedino sto su tamo neki lupali u neke serpe, cisto da provociraju
Originally posted by mytheNemoj da se ljutis, ali ja mislim da ti imas problem u percepciji stvarnosti.
naravno, svako ima pravo na vlasiti stav i misljenje.
A ovo sto pise forumer Hans87 je pomalo i smesno - bas se on seca sta je i kako je bilo 1994. (kada je on imao 7 godina). Okey, bile su ponekad restrikcije - pa sta? Jer nekome zbog toga 'otpala kruna s glave"? Uostalom, to je na neki nacin i dobro doslo da se ljudi vise socijaliziraju, druze, jer oni iz 1. grupe odu za vreme restrikcije u posetu kod onih iz 2. grupe itd...A danas su ljudi postali totalno asocijalni, sebicni, sve se vise promovise egoizam (cak i psihopatizam) kao drustvena vrednost, superindividualizam...a gde je tu covek, ljudski kontakt, nije poenta zivota imati 500 prijatelja na facebook od kojih covek jedva da dvoje/troje poznaje.
Originally posted by Hans_87Još samo da usklikneš "State of Exit!" i "Ja sam važan" pa da te pakujemo kao opšte mesto 2000-tih....
Facebook decko, sluzi da komuniciras sa ljudima koji su u Australiji ili negde van, a te ljude upoznajes tokom putovanja.Isti slucaj je sa Skypeom. A da bi normalno putovao, potrebno je da imas cist obraz pred celim svetom i normalno stanje u ekonomiji...
Originally posted by Hans_87Facebook - cekaj, ti stvarno mislis da su ti svi frendovi sa facebook u isto vreme i prijatelji (ili rec prijatelj danas ima drugacije znacenje nego pre nekih 10ak i vise godina)? Dalje, kako mozes znati kakva je neka osoba a da je ne upoznas licno? Mislim, svi na facebook pisu najlepse o sebi, ovo, ono , photoshop uradjen maksimalno i zamisli u kontaktu si sa nekim mesecima, onda dogovorite vidjenje i onda vidis da je to potpuno drugacije od onoga na facebook
Originally posted by mythe
danas su ljudi postali totalno asocijalni, sebicni, sve se vise promovise egoizam (cak i psihopatizam) kao drustvena vrednost, superindividualizam...a gde je tu covek, ljudski kontakt, nije poenta zivota imati 500 prijatelja na facebook od kojih covek jedva da dvoje/troje poznaje.
Facebook decko, sluzi da komuniciras sa ljudima koji su u Australiji ili negde van, a te ljude upoznajes tokom putovanja.Isti slucaj je sa Skypeom. A da bi normalno putovao, potrebno je da imas cist obraz pred celim svetom... Potez Terazije-Knez je poguban ako se cesto upraznjava, znas. Postoji svet i izvan ''Trezora''. Istina, nije bilo interneta ali je Srbija bila jedina zemlja iz koje se u Australiju putuje autobusom!!!
Originally posted by hlaefdigeda, jesu ga ogovarali jer im je smetao njegov uspeh, jer dobar deo primitivaca nije mogao da svari (i/ili razume) kako je on uspeo a nije imao nikoga da pogura plus sto je za vecinu bio, kako ti rece 'mali i neugledni' (ah, da u percepciji balkanskog macho primitivca pevac treba da izgleda kao Knez, Aca Lukas ili tako nesto, da nabildan, macho nastup.... bljak) . Dalje, Dr. Igi se i nacinu zivota i razmisljanja razlikovao od drugih, nije se razmetao novcem, nije okretao ture (sto su verovatno drugi ocekivali jer kao on ima para pa treba da okrece ture
meni je taj lik nasmesniji od svih smesnih likova nase nesretne estrade.
njega su stalno vukli po tim "razgovornim emisijama", onako malog i neuglednog...a on onda OBAVEZNO pocne da prica kako nema pravih prijatelja na estradi, kako on zna da njega niko ne voli...pa kako njega svi ogovaraju...negi opasan veltsmerc ga uhvati...on se lepo iskuka....zapecati izlaganje nekom plemenitom izjavom u maniru zrtve - "ali ja necu pokleknuti" i to bude kraj...onda izrecituje "oci boje duge" i svima lepo....
Originally posted by mythelicemerno. ako ti je srbija devedesetih bila toliko lepa, sto nisi u potpunosti uzivao u svim njenim uslugama - redovi za vizu, pretres na granici itd.
A spomenuo si potez Terazije-Knez - vidis, uopste nisam onda ziveo u Beogradu, ziveo sam na onoj teritoriji Srbije koja ni istorijski ni geografski ni civilizacijski ne pripada Balkanu, ziveo sam u najrazvijenijem delu Srbije plus sto sam i onda putovao jer sam imao putovnicu RH. Jos sa nepunih 18 godina sam letovao u Sitges, dok vecina pedera iz Srbije za to nije jos bila ni cula. Plus sto sam i za vreme studija bio radio, pa sam znao i zaraditi pa na put. Ipak se i onda moglo putovati i lepo ziveti, trebalo je samo "zasvuci rukave". I sve to uz predobru muziku od navedenog Dr. Igija, Gale, Ivana....
Originally posted by deželašHm, vazni smo svi kao drustvo. Ja chak i ne idem na Exit. Ne podnosim guzvu i prasinu na plus 45, sve i da Vagner vaskrsne, ne znam da li bih dosao...
Još samo da usklikneš "State of Exit!" i "Ja sam važan" pa da te pakujemo kao opšte mesto 2000-tih....![]()
Originally posted by ns.happyPa je onda otvorio diskoteku u delu Srbije koja nije Balkan?
a radio si? da nisi i ti nosio gajbe?![]()
Originally posted by Hans_87
Originally posted by deželašHm, vazni smo svi kao drustvo. Ja chak i ne idem na Exit. Ne podnosim guzvu i prasinu na plus 45, sve i da Vagner vaskrsne, ne znam da li bih dosao...
Još samo da usklikneš "State of Exit!" i "Ja sam važan" pa da te pakujemo kao opšte mesto 2000-tih....![]()
![]()
Originally posted by Hans_87ljudi mojih godina (32) nisu potroseni od zivota (barem ne ja) i nisu se ni mogli nakrasti niti imati racune na Kipru jer smo u ono vreme bili premladi za tako nesto. A glede navodnog lopovluke etc...- da svuda naokolo si mogao kupiti garderobu i parfeme shanirane u inostranstvu, isto tako i auta - pa sta? Vecina tih stvari nije bila ukradena u Srbiji, a vlasnici izvana su svakako sa druge strane obesteceni od osiguranja, tako da svima dobro
No, ti koji su tvojih godina, potroseni od takvog zivota, sada pribegavaju radikalima i tvrde kako je tada bilo najbolje. Jasno, najmanje se radilo, najvise uzivalo, kralo se, varalo i danas se toga svi rado secaju...Ne mislim direktno na tebe ali takvih ima isuvise.
Originally posted by mytheponovo ista prica?
...zlatnih 90ih , drzeci se sa deckom za ruku, setajuci parkovima prekrivenim snegom u decembru 1996. , jedino sto su tamo neki lupali u neke serpe, cisto da provociraju
Originally posted by ns.happybatice moj, ja od svega najvise volim dobar zivot, kao i svi normalni i racionalni ljudi
mito bekrijo, ako volis srbiju, zasto koristis hrvatski pasos, na to sam mislio.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!