Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by MarsA mozda je i previse klinaca htelo da sa Dedom nazdravi vinjakom.
Ima Deni neki sajt na kome može da se nađe SVE.
Obično je u ovo doba ovde, ali mora da se siroma oporavlja od one jučerašnje traume i uloge Deda Mraza.
Možda dobio osip po koži od prljavog kostima, pu, pu, pu...
Originally posted by KgCS3
Dobre pesme i trubaci , zvuci kontradiktorno![]()
Ne podnosim ih, zvuci nekih drugih duvackih instrumenata (i nazovi nacionalnih) mi mnogo vise prijaju![]()
Originally posted by ultravioletpa ne volim ih jbg
Ne podnosim ih, zvuci nekih drugih duvackih instrumenata (i nazovi nacionalnih) mi mnogo vise prijaju![]()
![]()
![]()
Originally posted by UlixJorgos Dalaras ima za sobom internacionalnu karijeru od 40-ak godina. Nastupao je nekoliko puta u Beogradu. Saradjivao je sa Bregovicem devedesetih dok je ta muzika bila popularna u Grckoj.
sa nekim Grkom, zove se Dalaras
Originally posted by AngraMainaMeni se sviđa njegova muzika, bez obzira što ni reč ne razumem.
Jorgos Dalaras ima za sobom internacionalnu karijeru od 40-ak godina. Nastupao je nekoliko puta u Beogradu.
Originally posted by UlixProbaj www.stixoi.info -- ima bezbroj prevoda grckih pesama na srpski, a sto nema na srpskom, ima na engleskom (BTW stixoi je Greeklish za στίχοι tj. stihovi
Meni se sviđa njegova muzika, bez obzira što ni reč ne razumem.![]()
Originally posted by AngraMainaσε ευχαριστώ
Originally posted by UlixProbaj www.stixoi.info -- ima bezbroj prevoda grckih pesama na srpski, a sto nema na srpskom, ima na engleskom (BTW stixoi je Greeklish za στίχοι tj. stihovi
Meni se sviđa njegova muzika, bez obzira što ni reč ne razumem.![]()
)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!