Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Ivana88bg
sjajnooooo!!!!! cula sam i da mu izlazi novi album uskoro pod nazivom "Javna Tajna"!!! jedva cekam:)
By noblica
danas su pustili deo pesme " Javna Tajna" na radio stanicama , pesma je savrsenstvooooooooooooooooo!!!!!!!!! jedva cekam da cujem celu pesmu!!!
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by noblica

meni je super! pogotovo njegov glas i igranje, a i dopada mi se muzicki pravac koji neguje!
Originally posted by Ivana88bg

meni se jako svidja to sto on radi, super mu je muzikaaaa, a ni spot nije los

@Lakiboy_ns
srce, ne moras da mi persiras, em nemam veze sa tvojim zakljuccima, em mozda imam i manje godina od tebe, pa je malo bzvz.
Ovde i Madonna da postavi spot, poedinci bih mislili da je to Madonna licno uradila, hahaha.

Uzivaj u zivotu, zelim ti srecnu novu godinu kako tebi tako i svim posetiocima ovog foruma.

noblica_021
Originally posted by two4fun

A sta biste vi da gledate i slusate, mozda " malog od skandala". :zeka: :zeka:
Originally posted by ablonde

U danasnje vreme je toliko "fantasticnih" spotova, a da ne pricam o pesmama i izvodjacima. Dovoljno je provrtis kanale i da ti se smuci zivot.
Mislim da je ovo ipak drugacije od onoga na sta smo navikli. Mozda nece doziveti uspeh u "Hrabrom Srcu" pored tone tetaka narodnjakusa kojima fali zavijanje i arlaukanje (tzv trileri), ali od mene dobija 10 poena (dix points, ten points)!
p.s. mislim da bismo sa Aleksom i Anom Stajdohar prosli bolje na Evroviziji nego sa Jelenom Tomasevic, koliko se secam bili su na drugom mestu na Beoviziji. A sledece godine nam se "Cipela" zabila u zadnjicu.

svidja mi bas ova pesma a juce sam cula na studiju B ( na diskomeru ) remix koju je uradio MKDSL... EXTRA!!

http://www.studio-b.co.yu/radio/diskomer.php
Originally posted by ablonde

Remix je super!!!

sjajnooooo!!!!! cula sam i da mu izlazi novi album uskoro pod nazivom "Javna Tajna"!!! jedva cekam:)

danas su pustili deo pesme " Javna Tajna" na radio stanicama , pesma je savrsenstvooooooooooooooooo!!!!!!!!! jedva cekam da cujem celu pesmu!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!